Şimdi Ara

Msi gtx 1070 icin en iyi monitor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
146
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Hepimiz biliyoruz ki en iyi ekran kartini almakla en iyi goruntu elde edilmez. Onu destekleyen ve kapastesini sonuna kadar kullanan bir monitor gerekir.

Bende yeni yapacagim bir sistemde gtx 1070
    Veya 1080 kullanmayi dusunuyorum.

Bunlar icin en iyi goruntuyu alacagim
    Monitor oneriniz var mi?

Uzun suredir arastiriyorum ve artik beynim
    Yanmaya basladi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Bende seninle aynı durumdayım dostum.
    Maalesef araştırmaktan beynim yandı.
    1080p 144hz 1ms G-SYNC bir monitör mü yoksa 2K 144hz 1ms G-SYNC bir monitör mü..

Evga GTX 1070 SC ekran kartım var benimde ve güzel bir sistem topluyorum.
    Konuyu takipte kalacağım ve uygun bir ürün bulursam, paylaşırım seninle.
  • marshall_fb kullanıcısına yanıt
    İletirsen sevinirim.

Monitor dedigin de ekran karti fiyatinda ama onemli bir parca. Yoksa ne anlami var gtx 1070 in

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bütçe sorun olmayacaksa, masa için yeterli alanınız var ise, 27" 16:9 formatı bana büyük gelmez dersen, 2k 144Hz 1ms G-Sync.
  • Önemli olan sen ne için istiyorsun ?

Yüksek çözünürlük sahibi oyun oynucam fps den ödün vermek istemiyorum diyorsan eğer burada 1080p senin için önemli. Çünkü 2k ultra ayarlarda yeni nesil oyunlarda 120 üzeri fps alacağın bir nesile hala varamadık. Burada alacağın 144hz monitörün hiç bir önemi kalmıyor.

Eğer sen fps önemli oyun yağ gibi aksın istiyorsan 1080p bir monitör alıp 144hz veya 120hz hızlarını tercih edeceksin. Aklına şu gelebilir 144hz 2k ya da 4k monitör alsak ? Bu monitörlerin fiyatına gidip sli gtx 1080 yapıyorsun.

alcağın kaliteli bir monitörün açıcakcası diğerlerinden cok bir farkı yok artık. Gösterdikleri renk kartelaları neredeyse bir birinin aynısı. Parlaklık farkı doğuyor. Bu parlaklık farkı da renklerin farklı algılanmasına yol açıyor.

Yenil nesil ekranlar tanıtıldı ve fiyatları 4x gtx1080 değerinde. 1080p dönemi hala bitmedi. en az 4 sene daha bitmez. Ps4pro geliyor 4k için 30fps den bahsediyolar.

Kafanı daha fazla karıştırmamak için sana örnek veriyorum. Benim roq 120hz monitörüm vardi. gtx980ti 2x ekran kartı için almıştım. Oyun olarak dota dan başka oyun oynamıyordum mimarim çizim yapmak için aldım. O kadar parayı çöpe atmışım.Çünkü monitör ips değildi ve sadece oyun için üretilmiş bir monitör 1080p. Onu sattım LG nin 34" 2k ips monitörünü aldım. Şu nada fiyatları 3.5bin tl ediyor. Renkler cok farklı. Bir oyun monitörü değil çizim yapmak için monötür resmen. Oyunlarda Roq da daha canlı idi daha akıcıydı. Bu 60hz oldugundan istersen 6 tane gtx1080 bağla fark etmiyor. Bu bağlamda kafana yatkın modeli belirlersen daha yardımcı olunur sana. Ama dediğim gibi 5 aşağı 5 yukaru bütün monitörler aynı zevki yaşatıyor. Aldğım 2 monitör arasında bin tl fark vardi. Keşke başkta roq u almasaydım çünkü benim oyunla işim yoktu.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Msi Gtx 980ti Bu fiyata kaçmaz
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.