Şimdi Ara

Msi Gtx 980ti Bu fiyata kaçmaz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
32
Cevap
1
Favori
1.596
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    1 Msi Gtx 980ti Bu fiyata kaçmaz
    Ürünün kutu ve faturaları mevcuttur hiç bir problemi yoktur fiyat son 1300TL'dir.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 1300 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Balıkesir, Ayvalık Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Benim konu sahibinin ilk mesajda yazdığı "fiyat son 1500dür altına inmem ??" cümlesi kafamı karıştırdı. Cümlenin sonundaki "???" (soru işaretleri) acaba "İnmeli miyim?" veya "Bu fiyat normal mi?" veya "Daha ne yapak?" veya "Ben ne yapıyorum?" gibi anlamlar taşıyor olabilir mi? Dikkatinizi çekmek isterim ki, cümlenin sonunda kesinlikle fiyat indirimi YAPMAYACAĞINI belirtir "!!!" (ünlemler) işareti yok. Bence satıcının da kafasının karışık olması muhtemel ...
  • ağam bizimle eğleniyorr
  • erenzengin kullanıcısına yanıt
    Neden

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• neden mi?

1- garanti yok.
    2- referans tasarım
    3- 1000 ve 2000 serisi nin ardından artık yaşlı bir kart kendileri
    4- ederi 1100-1200tl

bu yüzden.
  • Kaçar kardeşim kaçar :) İyi satışlar.

• erenzengin kullanıcısına yanıt
    Yaşlı dediğin kart 1660ti yi bozuyor 1070ti ile kafa kafaya gidiyor rica ediyorum biraz bilgi iyi forumlar 👍

• 1660ti yı bozuyor?

Kafa kafaya performans veren kartlar.. 1660ti yeni nesil ve garantili..
    Testing Gamesyoutube
    GTX 980 Ti vs GTX 1660 Ti Test in 8 Games
    https://www.youtube.com/watch?v=qr9LJLYhkRw

videoyu izlerseniz anlayabilirsiniz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İlanınızı bozmak istemem ama muadili şu an 1000tl'ye satışta forumda
  • referans model 980ti ve 1500tl :D alacak adam verdiği parayamı acısın , kartın ısınmasınamı acısın , kartın sesinemi acısın :D
  • 1100-1200 liraya alıcısı çıkar.
  • Bu 390x vs RX480 muhabbetine dönmüş. Performansları aynı olsa da 1660ti 130w, 980ti 250w tüketim değerleri arkadaşlar. 450w psu 1660ti için yeterli ama 980ti için min 600w gerekiyor. Elektrik tüketimini söylemiyorum herkes zengin zaten. 390x te 980ti da güzel kartlar daha 5 sene çok rahat götürürler.
  • 1070 Tİ ile kafa kafaya mı?Son zamanlarda hiç gülmemiştim bu kadar.1660 Tİ da bozuyormuş
  • Bu forumda gitmez letgoda deneyin belki satılır yada fiyatınızı 1000-1100 tl civarına çekerseniz satılabilir.dikkat ederseniz tüm yorum yapan arkadaşlar aynı şeyi söylemiş.Belki 1660ti ile kafa kafayadır ama ref.tasarım garantisiz daha çok güç çeken bir kart.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VolkanCOO -- 3 Mayıs 2020; 17:21:36 >
  • Tüp bitmişti iftar için satın aldım ve ocağın altına koydum. Isısı yeterli, tavsiye ederim
  • Bu fiyata kaçmaz değilde "bu fiyata satılmaz" yapsaydınız başlığı keşke..

• Kacirmayip 10 tane alasim geldi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunlarun içine altun kaçmiş kesin.
  • Benim konu sahibinin ilk mesajda yazdığı "fiyat son 1500dür altına inmem ??" cümlesi kafamı karıştırdı. Cümlenin sonundaki "???" (soru işaretleri) acaba "İnmeli miyim?" veya "Bu fiyat normal mi?" veya "Daha ne yapak?" veya "Ben ne yapıyorum?" gibi anlamlar taşıyor olabilir mi? Dikkatinizi çekmek isterim ki, cümlenin sonunda kesinlikle fiyat indirimi YAPMAYACAĞINI belirtir "!!!" (ünlemler) işareti yok. Bence satıcının da kafasının karışık olması muhtemel ...
  • 1660 ti buna bozuldu ,yanımda şuanda.
  • Şu forumda zaman ayırıp geçmediğim ve takılmadığım için biraz daha mutlu oldum, gerçekten çok boş tipler var geneli üniversite öğrencisi yargılamak olmasın ama hayatlarınızda başarılar çiçeklerim

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.