Merhaba arkadaşlar, yaklaşık 1 senedir oturduğum binada TT'nin fiber kutusu bulunmakta ama aktif değil. Her aradığımda ya da gelen personel sorduğumda bekleyeceksiniz deniyor ama kutu zaten 1 seneden fazla süredir orda yer almakta. Bu kutunun aktive olması için ne yapabilirim? Apartmana yakın konumlarda fiber kullanan binalar bulunmakta. Ayrıca İnternet sitesinde sorguladığımda 100 MBPS fiber önermekte ama müşteri hizmetlerini teyit için aradığımda kullanmazsınız altyapınız fiber değil demekteler. Hangisine inanacağımı şaşırdım. Yardımcı olabilecek olan varsa çok iyi olur.
Whatsapp Database Dosyasından Yedek Getirme
Telefonum servise göndermiştim bugün itibariyle elime geçti, Whatsapp yedeğim Google Drive üzerinde mevcuttu ama bir aptallık sonucunda silindi. Servise göndermeden önce bilgisayara yedek almıştım uygulama dosyalarını. Elimde Backup, Database ve Media dosyaları elimde mevcut, internetteki videolarda vs. Database ile geri yükleniyormuş bir şekilde ama bende işe yaramadı bu yöntemler. Database dosyasıyla yazışmalarımı nasıl geri getirebilirim?
16 GB Ram Tavsiyesi
|
Corsair VS550 Yanık Kokusu
Arkadaşlar merhaba, Corsair VS550 güç kaynağımdan yanık kokusu geliyor ama sorunu tam olarak bilmiyorum. Ekran kartı takmadığım zaman böyle bir sorunu yok ama ekran kartını taktığım zaman, hem koku geliyor hem de güç kaynağı ısınıyor (en azından elimle hissettiğim öyle). İçini açtığım zaman herhangi bir sorun ya da kusur gözükmüyor. Bunun sebebi ne olabilir?
Bilgisayarın saniyesinde kapanması
|
Telefon İade Yardım
Merhabalar arkadaşlar, 15 Aralık tarihinde Hepsiburada üzerinden Oppo Reno 2Z modelini satın aldım. Ürün de yakınlık sensörü sorunu olduğunu fark ettim, telefonla konuşurken ekranı kulağıma götürdüğüm de 1-2 saniye ekran kararıyor ama sonrasında ekran tekrar açılıyor bu her defasında aynı. Kılıf sıkıntı çıkarıyor dediler başka yerler de kutudan çıkan kılıfla ve kılıfsız olarak da durum aynı idi . Bende bu durumu Hepsiburada'ya bildirdim ürünü aldıktan sonra iade etmek istediğimi söyledim telefonu, onlar ise telefonu iade alamayacaklarını telefonu servise göndermem gerektiğini söyle bende Kvk servisinin yolunu tutum durumu anlattım ve telefonu teslim ettim aynı günün akşamında mesaj geldi Kvk tarafından onarım tamamlanmıştır diye açıklamaya baktığım da bildiğiniz telefonu fabrika ayarlarına sıfırlamışlar oldu diyip geri vermişler. Telefonu aldıktan sonra 1 gün falan düzgün çalıştı sensör sonrasında tekrar aynı sorunu yapmaya başladı bugün yine telefonu Kvk servise bıraktım ama hiç ümidim yok bir şey yapacaklarına dair ben bu telefonu iade edebilir miyim? THH ile uğraşmak istemiyorum çünkü çok uzun sürüyor sonuçlanması.
Zotac Ekran Kartı Vidası
Merhaba, bir kaç ay önce Zotac Amp Extreme Gtx 1070 almıştım bir kaç gün önce backplate vidasının eksik olduğunu fark ettim. Bu vidayı nereden bulabilirim ya da aynı kart modelini kullanan arkadaşalardan biri bana vidanın ölçüsünü verebilir mi?
Akım Korumalı Prize Ek yapılır mı?
Merhabalar,yakın bir zamanda akım korumalı bir priz almak istiyorum ama mesafe 3 metre civarı olduğu için priz bulamıyorum ya da bulduğum prizler çok pahalı oluyor.Merak ettim konu ise duvardaki prize normal bir uzatma kablosu taksam sonrasında akım korumalı prizi,uzatma kablosuna taksam herhangi bir sıkıntı olur mu?
Televizyon Tavsiyesi Alınır.
|
Emekliye Yapıştılar Bu Sefer.
Son Giriş: dün
Son Mesaj Zamanı: geçen ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.111
İkinci El Bölümü Mesajları: 438
Konularının görüntülenme sayısı: 65.678 (Bu ay: 465)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 630 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: İkinci El