Bildirim
Msi GTX 770 O.C fiyat bilgisi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
600 650
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
770 den 970 yada 390 na geçmeyin nvidia pascalları bekleyn öyle geçersiniz -
şimdi arkadaşla oturuyoruz amazondan gelmiş bir ekran kartı buldu evga sizce alınmalı mı ? -
600-650-700 arası
Driverler olarak 353.06 yükle birazda o.c yaptınmı 1080p çatır çutur oynarsın.Yukarıda söylendiği gibi Pascal mimarisini hatta dx12'nin oturmasını beklemekte yarar var.
Şuan için geçmenin pek bi artısı yok bence. Hala güzel bir kart.
aynen şu anda beklemeyi düşünüyorum en azından 3-5 aya çıkar diye düşünüyorum yeni kartlar bakalım ne olacak.
yoksa gtx 770 değişip GTX 970 yada 980 olmadı R9 390 alacaktım ama beklemekte fayda var diye düşünüyorum. -
Referans tasarım olmamak koşuluyla,2GB 770'ler 500-575 Arası satılıyor.4GB olan modeller de 575-650 arası gidiyor.Güncel kurdan ötürü alkol alan arkadaşların sayısı artıp fiyatları kendi çaplarında şişirmeye kalksalar da eski nesil kartların değerinde çok bir değişme olmaz. Markası,modeli,soğutması,sesi,overclock kapasitesi vs... gibi özelliklere göre fiyatlarda biraz oynama oluyor.Kartınız 2 GB ise ve satmak gibi bir düşünceniz varsa acele edin.Zira birkaç ay içinde 2GB olan hiçbir kartın ikinci eline 500 lira bile vermezler diye düşünüyorum.4GB ise kartınız değiştirmeye gerek yok diyebilirim.1-2 nesil bekleyebilirsiniz.GTX970/390 dediğiniz kartlar 770'ten ortalama %30 kadar hızlılar. Minimum 40 fps alma hedefinde olduğunuzu varsayarsak,770 ile 40 fps aldığınız ortamda 970/390 ile ortalama 52 fps alacaksanız.Değer mi? Bence kartınız 4GB ise değmez.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AC Kiriklar -- 27 Kasım 2015; 16:32:27 >
-
Kartım msi gtx 770 gaming twin forze 2 gb o.c ortalama fps değerleri aslında iyi ama sadece çok fark edip etmeyeceğini düşünmüştüm.
peki bekleyip ne gibi kartlara yönelmek lazım Nvidia pascallar ne zaman çıkar ve çıkarsa fiyat ne olur acaba ?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X