Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 MSI Gtx 970 Gaming 1500 tl Satın Al 5 Aralık 2022 23:41 1 1 MSI Gtx 970 Gaming 1500 tl Kartı bir yıl kadar önce aldım, aldığım abi oyun için kullanıyordu bendeyken de aynı şekilde sadece oyun ve gündelik işlerde kullanıldı. 1070ti aldığım için bu kart boşa çıktı, satma sebebim budur. Kutusu mevcut ama kutu içeriği mevcut değil, gelip test edip görüp öyle almanız tercihimdir, evim Kağıthane Gürsel mahallesinde(metrobüs durağından 5 dk). Piyasadaki diğer kartlar 1700-1800 civarında, ben 1500'e koydum çünkü ilanda beklemesini sevmiyorum, yoksa kart on numara çalışıyor hiçbir sorunu yok. Kargo sadece havale sonrası yapabilirim, forumda ve dışarıda referanslarım mevcut. Rica ediyorum pazarlık yapmaya çalışmayın, zaten fiyat diğerlerine göre çok uygun.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1500 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün MSI Gtx 970 Gaming 1500 tl ACİL ALINIK H61 anakart GET AÇIK- MSI GTX 750 Ti Gaming 2G 330 TL ***SATILDI***ASUS M5A78l-le AM3+ anakart 95 TL