Şimdi Ara

MSI GTX 970 Gaming Twin Frozr V mi yoksa SAPPHIRE AMD Radeon R9 390 NITRO TRI-X mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
724
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    dost kaç kişi 1440p ekran kullanıyor %95 1080p ekrana sahip bu testler kime ait birde onları paylaş sana zahmet

not:erdi nin sonuçlar bu şekilde değil
  • 0 olarak kesinlikle dediğiniz kartlar alınmaz ozel tasarım rx480 alınız.Zaten bu kart gtx970-80 ve 390 gibi kartları bitirdi.Amd nin yapmak istediği buydu zaten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla Erdi Özüağ'ın anasayfadaki 480 incelemesini izlerseniz zaten orda söylüyor,970 alınmaz bu saaten sonra rx 480 alınız diye,daha neyini iddia ediyorlar anlamak güç.
  • 1500 Mhzye OC edilmiş bir GTX 970 ile başa çıkması zor RX 480 'in.Dün yayınlanan incelemelerin birinde 1400 Mhz den sonrası sıkıntılı diyorlardı RX 480 için.

• Hiç bulaşma. Yeni çıkmış ve şu an için çok sorunlu bir kart rx480 .

AMD cilerin tek söyleyebildikleri ''dx12'' de şunu bunu tokatlıyor

Mesela ben sadece Battlefield oyuncusuyum 1080p de bile 970i tokatlayamıyor 480 !!! ama dx12 de şöyle böyle

oyun test

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CATBALCA -- 30 Haziran 2016; 14:14:01 >

• redoracle R kullanıcısına yanıt
    Heee Erdimi demiş . Tamam o zaman yaaaaa
  • @CATBALCA@Sensei Splinter@redoracle@fero01@Sunstorms@Celonfix@volkanbravo Dostlar kafam öyle allak bullak oldu ki :) yani gtx 970 ile rx 480 nerdeyse kafa kafaya bazı oyunlarda gtx bazı oyunlarda rx önde öyle mi :). Yani evet gtx 970 eski bir kart olabilir ama illa o kart olucak diye bi şart koşmamıştım bütçeye göre fiyat performans kartı arıyorum 1300 e kadar yolu var hadi zorladık 1400 :)
  • redoracle R kullanıcısına yanıt
    Erdi nin amd ci olduğunu bilmeyen kaldı mı? "Bu saatten sonra gtx 970 alınmaz" mışşş neye göre? rx 480 in berbat oc potansiyeline, aşırı ısınmasına, voltaj problemine, gtx 970 den fazla güç tüketmesine, sorunlu sürücülerine göre mi ? Dx 12 içinse çekeriz 1560mhz@8000mhz e bakalım rx 480 in esamesi okunuyor mu? Kaldı ki 1600mhz e çıkabilen 970 ler var.
  • @Xanax70 hocam çok güzelde pahalı be :) @Sunstorms hmm yani hocam 970 daha mantıklı diyorsunuz öyle mi?
  • featich F kullanıcısına yanıt
    Acelen yoksa bekle derim usta. GTX 970'lere zaten stok erittiriyorlar. Ya fiyatın düşmesini bekle ya da 1070 derim yani
  • @Xanax70 Yurt dışında bir abim var (hollanda) olmadı ordan bir fiyat alayım 1070 için bide gtx 980 ti için.
  • arkadaş rx480 alacam diye 1 ay önce r9 390 nını sattı ama ne güldüm ama ne güldüm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lucifer_s -- 1 Temmuz 2016; 11:31:11 >
    Yurt dışı imkanın varsa zaten ordan alman çok daha mantıklı 970 diye sormana gerek bile yok her şekil de 2 kart da seni üzmez eminim
  • 970 alma hocam ben kullanıyorum şu an.Guzel kart ama dx12 performansı daha yuksek yeni çıkmış fiyatı bi nebze daha uygun kart varken nasıl bir kafayla 970 diyolar anlamıyorum.Nividia sanki adamın yaşadığının farkında.Onu hayali dost bellemiş.İşte hep bizim milletin ezik böcek psikolojisi...Yok oc filan geç bunları kart eski lan artık eski aynı paraya yeni si var niye eskisisni alacam.Ama kesinlikle ozel soğutmalı modelleri bekle

Fiyatlar olması gereken seviyelere yaklaştığı için gtx 970 halen güzel bir tercih. eğer amd serisi bir kart olsun daha güncel olsun deniyorsa özel soğutmalı kartlar beklenmeli onların oc performansları, sürücüye göre performansları ve sıcaklık değerleri görüldükten sonra satın alınmalı.
  • fero01 kullanıcısına yanıt
    Ne alakası var arkadaşım bizde amd rx 480 i bekliyorduk sonuç ne oldu? yüksek fiyat, kartın ısınması, pcie den fazla voltaj çekmesi, oc potansiyelinin vasat oluşu gibi bir sürü sorun... Kimse kusura bakmasın eğriye eğri doğruya doğru sonuç bu. İlerde durum değişir ona göre konuşulur amaşuan için kartın imajı ne yazık ki iyi değil incelemeye bakacak olursan kart için heyacan duyulacak hiçbir ifade yok. Elinde gtx 970 i olan mutlu mesut kullansın kartının kıymetini bilsin dediğim gibi özel soğutmalı modeller bir gelsin görelim şuan referans kartın durumu vasat ???
  • fero01 kullanıcısına yanıt
    1070 alma niyetindeyken 480 almak için beklemeye karar verdim ama malesef 480 orta seviye sıradan bir kart çıktı .Keşke daha iyi çıksaydıda fazla para ödemeden alsaydım ama olmadı .

Kart 2 sene evvel çıkmış Battlefield 4 oyununda bile 970 in gerisinde . Bu sene sonunda Battlefield 1 gelecek ve grafikler daha ağırlaşacak !!! 1080p ultra ayar istiyorsak malesef 480 yeterli değil .

480 kötü demiyorum ama fiyatına göre konumlanmış orta seviye bir kart .
  • CATBALCA kullanıcısına yanıt
    Tamam da kart zaten 200 dolara orta seviye yani 1080p için üretildi.Zaten üst segment şu an rakipsz 1070 ve 1080 varken.Gtx 970 329$ olarak çıkmıştı piyasaya unutmayalım 2,5 sene sonra bu fiyatlara geldi.Bu kart 200 dolara çıktı.Ha Türkiye zaten en pahalı ülke ben global olarak konuşuyorum.

https://www.youtube.com/watch?v=UXWN38a3Jbo

https://www.youtube.com/watch?v=NJJC4u-N-K0

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fero01 -- 1 Temmuz 2016; 13:11:55 >

• @fero01@CATBALCA@Sunstorms@Xanax70 Dostlar beyin fırtınasına bayılıyorum :) o zaman genel kanı rx 480 lerin özel soğutmalı serilerini bekleyip karar kılmak galiba
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.