Bu iki ekran kartı arasında kaldım bütcem 1200-1300 lira arasında başka kart önerisinde de bulunabilirsiniz. Fiyat performans üzerine en iyisi hangisiyse onu almak istiyorum. Ekran kartı konusunda biraz uzağım k.bakmayın. Yardımlarınız için şimdiden çok teşekkürler.
AMD isterseniz Rx 480, Nvidia istiyorsanız 1000-1100 civarına gtx 970 bakabilirsiniz. AMD Dx12 Async destekli oyunlarda çok önde ama özel soğutuculu değil şuanlık. Biraz bekleyip onların çıkmasını bekleyin.
quote:
Orijinalden alıntı: 0netw0
AMD isterseniz Rx 480, Nvidia istiyorsanız 1000-1100 civarına gtx 970 bakabilirsiniz. AMD Dx12 Async destekli oyunlarda çok önde ama özel soğutuculu değil şuanlık. Biraz bekleyip onların çıkmasını bekleyin.
@onetw0 cevap verdiğin için teşekkür ederim. amd yada intel farketmez benim için fiyat performans olarak ne önerirseniz kabulümdür. 1 aylık süreç içersinde almak istiyorum. sizin tercihiniz ne olurdu bu konuda?
quote:
Orijinalden alıntı: featich
@onetw0 cevap verdiğin için teşekkür ederim. amd yada intel farketmez benim için fiyat performans olarak ne önerirseniz kabulümdür. 1 aylık süreç içersinde almak istiyorum. sizin tercihiniz ne olurdu bu konuda?
Alıntıları Göster
Hocam rx480 bekle en güzeli
quote:
Orijinalden alıntı: VolkanCOO
Hocam rx480 bekle en güzeli
Alıntıları Göster
@volkanbravo Hocam rx480 bekle derken şuan çıkmadı mı? çıkmadıysa yaklaşık olarak ne zaman çıkar?
quote:
Orijinalden alıntı: featich
@volkanbravo Hocam rx480 bekle derken şuan çıkmadı mı? çıkmadıysa yaklaşık olarak ne zaman çıkar?
Dx 12 çok uzakta değil almışken DX 12'li ekran kartları alın. RX 480 özel soğutmalı ve overclocklu modelleri beklemeni öneririrm.
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-AEF248198
Dx 12 çok uzakta değil almışken DX 12'li ekran kartları alın. RX 480 özel soğutmalı ve overclocklu modelleri beklemeni öneririrm.
Bunlar referans tasarım sıcaklıklar biraz yüksek olur, overclock kabiyetleri pek olmaz, daha böyle çift fanlı modelleri beklemeni öneririm, 1000 tlden yukarı da para verme bu kartın hakkı en fazla 1000 tldir. İstersen referans tasarımı al, tak kartı oynamaya başla oyunları farketmez. Biz daha şekilli kartları bekliyoruz. Karar senin tabi.
Önerim Zotac Amp Extreme Core Edition Gtx 970.Kart Gtx 980 in bile bazı modellerini tokatlıyor.
featichF
kullanıcısına yanıt
Ufak ufak fiyatlari belli olduda ozel tasarim modellerin gelmesi 1 ayi bulur kart cok iyi
quote:
Orijinalden alıntı: VolkanCOO
Ufak ufak fiyatlari belli olduda ozel tasarim modellerin gelmesi 1 ayi bulur kart cok iyi
@volkanbravo Hocam piyasaya sürüldüğü zaman bi haber verebilir misiniz? @Sensei Splinter Hocam msı dan farkı ne daha mı yüksek fps veriyor?
featichF
kullanıcısına yanıt
Tabikide yardımcı olabilirsem ne mutlu
Dostum rx 480 şu haliyle iyi olmaktan çok uzak 2.sürücüden sonrasına bakmak gerek Ayrıca oc kabiliyeti neredeyse yok. Gtx 970 çoğu oyunda rx480i silkelemiş beklediğimiz bu değildi...
Directx12 de genel olarak daha performanslı Directx11 dede az biraz üstünde.Sürücü çok önemli tabi.Özel tasarımlı modelleri 1000 lira altına gelirse rahatlıkla tercih edilebilir.
Forumda artık bu kartları konuşan kalmamışken nasıl bu kartların arasında kalmayı becerdiniz hocam özel soğutmalı rx480 bekleyin yada imkanınız varsa amazondan gtx 1070 getirin.
Bazı dx12 oyunlarda 3-4fps ortalama fark var gtx 970 i 1550mhz e çektiğin an bu sefer rx 480 geride kalıyor anlamlı bi artış yok kısaca güç tüketimindede geride kalıyor. Bana göre bu sefer bardağın boş tarafı ağır basıyor.
GTX1060 nasıl olacak acaba temmuzda çıkıyormuş?
O değilde özellikle gtx 1060ti gelsin o zaman duruma bakmak lazım çünkü 1060 ında salt performans adına rx480 e göre artısı olmayacak gibi...
980 ayarinda olur ama yeni teknoloji daha az güç tüketimi directx12 avantaj sa?lar.Fiyatlandyrmasy çok önemli.1060ti çykacak my acaba?
quote:
Orijinalden alıntı: Sunstorms
Dostum rx 480 şu haliyle iyi olmaktan çok uzak 2.sürücüden sonrasına bakmak gerek Ayrıca oc kabiliyeti neredeyse yok. Gtx 970 çoğu oyunda rx480i silkelemiş beklediğimiz bu değildi...