Şimdi Ara

R7 265 Dual-X vs. Sapphire HD7850

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
3.516
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bunların aralarındaki farklar nelerdir?Genel olarak hep HD7850 öneriliyor ama R7 265 Dual-X de ona yakın bir fiyata sahip.Peki neden heryerde HD7850 öneriliyor ve alınıyor?Görünüşe göre R7 265 Dual-X ' i pek alan yok.Hangisi daha iyidir? Yardımcı olursanız sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rosarian -- 4 Mayıs 2014; 12:15:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 265, 7850'nin yeniden isimlendirilmis halidir.yapisal fark yok ayni gpu ama 265 oc'li olmasi lazim.fiyati uygun olursa bundan sonra herkes 265 onerecek 7000 serisinden r serisine gecis olacak yavas yavas.bf4'te r serisi mantle'yi daha iyi kullaniyor eger iki kartin fiyati ayniysa 265 tercih edilmeli.
  • R serisi gpu da mantle chip var amd nin dedıgıne göre mantle destekleyen oyunlarda %30 %50 arası fark yapcakmış olay bu ama şu an tam hazır değil dedikleri kadar

• Anladığım kadarıyla R7 265 Dual-X daha ileriye dönük bir ekran kartı. Tek anlayamadığım neden bu forumdaki hiçbir sistem tavsiyesinde yer almıyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: bitemeeatme

Anladığım kadarıyla R7 265 Dual-X daha ileriye dönük bir ekran kartı. Tek anlayamadığım neden bu forumdaki hiçbir sistem tavsiyesinde yer almıyor?

7850'den 70-80 lira daha pahalı bu yüzden yer almıyordur çünkü sistem tavsiyelerinde limit var o limite sistemi sığdırabilmek için hesaplı parçaları öneriyorlar.265'lerin fiyatı daha uygun olduğu ve 7850 piyasadan çekildiği zaman bu sefer 265 önerecekler.
  • Yani 400 TL gibi bir bütçe ile R7 265 Dual-X almak en mantıklısı.

• quote:

Orijinalden alıntı: bitemeeatme

Yani 400 TL gibi bir bütçe ile R7 265 Dual-X almak en mantıklısı.

yani sisteme para yetiştirecem 40-50 lira eksik olursa anakart kötü oluyor gibi dertleriniz yok sadece tek kart alıyorsanız 400'e 265 alınabilir.buradaki handikap o paraya 7870 de alınabiliyor.eski bioslu 7000 serisi mi yeni bioslu 265 mi durumu var bu da kişiye göre değişir.bol beygirli Ferrari mi konforlu Porsche mi gibi bir durum.oyun desteklerinde yeni biosun faydası olabilir ya da kas gücü ile yeni oyunları açarım diyebilirsin yani tartışmaya açık bir konu.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kafa karıştırıcı bir durum.İkiside cazip duruyor.Ama hd7870 400 tl lik olanı powercolor diye hatırlıyorum.Powercolor ı kötülemiyorum ama parçaları ve soğutması sapphire veya asus kadar iyi değil.Benim için dayanıklı olması öncelikli olduğu için R7 265 Dual-X tercihim, teşekkürler.

• r7 265 aldım eski 7850 kullanıcısıyım ne yazıkki ekran kartım bozuldu ahım şahım bir fark varmı derseniz yok diyebilirim sadece 265 daha ileriye yönelik 265 ile oyunlar biraz daha akıcı
  • 265 alın bence sonuçta en günceli 360 ile arasındaki farkada bakılabilir tabi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.