Şimdi Ara

MSI RX 5700 XT Gaming X'mi? Sapphire Nitro+'mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
64
Cevap
0
Favori
4.077
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sistem yükselteceğim ve 2 kart arasında kaldım. Hangisini önerirsiniz?

Şuanki sistemim:

Ryzen 5 1400
    MSI GTX 1060 3 GB O.C
    MSI B350M Gaming PRO
    8x2 16 GB 3000 Mhz RAM
    Cooler Master Masterliquid ML240L
    Phanteks Eclipse P300
    MasterFan Pro x4
    Corsair VS600
    1 TB HDD
    240 GB SSD

Kasam biraz küçük Nitro+ alsam sıkıntı olur mu? Önde sıvı soğutma takılı. Sığmaz diye korkuyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• şuanki sisteminde 1080pde o işlemciye xt 5700 takıp boğulacaksın
  • Sırf 3 yıl garantiden dolayı Msi ama o işlemciyle olmaz.
  • @i Am Not Dead@red.devil

Ryzen 5 3600
    RX 5700 XT
    MSI B450 Tomahawk Max
    8x4 32 GB 3000 Mhz RAM
    Cooler Master Masterliquid ML240L
    Phanteks Eclipse P300
    MasterFan Pro x4
    Corsair VS600
    1 TB HDD
    240 GB SSD
    XPG 512 GB m2 SSD

Sistem bu hale gelecek.. Sadece ekran kartı almıyorum

• Daha sağlam bileşenlere ve 3 yıl garantiye olduğu için MSI RX 5700XT Gaming X:

• Kartlar termal performansıdna en ufak bir bilgim yok. MSI ın shout kampanyası var 31 aralığa kadar. Aldığın ürüne aldığın mağazadan düzügün yorum yapıp linkini içeriğini yollarsan 150 tl lik steam kodu geliyor. RDR2,Cyberpunk gibi banko alıncak oyunlar geldiğinidi düşünürsek 150 Tl ilik indirim demektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-26E6B5369 -- 14 Kasım 2019; 13:47:30 >
  • Mar00N kullanıcısına yanıt
    monitorun 2k 144hz mi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu insanlar msi'in service point mağduriyetlerini bilmiyorlar anlaşılan. Garanti söz konusu olunca msi tr sıkıntılı. Onu da geçtim komponent uzmanları çıkmış msi daha iyi diyor. Onu bırakın da işinde uzman olanlar karar versin. Gamers nexus da gpu breakdown videoları var açıp izleyebilirsiniz.

Bu arada nitro+ ve Red devil en iyi vega serisi soğutucular sahip gpulardır. Boyut konusuna gelince kartın specleri sitesinde yazar. Sen de ölç metre ile kasadaki toleransı ona göre karar ver.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • brokengineer kullanıcısına yanıt
    Hocam bu kasaya nitro+ olurmu sence

MSI MAG Vampiric 010M Temperli Cam ATX Oyuncu Bilgisayar Kasası

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: brokengineer

Bu insanlar msi'in service point mağduriyetlerini bilmiyorlar anlaşılan. Garanti söz konusu olunca msi tr sıkıntılı. Onu da geçtim komponent uzmanları çıkmış msi daha iyi diyor. Onu bırakın da işinde uzman olanlar karar versin. Gamers nexus da gpu breakdown videoları var açıp izleyebilirsiniz.

Bu arada nitro+ ve Red devil en iyi vega serisi soğutucular sahip gpulardır. Boyut konusuna gelince kartın specleri sitesinde yazar. Sen de ölç metre ile kasadaki toleransı ona göre karar ver.
    Kasa 330mm destekliyor.

Kart 306mm

Sıvı soğutucu radyatör kalınlığı 27mm

3mm ile kaybediyorum. Nasıl olur bu iş sizce?

Metre alıp ölçmek zor olmasa gerek :)
    Herkes nitro öneriyor 5700xt modelinde ama bence amd ekran kartı konusunda uzak durulması gerek firma. O kadar para verip driver problemleriyle uğraşmak can sıkıcı birşey. Sende kesin çıkar demiyorum ama onlarca örnek varken ben 5700xt almazdım. Türkiye şartlarında garantisini sağlayan firmaların genel olarak düzgün iş yapmadığını göz önüne alınca yaklaşmazdım. Yurt dışında olsam 5700xt gözü kapalı alırdım çünkü bilirdim ki firmalar kartının arkasında bir sıkıntı cikinca geri alırlar diye düşünürdüm

• quote:

Orijinalden alıntı: saasc

Metre alıp ölçmek zor olmasa gerek :)
    Herkes nitro öneriyor 5700xt modelinde ama bence amd ekran kartı konusunda uzak durulması gerek firma. O kadar para verip driver problemleriyle uğraşmak can sıkıcı birşey. Sende kesin çıkar demiyorum ama onlarca örnek varken ben 5700xt almazdım. Türkiye şartlarında garantisini sağlayan firmaların genel olarak düzgün iş yapmadığını göz önüne alınca yaklaşmazdım. Yurt dışında olsam 5700xt gözü kapalı alırdım çünkü bilirdim ki firmalar kartının arkasında bir sıkıntı cikinca geri alırlar diye düşünürdüm
    Daha önce RX 570'de kullandım hocam. Kardeşimde AMD kart kullanıyor. AMD kart kullanma konusunda tereddütüm yok. Aynı performanstaki RTX 2070 Super'ler 4200'den başlıyor. Arada 1000 TL fark var. Aynı performansa 1000 TL fark veremem maalesef..

Ölçüleri belirttim. Bu 3mm'yi nasıl kurtarabilirim?

Kurtarmıyorsa yapılacak birşey yok. Gaming x de başarılı bir kart. İstersen daha ucuza gigabyte gaming oc modeline de bakabilirsin.

Radyatörü üste alabilirsin veya radyator fani olarak 15mm slim fan kullanabilirsin veya nitro almayacaksın.

• Technopatyoutube
    RX 5700 XT Oyun Performansı | QP Gaming XT
    https://www.youtube.com/watch?v=mJzQIDnhdVY&feature=youtu.be

• quote:

Orijinalden alıntı: saasc

Radyatörü üste alabilirsin veya radyator fani olarak 15mm slim fan kullanabilirsin veya nitro almayacaksın.
    Üstte takacak yer yok.

Radyatör fanları zaten kasanın önünde. Ekran kartı boşluğuna denk gelmiyor. Sitede yazan ölçüler fanlar ile birlikte mi yoksa sırf radyatör mü acaba

• 5700XT serisinde Nitro+ ve Red Devil en iyisi gibi. Gaming X modelinde termal pedler yine yarımdı yanlış bilmiyorsam sırf bu pintilikten bile MSI alınmaz kaldı ki Servis Point gibi bir servis bakıyor. Bütçe yeterse Nitro alabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xgny58x

5700XT serisinde Nitro+ ve Red Devil en iyisi gibi. Gaming X modelinde termal pedler yine yarımdı yanlış bilmiyorsam sırf bu pintilikten bile MSI alınmaz kaldı ki Servis Point gibi bir servis bakıyor. Bütçe yeterse Nitro alabilirsin.
    Şu anki sürümlerde o sorun yok. Aldığınız yerden teyit edebilirsiniz. Ek olarak onerdiginiz SAPPHİRE servisinede servispoint bakıyor zaten.

• coolfighter C kullanıcısına yanıt
    Yeni sürümleri bilmiyorum. Sapphire'ye Penta bakıyordu diye hatırlıyorum değişmişte olabilir.
  • coolfighter C kullanıcısına yanıt
    Şu anki sürümlerde o sorunun olmadığını nasıl öğrendiniz?
    Yurt dışı kaynaklardan mı, yurt içi kaynaklardan mı?

Teknolojik ürünlerde hep eski versiyon ve sorunlu ürünler bizde satıldığı için ben güvenemiyorum mesela.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.