Şimdi Ara

###MSI GTX260 TWINFROZR OC KULLANICI İNCELEMESİ & TESTLER### (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
0
Favori
4.129
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: NECROCYBER

çok güzel testler eline sağlık emre cok harika kart almışsın cidden yakışır sanada bu

Teşekkürler
  • Hayırlı olsun kartın güle güle kullan hemşehrim.
    Testlerde güzel olmuş kasayı yıkmış geçirmişsin ama kart sığışmış

9800GT den aman aman üstün değil , bariz olarak önde ama senin 9800GTX+AMp2 de fenaydı haa
  • sana zahmet oclu halinin de gpuz ekranını koyar mısın.. hayırlı olsun kartın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chris Brown

Hayırlı olsun kartın güle güle kullan hemşehrim.
    Testlerde güzel olmuş kasayı yıkmış geçirmişsin ama kart sığışmış

9800GT den aman aman üstün değil , bariz olarak önde ama senin 9800GTX+AMp2 de fenaydı haa

Sağol dostum.O nasıl bir kart öyle 9800gtx+amp2 falan benim kartın sadece amp si vardı.Kasayla baya mücadele verdik

• quote:

Orijinalden alıntı: Megailker

sana zahmet oclu halinin de gpuz ekranını koyar mısın.. hayırlı olsun kartın

Teşekkürler, vantage testine bakarsanız, ss nin içinde oda var.
  • Şimdi işin gerçegine gelirsek seninki bildigin 9800GT ydi , Oc dozu fazla kaçtıgından 9800GTX performansı veriyordu ama 9800GTX degildi ( ) .

Herneyse , Neden bu kartı aldın ,sırf oc yapmak içinmi ? Yani Vatan dan aynı fiyata başka bir kart alabilirdin ?
  • güzel inceleme hayırlı olsun
  • quote:

Şimdi işin gerçegine gelirsek seninki bildigin 9800GT ydi , Oc dozu fazla kaçtıgından 9800GTX performansı veriyordu ama 9800GTX degildi ( ) .

Herneyse , Neden bu kartı aldın ,sırf oc yapmak içinmi ? Yani Vatan dan aynı fiyata başka bir kart alabilirdin ?

Ne alsaydım, ATİ deme sakın , 9800 ün fatura bedeliyle neredeyse aynı fiyata GTX260 Synergy vardı, bu kartı almamdaki esas sebepler; özel soğutma olması, 55nm , c216, yüksek oc kapasitesi.
  • 4870 icooler 298TL , seninkinden 85TL ucuz ona kasa alırdın

Şaka yapıyorum, güzel bir seçim yapmışsın güzel kart gerçekten.
    Ama öyle prk oyun oynamıyorsan senin yerinden c192 olsada en ucuz gtx260 ı alırdım güzel birde kasa alırdım.
  • quote:

4870 icooler 298TL , seninkinden 85TL ucuz ona kasa alırdın

Şaka yapıyorum, güzel bir seçim yapmışsın güzel kart gerçekten.
    Ama öyle prk oyun oynamıyorsan senin yerinden c192 olsada en ucuz gtx260 ı alırdım güzel birde kasa alırdım.

Kasa zaten güzel :http://www.akillifiyat.com/productimage/AE_V12XT_CF_en_ucuz__aerocool_kasa_xmlseries_ae_v12xt_cf_369.jpg

Benim için sessizlik çok önemli , referans fan ne kadar sessiz olabilir ki, üstelik 65nm ve c192 , bu kartın sesini uzun süre crysis de durursam hafif duyuyorum onun dışında hiç gelmiyor oc li olduğu halde.Birde aldığım kart çok güçlü olsa bile iyi oc olması gerekir yoksa rahat edemem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emreonal69 -- 10 Şubat 2010; 20:54:48 >

• yuh , o kasaya nasıl sıgmadı o kart yahu ?
  • sonunda efsane 9800gt den kurtulduk mübarek herkese kafa tutuyordu
  • quote:

yuh , o kasaya nasıl sıgmadı o kart yahu ?

Bu kasanın hdd bölmesi biraz içerde duruyor birde pcı-e kart için 27cm boşluk bırakılmış, kart zaten 26.7cm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eric13

sonunda efsane 9800gt den kurtulduk mübarek herkese kafa tutuyordu

%30 oc li 9800 den kurtuldunuz şimdi %39 oc olabilen GTX260 geldi ama yine şansınız varki cpu limitliyor yoksa nelere kafa tutardı kimbilir.
  • Cpu sandıgın kadar limitlemiyor , belki %5-8 civarı oda max.
    Benchlerdeki düşüklügün sebebi bu , 3.5 - 3.6 civarı olsa oldukça yükselir.
    Ama bunun oyuna getirisi dedigim gibi belki %5 anca olur.

Takma yani bunu Q9300 zaten oc canavarı degil , sanada takozu denkgelmiştir.
    Satıp ya E8600 al yada Q9550 , ozaman baya bişeyler yaparsn , güzel bir sogutucu ile.
  • quote:

Cpu sandıgın kadar limitlemiyor , belki %5-8 civarı oda max.
    Benchlerdeki düşüklügün sebebi bu , 3.5 - 3.6 civarı olsa oldukça yükselir.
    Ama bunun oyuna getirisi dedigim gibi belki %5 anca olur.

Takma yani bunu Q9300 zaten oc canavarı degil , sanada takozu denkgelmiştir.
    Satıp ya E8600 al yada Q9550 , ozaman baya bişeyler yaparsn , güzel bir sogutucu ile.

Dostum takozluk cpu da değil , cpu çarpanı çok düşük full fsb ye yükleniyor ee p35 lik anakart ne kadar çıkabilir ki 1600 mhz max oda 7.5 x 400 =3.0 ghz de kalıyor işte ama p45 olsa 3.8 rahat görür 1900 fsb larda.Crysisde AA yı dipliyorum banamısın demiyo fps düşüşü o kadar aa ya göre çok az , ve crysis bench ine bakarsan skor rezil bence.Oyunların quaad a tam destek vermemesine bağlıyorum bunu, yoksa böyle ciddi limit oluşturuyor.Vantagede de görmüşsündür 800 core de çalışan gtx260 ın en kötü 12k görmesi gerekirdi.

• Hocam 3.0 a voltajsız mı çıktınız Aslında mb giriş seviyesi olmasına rağmen işlemciye voltajla 3.5 falan rahat çıkması lazım

Mesela benim fsp 266 dan 500 e rahat çıktı zorlasam daha da çıkar Ama ram limitine takılıyorum
  • 2. el UD3P filan bulursan sen çok işine yarar.Sogutucu işini halledersin. Biosunu çözerim dersen Dfı lar zaten güzel.
    Başka birşey diyemem aslında anakartın iş görür.Karar senin ya e8500-600 alacan yada kartı değiştirecen.

Ama sorun teşkil etmez şimdilik bence karttaki OC yide kaldır derim piyasada oyun yok ki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hellteam

Hocam 3.0 a voltajsız mı çıktınız Aslında mb giriş seviyesi olmasına rağmen işlemciye voltajla 3.5 falan rahat çıkması lazım

Mesela benim fsp 266 dan 500 e rahat çıktı zorlasam daha da çıkar Ama ram limitine takılıyorum

Biosdan 1.3v verdim , cpu-z dan 1.264v görünüyor.Siz core 2 cpu da denediyseniz 1600fsb ı geçersiniz ama bu quad , 1600 ü geçemiyor o yüzden.
  • beyler ben zotac gtx260 synergy mi alsam yoksa zotax gtx260^2 mi karar veremedim :)
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.