Şimdi Ara

###MSI GTX260 TWINFROZR OC KULLANICI İNCELEMESİ & TESTLER### (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
0
Favori
4.133
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Chris Brown

2. el UD3P filan bulursan sen çok işine yarar.Sogutucu işini halledersin. Biosunu çözerim dersen Dfı lar zaten güzel.
    Başka birşey diyemem aslında anakartın iş görür.Karar senin ya e8500-600 alacan yada kartı değiştirecen.

Ama sorun teşkil etmez şimdilik bence karttaki OC yide kaldır derim piyasada oyun yok ki.

Bu işlemci ısınmıyor zaten , masaüstü 30 yükte 55 civarı oc ile.Anakartı değiştirip oc yapsam psu zaten sınırda sorun çıkarabilir mi diye düşünüyorum, birde dediğim gibi kartın 655 de çalışmasıyla 750 de çalışması arasında pek fark yok gibi geliyor cpu limiti yüzünden olsa gerek.Acaba 1.18v da durması karta zarar verir mi, eski haline mi alsam.Zaten şuan full de oynatamayacağı oyun yok, ilerde oyunlarda quad desteğinde yaygınlaşacağını düşünürsek birşeyi değiştirmeye gerek kalmayacaktır yada anakartlar ucuzlayınca p45 lik bir gigabyte alınabilir belki.

• quote:

Orijinalden alıntı: emreonal69

quote:

Orijinalden alıntı: hellteam

Hocam 3.0 a voltajsız mı çıktınız Aslında mb giriş seviyesi olmasına rağmen işlemciye voltajla 3.5 falan rahat çıkması lazım

Mesela benim fsp 266 dan 500 e rahat çıktı zorlasam daha da çıkar Ama ram limitine takılıyorum

Biosdan 1.3v verdim , cpu-z dan 1.264v görünüyor.Siz core 2 cpu da denediyseniz 1600fsb ı geçersiniz ama bu quad , 1600 ü geçemiyor o yüzden.

Evet doğru gerçi 3.0 tan sonra oyunlarda pek bi katkı sağlamaz Yalnız 3d mark puanı baya fark eder Neyse güle güle kullanın tekrar

• quote:

yuh , o kasaya nasıl sıgmadı o kart yahu ?

valla bende sonradan farkettim hdd yuvasını eğmiş yahu
  • quote:

Orijinalden alıntı: (((TeAcHeR)))

quote:

yuh , o kasaya nasıl sıgmadı o kart yahu ?

valla bende sonradan farkettim hdd yuvasını eğmiş yahu

Ya ne yapsaydım kart dışarda mı kalsaydı

• Hocam kart tam olarak kaç cm ya da şöyle soruyum kasanın arkasından hdd bölümüne olan mesafe ne kadar

Benim de kendi kasama göre bi fikrim olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hellteam -- 10 Şubat 2010; 22:42:56 >
  • quote:

Hocam kart tam olarak kaç cm ya da şöyle soruyum kasanın arkasından hdd bölümüne olan mesafe ne kadar

Ben ölçmedim ama referans tasarımla aynı boya sahip olduğu yazıyor yani 10.5 inç oda 26.7cm falan yapıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emreonal69

quote:

Hocam kart tam olarak kaç cm ya da şöyle soruyum kasanın arkasından hdd bölümüne olan mesafe ne kadar

Ben ölçmedim ama referans tasarımla aynı boya sahip olduğu yazıyor yani 10.5 inç oda 26.7cm falan yapıyor.

İyi o zaman hocam benim kart 24 cm filen de kasaya 30 cm ye kadar rahat Gerçi sığmazsada hdd yerini sipiralle keserim(tabi gtx470 filen alırsam diye düşünmüştüm)

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.