Şimdi Ara

MSI GTX750 Ti TwinFrozrGaming overclock (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.847
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    kontrol etmiştim zaten ilk başta görüntü gelmeyince,şuanda benim için tek önemli olan hdd,ona zarar gelmiş olma ihtimalini bile düşenmek istemem,elimde fazladan bir hdd ve bir tane de ram ve birde monitör var hepsini tek tek deniyecem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheCrimsonKing -- 28 Ocak 2015; 4:21:59 >
  • E.tesisatın iyiyse pc yi bağladığın priz topraklı fln'sa, kolay, kolay HDD'ler zarar görmez, PSU'ya düzgün şaseleme (topraklama) gelmiyorsa başta bellekler olmak üzre 1 çok donanıma zarar gelebiliyo.
  • coax47 kullanıcısına yanıt
    galiba onboardla ilgili bir sorun daha fazla uğraşamıyacam bununla,yeni ekran kartını aldığımda düzelecektir
  • inş. hayırlısı olsun.
    bu arada birşey daha sorabilirmiyim,anakartımda 4 tane ram slotu var 2 slotu kullanıyorum 2+2 gb ram(elixir marka ) olarak elimde bir tane daha 2 gb(hi-level) ram var 1333mhz de çalışıyor üçü,bir tane daha 2 gb ram alsam ve 4 slot kullansam anakartta ve 4.ram farklı bir marka olsa sorunsuz birşekilde çalışır mı ? işlemci filan biraz eski de sandy bridge i5 2300
    anakartta intel chipset h67 gibi birşey di tam hatırlayamıyorum.pegatron filanda yazıyordu marka bende tam anlamış değilim
    http://ark.intel.com/products/52807/Intel-BD82H67-PCH bilgileri burada yazıyorhttp://ark.intel.com/products/52206/Intel-Core-i5-2300-Processor-6M-Cache-up-to-3_10-GHz buda işlemci

bu arada onboard sorunum işlemciyle alakalı olabilir mi.işlemci driverlerini yüklerken hep grafiklerle ilgili olanlarda hep işlemciniz bunu desteklemiyor şeklinde uyarılar çıkıyordu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheCrimsonKing -- 28 Ocak 2015; 5:07:53 >

• Çalışır,2+2 ramlerini dual CH kullanıyorsan bunu kaybedersin ama bunun kapasite kadar önemi olmaz ve bütün ramler en düşük olanın hızında ve onun gecikme sürelerinde çalışırlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coax47 -- 28 Ocak 2015; 5:10:41 >
    yani 2+2+2+2 olur ama ramler en düşüğünün hızında çalışır diyorsun, ama 8 gb daha iyi olur diyorsun ? o halde 60 tl ye 2 gb ram alıp 8 gb a yükseltirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheCrimsonKing -- 28 Ocak 2015; 5:22:54 >
  • Eğer kısıtlı bütçeliysen, önce e.kartını alırsın mevcut systemi'nin durumuna 1 bakarsın sorun varmı v.s. daha sonra 2gb ram alırsın, çünkü anakartında 1 sıkıntı varsa o 2gb. ram bütçeni yeni anakarta kullanman gerekebilir ve öyle 1 durumda kalırsan'da 6gb. belleği kullanır yine gayet güzel oyun oynıyabiliyo olursun.
    öyle planlıyorum zaten önce ekran kartı ondan sonrası için ram düşünüyorum ,psu,hdd,cpu fan'ı değiştirdim sırada ekran kartı var 4 slot ram konusu ilgimi çektiği için soruyorum,ekran kartını değiştirdikten sonra da zaten atx anakart ve yeni bir kasa düşünüyordum. bu arada anakartı hala değiştirmemiş olmamım nedeni lga 1155 olması dolayısıyla işlemcim de lga 1155 yeni bir işlemci de gerekiyor değiştirdiğimde ki i5 işlemciler 400 tl den başlıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheCrimsonKing -- 28 Ocak 2015; 5:49:18 >
  • Iyi gunler. Bende de ayni ekran karti var ve overclock etmek istiyorum, zira gaming mode un pek mi etkisi yok. Ancak bu overclock islerinden pek anlamiyorum, o yuzden sizin verdiginiz degerleri denesem direk olarak ve bu degerler ekran kartina fazla gelirse ne gibi problemler yasarim? Ekran kartinda kalici bi sorun yasar miyim? Birde cpu tweakten surekli overclock yapmak, gamimge almak sonra tekrar standart moda almak, herhangi bi sikinti yaratir mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öncelikle merhaba bende geçenlerde asus marka gtx 750 ti oc modelini aldım ve overclok yapmak istiyorum ve sizce değerleri nekadar yükseltebilirim çok aşırı bir zorlama yani sınıra kadar gelmesine gerek yok ama oyunlarda 5 -10 fps arası bir etkisi olacak kadar artması için neler yapmam gerekir ekran kartım şuan boşta 29 derece oyunlarda titanfall veya the crew ve fb4 ultra ayarlarda vsyn açık 60-65 derece arasına gelior msı afterburner i biraz kurcaladım değerleri biraz yükseltim 3-4 fps artışı gördüm ama bilmediğim için işin aslını geri çektim ayarları sizden yardım bekliyorum arkadaslar şimdiden teşekkür ederim bu arada sistem im i7 4770k işlemci 3.50 ghz turo ile 3.90 oluyor stock fan takılı 2 x 8 gb ram 1600 mhz kingston marka 250 gb ssd 1 tb harici var ana kart asus hp1 plus 1600 mhz .
     MSI GTX750 Ti TwinFrozrGaming overclock

Edit: ve şöyle bir ayar yaptım bir sitede gördüm aynı ekran kartıyla yapmış lar sizce sorun teşkil edermi bu ayarları kullansam ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi redClif -- 19 Şubat 2015; 0:42:30 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.