Şimdi Ara

msi gv 62 almalımıyım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.699
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• 4 gb 1050 kullanan asus fx503 var bu fiyata ssd li hddsiz olarak. Dune kadar 3.300 e satiliyordu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AztecHB

4 gb 1050 kullanan asus fx503 var bu fiyata ssd li hddsiz olarak. Dune kadar 3.300 e satiliyordu
    Baktım çok şikayet olduğu için eledim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fiyat 3430'a düşmüş bugün bende takip ediyorum gv62 modelini, tek kusuru bence ekran kartının 2 gb olması gerisi şahane sayılır, asus fx530 alıp almamak konusunda çok gidip gelmişdim 3300 fiyatı vardı şimdi onunkide 3600 olmuş oyüzden vazgeçtim asusdan,
  • çok ilginç fiyat 3517 çıktı, hepsiburadayı tebrik ederim, borsa gibi fiyatlar
  • 3687 oldu :)
  • Gidişat 4000 bulacak

2 hafta daha beklemeye karar verdim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Şu an fiyatı 3500 tl. Doların daha da artacağı söyleniyor ve bu fiyattan almak ne mantıklı seçim olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: SadıkArrow

Şu an fiyatı 3500 tl. Doların daha da artacağı söyleniyor ve bu fiyattan almak ne mantıklı seçim olur.

https://www.hepsiburada.com/msi-gv62-7rd-2003xtr-intel-core-i5-7300hq-8gb-1tb-gtx1050-freedos-15-6-fhd-tasinabilir-bilgisayar-p-HBV000008R464?magaza=Hepsiburada
    Hocam dolar düşüşte...

• quote:

Orijinalden alıntı: Akustik34

Hocam dolar düşüşte...

Alıntıları Göster
    Birincisi dolar düşüşte değil.İkincisi önemli olan 4-5 günlük düşüş hiç değil.Ziraat Bankasının döviz kurlarına bakarsanız devlet bankasının alış-satış kur açıklığı bile piyasaya duyduğu güveni gösteriyor.Devlet bankası diyorum özel banka da değil.

• Güzel cihaz alabilirsin.
  • evet hepsiburada dan sipariş verdim arkadaşlar, en son fiyat 3434 tl düşünce birde world'e 75 tl puan verince, dayanamadım bütçem çok uygun değilsede fırsat olarak değerlendirip siparişi geçtim, elime ulaşsın genel bir değerlendirme yaparım çok uzman değilim ama bu aralar araştırmalarımda biraz bilgi edindim, freedos olduğundan n11 den 10 tl karşılığı windows 10 satın alıp kurmak niyetindeyim daha mouse çanta filan almam gerekiyor, hayırlısı
  • quote:

Orijinalden alıntı: devrimxxx

evet hepsiburada dan sipariş verdim arkadaşlar, en son fiyat 3434 tl düşünce birde world'e 75 tl puan verince, dayanamadım bütçem çok uygun değilsede fırsat olarak değerlendirip siparişi geçtim, elime ulaşsın genel bir değerlendirme yaparım çok uzman değilim ama bu aralar araştırmalarımda biraz bilgi edindim, freedos olduğundan n11 den 10 tl karşılığı windows 10 satın alıp kurmak niyetindeyim daha mouse çanta filan almam gerekiyor, hayırlısı
    Hayırlı olsun

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.