Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 MSİ RTX 4060TI GAMİNG X 16 GB arıyorum !!! Satın Al 30 Mart 2024 21:09 1 1 MSİ RTX 4060TI GAMİNG X 16 GB arıyorum !!! Merhaba, başlıkta yazdığım gibi ( MSİ RTX 4060TI GAMİNG X 16 GB ) modelini arıyorum yeni almış kullanmamış olabilir kapalı kutu satmak isteyen olabilir varsa satmak isteyen pazartesi gününe kadar iletişime geçebilirse sevinirim olmazsa bilindik satış yapan sitelerden alacağım. Ankara içi teslimat önceliğim.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Ankara Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Yönetici Ofis Koltuğu Suni Deri ( Sorunsuz Yeni Gibi ) MSİ RTX 4060TI GAMİNG X 16 GB arıyorum !!! ALINIK msi rtx gaming x 4070, super veya TI modeli Satılık Bilgisayar Sistemi (SON 4 SAAT KAÇIRAN ÜZÜLÜR)