Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Yönetici Ofis Koltuğu Suni Deri ( Sorunsuz Yeni Gibi ) Satın Al 5 Nisan 2024 09:16 1 1 Yönetici Ofis Koltuğu Suni Deri ( Sorunsuz Yeni Gibi ) merhaba, ürünü 1.5 yıldır kullanıyorum sürekli aynı yerde durdu o yüzden çok temiz yırtık sökük yok sadece oturulan yerde hafif oturma izi var doğal olarak. Ebatlarını yazıyorum ( Ayaklardan yukarıya 110 cm, Oturduğumuz yerden yukarıya doğru 65 cm, oturduğumuz yerin sağdan sola ölçüsü 52 cm. )ürünün ismi: Adore Max Office Classic Suni Deri Yönetici KoltuğuSistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1500 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Ankara Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Yönetici Ofis Koltuğu Suni Deri ( Sorunsuz Yeni Gibi ) MSİ RTX 4060TI GAMİNG X 16 GB arıyorum !!! ALINIK msi rtx gaming x 4070, super veya TI modeli Satılık Bilgisayar Sistemi (SON 4 SAAT KAÇIRAN ÜZÜLÜR)