Şimdi Ara

Yeni bir elektrikli bisiklet dönüşüm kiti satışa çıkıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: okis Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 1 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yeni bir elektrikli bisiklet dönüşüm kiti satışa çıkıyor
    Elektrikli bisiklet satışları global çapta her geçen gün artarken hali hazırda bisiklet sahibi olanlar için de farklı dönüşüm kitleri geliştiriliyor. Sadece disk freni yerine geçen uçuk kitlerin yanında tekerlek değişimiyle gelen kitler daha yaygın durumda.

Swytch dönüşüm kiti özellikleri ve fiyatı

Swytch dönüşüm kiti ön tekerleğin yerine geçen bir çözüm. 13 farklı tekerlek boyutu ile pek çok bisiklete uyumlu. 250W elektrik motoru ön tekerlek tutacağına monte ediliyor. 98kWh batarya ise gidonun ön kısmına yerleştiriliyor.

Ayrıca Bkz.Elektrikli bisiklet dönüşüm kitinde devrim

Kit toplamda 14Km mesafe ile kısa yolculukları hedefliyor. Batarya 1 saatte şarj oluyor. Biraz daha büyük batarya ile 31Km mesafe sağlanabiliyor. Pedal asistanı özelliği için bir sensör de kite dahil edilmiş. Montajın oldukça kolay olduğu belirtilen kitin fiyatı 449$ olarak belirlenmiş.

Kaynak:https://www.gizmochina.com/2022/11/16/swytch-e-bike-conversion-kit-with-a-250w-gear-hub-motor-and-98kwh-battery-now-official/

• O paraya gider a101 den elektrikli volta motorsiklet alırım.

• daha bisiklet alamıyoruz bir de kit mi alalım o paraya. zaten elektrikli skuter var o paraya

• 250 watt motorlar %20 eğimli yokuşları çıkamaz, en az 750 watt gerekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kayamtky -- 17 Kasım 2022; 12:34:50 >
  • Elektrikli bisikletler neredeyse bu kirlerden ucuza gelecek çünkü elektrikli bisikletlerin hem montajı hem ince ayarları tam. Elektrikli bisiklet kadar para verip üstüne birde montajla uğraşacağız. Deymez!

• Bu kadar sade şekilde dönüşümü başarmak takdir edilesi.

• kayamtky K kullanıcısına yanıt
    250 watt üzeri ehliyet gerekiyor diye biliyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sniper23 kullanıcısına yanıt
    ben kaç yıldır 750 waat kullanıyorum kimse ehliyet sormadı bana hızımda 60 altına düşmüyor sabitedim 90 na

• Dolar 10 olsa alınır

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • kayamtky K kullanıcısına yanıt
    Zaten düşük wattlı elektrikli bisikletlerde olay, kullanıcı pedal çevirirken onu desteklemek. Bu şekilde yormadan çok uzun mesafeler katedebiliyor ve dik yokuşları zorlanmadan çıkabiliyoruz.

Ana ulaşım aracı haline getirmek isteyen kullanıcılar yüksek wattlı bisikletleri alıp 80-100 kmh hıza kadar keyifle kullanabilir 20-30k bütçeleri varsa.

• Bu Ürünün fiyatı Türkiye şartlarında çok yüksek 3 tekerlekli elektrikli bisan bazaar bisiklet komple 1250 DOLAR CİVARİNDA

• 500 dolara güzel Bi elektrikli bisiklet alabiliyorsun zaten:)

• 8000? tutuyor o fiyata elektrikli bisiklet alırım herhalde

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.