|
Bildirim
Bu dayanma süresi %80 menzile düşmesi için söylenen bir rakam ama isterseniz kullanmaya devam ediyorsunuz. Mesela ben telefonumun bataryası %76’ya düştü ama kullanmaya devam ediyorum yani.
|
Elektrikli arabaya ulaşamayanlar mundar dermiş. Radyasyon diyen var, Lübnan diyen var. Cehalet sarmış vatanı...
|
İsterse bin yıl gitsin. Elektrikli araç almam. Pilli hiçbir şey güven vermiyor.
|
dostum bende elektrikli araç var uzaktan patlatır mısın
|
Sen alma aslan parçası.
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
ortalama araç ömrü 15 yıl mı şaka mı biz Türkiye de bir aracı 50 yıl kullanıyoruz. 1 milyon km yapar motor. |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
|
Hadi ya, bize 5 senede çöp oluyor dediler ama (!) |
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkmoon34 -- 22 Eylül 2024; 14:18:56 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Çok güzel bir PR çalışması daha;nasıl olsa yiyen çok diyip 20 yılı yapıştırmaktan da çekinmemişler. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
normalde 25-30 yıl ve hatta üzeri. 10-12 yıllık teslalarda yüzde 97 batarya sağlığı olanlar var, hem de bir iki tane değil binlerce. ortalama yüzde 90 üzerinde. yani yılda yüzde 1 bile eskimemiş çoğu, eski teknoloji batarya olmasına rağmen. yeni teknolojilerden 30 yılı devirecek araç çoktur. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaDMaxiBo -- 23 Eylül 2024; 0:15:15 > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|