Şimdi Ara

Modern elektrikli araç bataryaları 20 yıl dayanabiliyor: İşte yeni veriler (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
1
Favori
710
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Mazotlu merso kullaniyorum ulasamadigimiz sey pilli araba olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 23 Eylül 2024; 18:34:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gun kullanıcısına yanıt

Bu durumda ama bataryalar pat diye de ölebiliyor; en azından telefon dünyasında. Deneyim konuşuyor. 😄

Eski telefonumun eski bataryasını ancak %78'e kadar doldurabildiğim - gerçekten öyle - seviyeye çektim. Ama sonunda kapanmalar ve ani şarj bitişleri baş gösterdi. Batarya yıllarca değiştirmeden kullana kullana bu kadar düşürüldü mü can çekişmeye, ölmeye başlayabiliyor. Ama elektrikli arabalardaki mevzu çok daha farklı olabilir.

• Herkes görmek istediğini görür ona bakarsanız pilleri bitip arabanın fiyatı kadar para istendiği için aracını yakanda var reddite girin bakın bir sürü 2013 -2015 de almış kullanıcılar var pillerin değişmesi gerek hata kodu alıyorum diyorlar benden sıfır bataryaya 21 bin dolar yenilemiş bataryaya 16 bin dolar istediler ben bu aracı satsam o para etmez falan diye muhabbetler var..

• gun kullanıcısına yanıt

iyi de SR tesla aldın diyelim. menzili zaten kısa, daha da kısalacak. kaldı ki türkiye'de araçların ömrü çok daha uzun. 15 sene sonra çöp olacak elektrikli araçlar. bu çok büyük bir ekonomik kayıp. 2. el değerini fena darbeler.

• vdss V kullanıcısına yanıt

niye mundar olsun? arabamı satsam üstüne 300-400 koyunca sıfır tesla alabiliyorum. elektrikliye ulaşmak daha kolay. bmw, mercedes alamayanlar elektrikli modellerini alıyor vergisi daha düşük diye. her taraf elektrikli bmw doldu bu yüzden. cehalet derken kim cahil tartışmalı gibi.

• selamivural kullanıcısına yanıt
    İyonlaştırıcı radyasyon mu? Çünkü bilirsiniz tüm elektrikli aletler radyasyon(ışıma) yaparlar. Elektrikli arabalar hangi frekansta ışıma yapıyorlar?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sahin1001 S kullanıcısına yanıt
    İnternette sorularınıza cevap verebilecek kaynaklar var, link bıraktım, ayrıca pillerin yarattığı manyetik alan da ekstra bonus oluyor, zararları aşağıda, bir de şu var, üreticiler yoğurdum ekşi demez, zararlarını söylemez, çok sonra insanlar kanser olmaya hücre kaybetmeye başlayınca açıklanır ama bazıları için çok geç olur! O kadar pil bi arada, o kadar yakın mesafede insana zarar vermez demek çok mantıklı değil.

Tesla Model S batarya

Tesla Model S'te kullanılan batarya, toplam 540 kg ağırlığında 7104 adet Panasonic markalı yoğunlaştırılmış Lityum-iyon pilden üretilmektedir. 5 kWh kapasiteli bir batarya elde etmek için bu pillerin 74 tanesi birbirine paralel olarak bağlanıyor.

Manyetik alan insanları nasıl etkiler?
    Kandaki zararlı proteinlerin ve toksinlerin beyne girmesini engelleyen savunma mekanizmasını devre dışı bırakmaya, yorgunluk, baş ağrısı, deride yanma hissi ortaya çıkarmaya, yüksek tansiyon oluşmasına, baş ağrıları, baş dönmesi ve dikkatin dağılmasına sebep olduğuna dair bulguları elde edilmiştir (Tutev, 2002).

https://www.google.com/search?sca_esv=02c44965d6d4b280&sca_upv=1&q=Elektrikli+araba+radyasyon+yayar+m%C4%B1&sa=X&ved=2ahUKEwilr9a4-92IAxWNJrkGHfRnNJsQ1QJ6BAgnEAE&biw=1366&bih=653&dpr=1

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 2024 model sıfır longrange Tesla 3 milyon ikinci elde 2024 model sıfır ayarında olanları 1.8-1.9 milyon pazarlık yapılsa belki 1.6-1.7 lere kadar alınır. Ona rağmen alıcısı yok...

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.