|
Bu elektrikli araç, katı hal batarya ile 1.000 km menzil sunuyor
-
-
En hard koşullarda minimum 800km sunuyorsa muazzam
Elektrikli araclara karşı değilim ama 200 300 400k menzilli arac araba değil akülü şehir içi 4 teker bisiklet olur en fazla -
Menzil takıntısı olanlar için 621 kilogram batarya ile çözmüşler normal batarya olsa 1 ton olurdu rahat. -
Yok artık 621kg batarya ağırlığı nedir yahu :) muhtemelen ilk dönem ticarileşmiş katı bataryalardan bulup buluşturmuşlar, şuna bakarmısınız 123kwh 'lik abartılı kapasiteye ve katı bataryaya sahip olsa araç 2330kg olunca ancak 1002km menzil verebilmiş. :)) 621kg bataryanın üzerine oturtacaklar müşterilerini. :)
Aracın verimliliğinden bahsetmemişler, önümüzdeki dönemde bu gibi tanıtımlarda verimlilik rakamlarını tablo yapıp poz vermeye başlarlar sanıyorum. -
ya batarya 1 milyon km felan yaparsa menzile takanlar niye takıyor ki anlamıyorum, önemli olan yeni batarya almadan uzun yıllar uzun km ler yol yapmaktır.
-
Konu menzil değil. 400km gitmek için bu devrimsel katı hal bataryalı araçla bile 12dk beklemek konu.
Benim 2018 model otomatik Mazda 3 1.5 Skyactiv'in 51ltlik deposunu 3dk'da doldurup 1100km gidiyorum, onunla karşılaştırdığımda attan inip eşeğe binmek konu. -
evet hocam deme bir de zaman meselesi var.
-
Ekranlar hariç muazzam tasarım olmuş. Keşke aynı tasarımla dizel ve tuşlu kontrolleri olan modelini üretseler, mis miss
Batarya verileri de doğruysa yemesin de yanında yatsın elektrikli severler
Lakin o ucuz bir ekran koyup parça masrafından kısmayı icad eden mühendislerin ben................
Şu ekran döşeme manyaklığı resmen tasarım cinayeti
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doruhüso -- 11 Aralık 2024; 1:20:53 > -
Sorun şurada işte siz Benzinciye gidiyorsunuz vakit kaybediyorsunuz şehirde bütün yıl. Bizim gittiğimiz her yerde soket var, şarj edecek yer seçiyoruz.
Uzun yolda ise yemek yerken takarsan zaten %100 oluyor.
Tuvalete dursan yine %30 filan şarj oluyor.
Bu kadar uzun menzille anca yemekten yemeğe yani 3-4 saate bir durursun ama o bile sağlıklı değil ben 2 saat sonra duruyorum zira güvenli olan o. -
Uzun yolda 140 ile 500 km bile yapamaz 123kw batarya ile. 400 450 rahat yapar. 110 ile gidebilirsen 500 ü geçebilir. Şehir içinde 700 rahat görür ama 1000 zor yine, çok ekonomik kullanmak gerekir.
123kw batarya yine de çok iyi şu an. Ama herkesin konuştuğu şehir içi 1000km, uzun yol 700km için 150kw batarya lazım en az.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaDMaxiBo -- 11 Aralık 2024; 7:58:19 > -
Araç fiyatı 1.6 Milyon TL
Vergi ve kazıklar sonrası fiyatı 4.8 Milyon TL -
Elektrikli araca özel değil, ben yıllardır dışarda tuvalet yapmıyorum. Kahvaltı sonrası akşama dek öğlen yemeği, simit, çay, çorba vs. de yemiyorum. -
Su da içmiyorsun sanırım, diyalize potansiyel hasta
-
Hastalık yok çok şükür. Tuvalet derken daha çok büyük tuvaleti kasdediyorum bu arada. -
12 dakika bekleyemezmiş paşam vah vah. 1.4 Egea dan fazlası sana fazla gelir bu zihniyetle. -
Ohooo Zeekr Z001 140 KWa olanı 2 senedir 1032 km menzil sunuyor. -
@NVidiaAMD12 dakika bekleyemezmiş paşam vah vah. 1.4 Egea dan fazlası sana fazla gelir bu zihniyetle.
Hocam o 12dk şu an hayali süre. Gerçekte o 1 saat. Hayallerle yaşanmıyor. -
900v şarj ekstrem yerlerde görülebilir.
Önemli olan standart soket ile kaç dakikada doluyor.
400 km gayet yeterli bir mesafedir. Araç kullanırken sanki sürekli şehirler arası yollarda ömür çürüten birisiyseniz size uygun değildir.
Kullanıcıların %95 gibi bir kısmı günlük 30-50 km kullanıyor. Yılda bir kaç kez uzun yol yapacağız diye neden 1000 km devasa 600 küsur kg batarya taşınır ki. -
300 km yol gideceksin hepi topu ne ara acıkıp durup yemek yiyorsun ? millet domuz gibi sürekli tıkınıyor mu ne yapıyor anlamıyorum ki.
-
birde işlek zamanda şarj sırası var . yani araban seni gideceğin yere tek şarj ile götürmeli benim kafam bu şekilde. kışın 500 km menzil veren bir model yeterli. bildiğim kadarıyla ev3 şu an onu veriyor ama istasyon azlığı sıkıntı. bayramda falan yola çıkarsan istasyon beklemekten bezersin.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Menzil takıntısı olanlar için 621 kilogram batarya ile çözmüşler normal batarya olsa 1 ton olurdu rahat.
|
12 dakika bekleyemezmiş paşam vah vah. 1.4 Egea dan fazlası sana fazla gelir bu zihniyetle.
|
En hard koşullarda minimum 800km sunuyorsa muazzam
Elektrikli araclara karşı değilim ama 200 300 400k menzilli arac araba değil akülü şehir içi 4 teker bisiklet olur en fazla |
Benzer içerikler
- instagram profilime kim baktı
- whatsapp sohbet gizleme
- whatsapp durum sözleri
- ea play pro fiyat
- instagram profil fotoğrafı büyütme kapatma
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X