Şimdi Ara

Msi Gx60 Yardımcı Olur Musunuz Lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
136
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Msi Gx60-1ac sahibiyim. Bilgisayarda a10-4600m cpu, amd 7660g ve hd7970m ekran kartları, windows 10 pro 64 bit mevcut. Güncellemelerde ve oyunlarda ekran kartıyla ilgili problemler yaşamaktayım. Oyunlarda yüksek ayarlarda oynamak istediğimde 7970m devreye girmemekte. Görünürde bir problem yok ama bir türlü sorunu çözemedim. Catalyst center'dan oyunları yüksek performansa ayarladım sonuç yine değişmedi. Bunun çözümü için bana yardımcı olabilir misiniz rica etsem?

Msi Gx60 Yardımcı Olur Musunuz Lütfen (Sürücü güncelleme yapmaya çalıştığımda bu hatayı alıyorum.)
     Msi Gx60 Yardımcı Olur Musunuz Lütfen BeamNG ayarlar menüsü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seco917 -- 4 Mayıs 2016; 22:48:25 >

• Win 8'de aynı sorunları yaşıyor muydun? Çünkü MSI'ın sitesinde Win 10 driver desteği görünmüyor. Tekrar Win 8 kurup denesen?

İlave olarak firmware güncellemesi de çözüm olabilir. Ancak o da Win 8 uyumlu:

https://www.msi.com/Laptop/support/GX60-1AC.html#down-firmware&Win8 64
  • Muhtemelen yakın zamanda win7 ye dönüş yapacağım hocam. Yok bir türlü çözülmedi sorun. Duvara poster yapacağım bilgisayarı en son o olacak
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.