Şimdi Ara

Msi gx70 işlemci sorunu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
982
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    1280x720 'mi ?
  • Tesekkur ederim hocam yani frapsla video cekmeye engel degil bi sorum daha olacak hdmi input mu yani alienware gibi ps3/4 xbox 360/one goruntuyu iceri atilabiliyormu? frapsla cekerek oynadiniz degilmi sadece arka planda calismiyordu?
    Emegin icin cok cok tesekkur ederim tekrardan beni aydinlattin kardesim.
    Bi kac oyun deneyimni de gormek isteriz internet hizlaninca

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dediğim gibi 720p video çekerken fps ler dediğim değerlerde oynadı.ancak bu hdmı ınput mu bunu nasıl öğreniceğimi de yazarsan yardımcı olurum
  • Laptopu bende kullanıyorum. Darboğaz yapmıyor denemez ama sizide aldığına pişman etmiyor emin olabilirsiniz. Ha bir i7 ile mükemmel olabilirdi belki ancak fiyatları 6000 lere fırlıyor buda f/p ürünü olarak gx70 i tercih etmemizi sağlıyor. Arkadaşın dediği gibi cod ve bf4 de high ayarlarda hiçbir sıkıntı yaşanmıyor ultra da biraz kasılmalar oluyor. Benim gibi monster markasına güvenemeyen arkadaşların tercih etmesi gereken bir laptop diye düşünüyorum.

@Winnetou21 Hocam, ekran kartı driveriniz 13.12 mi 14.3 beta mı acaba ?
  • Anlattiginiz icin tesekkur ederim hocam onun nasil oldugunu bende bilmiyorum ama olursa ps3 u baglayabilirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Scienly

Laptopu bende kullanıyorum. Darboğaz yapmıyor denemez ama sizide aldığına pişman etmiyor emin olabilirsiniz. Ha bir i7 ile mükemmel olabilirdi belki ancak fiyatları 6000 lere fırlıyor buda f/p ürünü olarak gx70 i tercih etmemizi sağlıyor. Arkadaşın dediği gibi cod ve bf4 de high ayarlarda hiçbir sıkıntı yaşanmıyor ultra da biraz kasılmalar oluyor. Benim gibi monster markasına güvenemeyen arkadaşların tercih etmesi gereken bir laptop diye düşünüyorum.

@Winnetou21 Hocam, ekran kartı driveriniz 13.12 mi 14.3 beta mı acaba ?

driver ım 13.12
  • teşekkürler hocam
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.