Şimdi Ara

Msi gx70 işlemci sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
0
Favori
982
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar işlemci yüzünden oynadığım oyunlardan çok az fps alıyorum dorboğaz yapıyor.

yapmıyor diyenler hiç gelmesin laptop benim yalan söyliyecek değilim!

arkadaşlar size sorum bu laptop için işlemci sıralaması var.amd alt tabanlı bir laptop a i7 takılamaz diye biliyorum.

peki ben bu amd a10-5750m yi ondan daha üst performans sağlayan bir amd işlemci ile değiştirebilirmiyim ?

değiştirebilirsem de hangi işlemciyi önerirsiniz.

• fearcarbon kullanıcısına yanıt
    O işlemci zaten amd'nin en iyi mobil işlemcisi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tcdd4242

O işlemci zaten amd'nin en iyi mobil işlemcisi
    yok artık diyorum o zaman keşke gx70 almasaydım pff çok pişman oldum .
    Almadan önce araştırsaydınız keşke

Geri iade hakkınız yada değişim hakkınız yokmu
  • quote:

Orijinalden alıntı: tcdd4242

Almadan önce araştırsaydınız keşke

Geri iade hakkınız yada değişim hakkınız yokmu
    2. el olarak almıştım saten

ya benim anlamadığım o kadar adam darboğaz yok diyerek milleti kandırıyor ne amaçları var bilmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fearcarbon

2. el olarak almıştım saten

ya benim anlamadığım o kadar adam darboğaz yok diyerek milleti kandırıyor ne amaçları var bilmiyorum.

Alıntıları Göster
    bendede gx70 var darboğaz yaptıgı doğrudur ancak şimdiye kadar bütün oyunları oynadım bahsettiğiniz gibi düşük fps ile karşılaşmadım, bütün oyunlardan az fps almanız sizin laptop ile alakalı olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Winnetou21

bendede gx70 var darboğaz yaptıgı doğrudur ancak şimdiye kadar bütün oyunları oynadım bahsettiğiniz gibi düşük fps ile karşılaşmadım, bütün oyunlardan az fps almanız sizin laptop ile alakalı olabilir

kardeş gta 4 de felan donma yapıo benim pc skyrim felan sorunsuz oynatıo full ayarlarda. sendede gta 4 kasma yapıomu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

kardeş gta 4 de felan donma yapıo benim pc skyrim felan sorunsuz oynatıo full ayarlarda. sendede gta 4 kasma yapıomu

Alıntıları Göster
    gta 4 te oynadım herhangi bir kasma yok onun dışında battfield 4 - cod ghost- titanfall - crysis 3 bu oyunlarıda rahat oynuyorum sadece need for speed run da kasma yapıor oda crack ile alakalı oldugunu düşünüyorum.

• quote:

gta 4 te oynadım herhangi bir kasma yok onun dışında battfield 4 - cod ghost- titanfall - crysis 3 bu oyunlarıda rahat oynuyorum sadece need for speed run da kasma yapıor oda crack ile alakalı oldugunu düşünüyorum.

gta 4 oyunun orjinal mi peki ?
    gta4 sıkıntılı bir oyun. donma yapması tam olarak şu şekilde oluyordur taahminimce.

arabayla giderken a ve d tuşlarıyla sağ sol yaparsanız donar. ama ok tuşlarıyla sağ sol yaparsanız donmaz.

gta 4 ün güncellemelerini yapın düzeliyor.
  • quote:

quote:

gta 4 oyunun orjinal mi peki ?

saydığım oyunların hepsi orjinal need for speed hariç
  • Kasma yok derken fullhd değerde ultra olarak değilmi titanfall çalışıyorsa bu laptop alınır.

• quote:

Orijinalden alıntı: Necrotic

Kasma yok derken fullhd değerde ultra olarak değilmi titanfall çalışıyorsa bu laptop alınır.

değerlerine akşam bakıp yazarım otomatik ayarlarda oynarım genelde.
  • Aynen hocam o ayarlara bakarak dermisiniz rica etsem.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Aynen hocam o ayarlara bakarak dermisiniz rica etsem.
    ayarlar high olarak rahat oynanıyor ancak ultra high yapınca kasılmalar var
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-AEB0B10CD

ayarlar high olarak rahat oynanıyor ancak ultra high yapınca kasılmalar var

Alıntıları Göster
    ben skyrim sniper ghost warrior dirt 3 gibi oyunları sıfır kasma ultra da oynadım acaba gta 4 orjinal değil diyemi kasıyor yoksa laptop ta teknik bi sıkıntımı var.
  • Hocam fraps ile video çekince 1080p veya 720p de kasma yapıyormu fraps kullanmam gerekecekte laptopu alınca bi denermisiniz 30 sn video çekerken kasma yapıyormu diye.

• quote:

Hocam fraps ile video çekince 1080p veya 720p de kasma yapıyormu fraps kullanmam gerekecekte laptopu alınca bi denermisiniz 30 sn video çekerken kasma yapıyormu diye.

skyrimde veya sniper ghost warrior da deneyebilirim kasma varmı diye .
    Cok teşekkür ederim hocam hem alan almayan alacak olan(ben) kişileri aydınlatırsanız sevinirim...

• quote:

Cok teşekkür ederim hocam hem alan almayan alacak olan(ben) kişileri aydınlatırsanız sevinirim...

Kardeşim upload hızım düşük olduğundan video atamıyorum kusura bakma ancak denedim.

Skyrim Dirt 3 ve Sniper ghost warrior fraps 720p ile 35-40 fps nadir oluyor diğer türlü hep 55-60 arası
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.