Şimdi Ara

MSI GX70 Kullanıcıları Kulübü (67. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.500
Cevap
13
Favori
75.615
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6566676869
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    dostum amdye ait bütün driverleri sil
    15.7.1 kurup yeniden başlatıp
    16,2,1 betayı kurup yeniden başlatman gerekiyor sonra bu oyunları dene bakim mutlaka bi hata olması lazım yazılımda eğer yoksa geçmiş olsun donanımsal sıkıntı var
  • ariva01 kullanıcısına yanıt
    Kardeşim aynı problem bendede oldu hemen hemen 3 yıldır taş gibi kullandığım bilgisayar kendi kendine güncellemeyi yapınca onarım diyip durdu açılmıyor. Neyse dosyalarım yedekteydi zaten kendini sıfırlattım bilgisayara düzgünce açıldı sonra windows update yine yaptı yapacağını yükledi driver yine gitti pc. Şimdi bende 15.2 8650g nin driveri, 15.3 de 8970 in. Güncellemiyor zaten son sürüm uyarısı veriyor da amd nin sitesinde 16.7.3 ve 16.8.2 hotfix var. Ben mi 15.7 veya 16.2 göremiyorum. Sizce 16.7 ve üzerine 16.8 i yükleyip denemeli miyim ? Şimdi onarıma geçme hatası durdu da bilgisayar açılmıyor. Siyah msi ekranında kalıyor ekran bi kapanıp bi açılıyor aynı anda power tuşu bi beyaz bi kehribar yanıyor bi türlü halledemedim. 10 kez yeniden açıp kapatıyorum kendi bios a giriyor otomatik, ben de oradan kaydetmeden çık diyorum da bilgisayar ancak o zaman açılıyor. Yıldım 2 haftadır bilgisi olan paylaşabilir mi

• Scienly S kullanıcısına yanıt
    bakan dediğim gibi windowsunu onar öncelikle yapmayı bilmiyosan söylim
    pc başladığında f11-f12-del tuşlarına bas 3 secenekli bişi geliyor oradan hdd yi seç zaten windows onarma ekranına gönderiyor seni ( mavi ekranlı bi şey ) oradan windows onarmayı tekrar yap amd nin sitesine gir 15.11.1 beta driverini arat bul yükle yüklerken otomatik güncelleme tikini kaldır crimson programı kendi kendine driveri güncellemesin kendini bi daha bozulmasın
    win sıfırlama yenileme burada anlatıyor ben kendi kafamdan yaptım görsel olsun die bakabilirsin dikkat et kişisel dosyaların gitmesin resim video felan benim gitmedi sıfırlama secenekleride var zati

http://10.enpedi.com/2015/08/windows-10-bilgisayar-sfrlama.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ariva01 -- 27 Ağustos 2016; 11:15:42 >

• quote:

Orijinalden alıntı: tedero1907

Bios güncellemek istiyorum ancak hiçbir seçenekte UEFİ Bios Update diye bir menü yok. normalde 2. resimde
    USB Configuration un altında olması gerekiyor (youtube da izlediğim videolarda gördüğüm kadarıylA) ancak benim bilgisayarımda neden öyşe bir seçenek yok. Yapanlar yardımcı olabilir mi nasıl güncelleyebilirim Bios u. ?

MSI GX70 Kullanıcıları Kulübü

bios u nasıl yapacagım yardmcı olacak yok mu

• ariva01 kullanıcısına yanıt
    Sıkıntı orda zaten onarma yapmıyor sistem, kurtarma cd si takıyorum onaramıyor win10 boot dvd si takıyorum onaramıyor. Öylece kalıyor bende kişisel dosyalarım kalsın şeklinde formatlamak zorunda kalıyorum her seferinde. Sorun aslında güncellenen bi driver sonrasında bilgisayarın tuşuna basınca 10 kez açılıp kapandıktan sonra tamamen açılması. Çok saçma değil mi
  • Merhaba arkadaşlar Battlefield 1 betasını deneyenler var mı ? Bende aşağıdaki hatayı veriyor siz çözüm bulduysanız yazabilirmisiniz üst sürücüler uyumlu değil diyor yüklemeye çalıştığımda?

• Arkadaslar yukarıda arkadasin bahsettigi gibi battlefield 1 e girerken hata aliyorum.regeditten ayar degistirmeyi de denedim farkli driverlar kurmayi da ama.bir turlu oyun acilmiyo.calistirabilen varmi. Varsa hangi driver lar kurulu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selcukaysu -- 2 Eylül 2016; 17:48:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • battlefield1 deki o 16.20.125 ve üstü vs. vs. sorununu çözdüm diye düşünüyorum.bütün amd driverlerinı hem program ekle kaldırdan hemde bilgisayarım yönet kısmından temizledim. (Radeon-Software-Crimson-Edition-15.11.1-Beta ) diriverini kurdum.daha sonra regeditt ten reaodon ayarlarındaki /sistem bölümünden / 2d sürücü dosya yolu nu takip ederek release verisoyununun başını "16.20.1025" oalrak değiştirdim..pc resledim oyunu denedim ve açıldıı.regedit kısmını googldan aratırsanız "batlefield 1 16.20.1025" diye videoları çıkıyor.ama videodaki yolu takip etmeyin.readon ayarlarındaki yola göre yapın.ayrıca kurduğğum driver şimdilik rust ta sorun yapmadı.gayet verimli duruyor.üstünede bişey kurmadım.aynı sorunu yaşayan arkadaşlar ilk regedit kısmını deneyip daha sonra driver değiştirme işlemine geçerse daha doğru olur.çünkü drive kaldırıp yükleme ssırasında pc mavi ekran veriyor.bazeen güvenli moda bile girmiyor.dolayısı ile windows 10 iso aracı iile flashladığım usb yi kullanarak başlangıçç onarımı yapmak zorunda kalıyorum.eğer driver yüklicek olursanız elinizde flashlanmıs usb hazır olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selcukaysu -- 3 Eylül 2016; 9:02:21 >

• Herkese selamlar,

PC'ye 10.1 yükledikten sonra çok sinir bozucu bir sorunla karşılaştım. Neden yükselttin diyen olursa diye yazıyorum; zaten çökmüştü

Her neyse 10.1'i kurduktan sonra 16.2.1'e kadar ekran kartını güncelledim fakat videoları tam ekran izleyemiyorum.

Youtube'da bir video'yu tam ekran yaptığım zaman browser simsiyah oluyor. Diğer sekmeleri de kaybediyorum. Yeniden başlatmam gerekiyor chrome'u.

Chrome ayarlardan ''Donanım ivmesini kullan'' seçeneği kaldırdığımda bir sorun olmuyor fakat Edge ile youtube açtığımda yine aynı sorun oluyor.
    Yani kısaca yazılımsal olarak bir sorun olması takıntımı tetikledi ve inanın ne kadar sinir bozucu olduğunu tahmin edemezsiniz.

Bir çok yere baktım. ADB'den kaynaklandığını, Flash Player'dan kaynakladığını yazanlar olmuş. Bunları denedim fakat bir çözüm hala elde edebilmiş değilim.

Bu sorunla karşılaşan ve çözüme ulaşan varsa, tecrübelerini aktararırsa çok sevinirim.

• Fifa 17 demo kuran varmı bu laptopa ?
  • selcukaysu S kullanıcısına yanıt
    BF1 oynadınmı nasıldı FPS değerleri kaçtı ?
  • Sizce 2.500 liraya 2. Eli alınır mı hafta sonları 1-2 saat oynarım .Yaz aylarında günlük 2-3 saat
    1)uzun ömürlü mü bilgisayar şu an ki laptop 8senelik ve Sizce bu laptopta 7-8 sene götürür mü ?
    2)Çizim programlarınızla kaldır mı?
    3)Eğer alınmaz derseniz Asus almayı düşünüyoruz 940m li hangisi daha yaralı olur?
    4)Üründen pişman mısınız?
    5)(1920x1080) anti-glare LED geriden aydınlatmalı LCD panel LCD panel ıps panelden daha mı kötü?
    6)Kaç adet fan var
    7)sizce üniversitede çantasına koyulup götürülür mü ?(Kısacası çok ağır mı?)
    8)Ekran kartının nvidiada denk rakibi ne?
    9)Bu bahsi geçen driver sorunu sürekli mi?
    10)Kasa kırılgan mı hiç düşürdünüz mü?
    Okuduğunuz için teşekkürler
    Edit:9-10 soruları eklendi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Temerrut -- 16 Eylül 2016; 0:01:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Temerrut

Sizce 2.500 liraya 2. Eli alınır mı hafta sonları 1-2 saat oynarım .Yaz aylarında günlük 2-3 saat
    1)uzun ömürlü mü bilgisayar şu an ki laptop 8senelik ve Sizce bu laptopta 7-8 sene götürür mü ?
    2)Çizim programlarınızla kaldır mı?
    3)Eğer alınmaz derseniz Asus almayı düşünüyoruz 940m li hangisi daha yaralı olur?
    4)Üründen pişman mısınız?
    5)(1920x1080) anti-glare LED geriden aydınlatmalı LCD panel LCD panel ıps panelden daha mı kötü?
    6)Kaç adet fan var
    7)sizce üniversitede çantasına koyulup götürülür mü ?(Kısacası çok ağır mı?)
    8)Ekran kartının nvidiada denk rakibi ne?
    9)Bu bahsi geçen driver sorunu sürekli mi?
    10)Kasa kırılgan mı hiç düşürdünüz mü?
    Okuduğunuz için teşekkürler
    Edit:9-10 soruları eklendi

2500 liraya 2. eli alınır. ama temiz kullanılmış olmalı

1-Uzun ömürlü kasası çok sağlam yeni çıkan oyunlarla 8 sene götürürmü dersen hayır. Ama gündelik kullanım için 15 sene de gider emin ol
    2-Çizim programı için değil bu laptop oyun için, çizim vs program kullanacaksan işlemcisi iyi olana bak.
    3-Asusun özelliklerini bilmiyorum bakmak lazım
    4-Yaklaşık 3 yıl önce aldığım üründen pişmanlık duymadım, ne yüklediysem kaldırdı ve full grafiklerle oynadım. Ancak ben fifacıyım ve fifa 17 demo da sıkıntı yaşadım. Onun da tam sürüm çıktığında problem olmayacağını düşünüyorum.
    5-Onun bilmemde ekranı mat güneşte felan iyi görünüyor ekran parlamıyor. Ekran kalitesini tartışmam süper bence
    6-Gözle gördüğüm 1 tane sol üst tarafında var içinde kaç tane bilmiyorum tam.
    7-Kendi çantası var normal okul çantası gibi içinde laptop için özel yer var ben o çantada sıkıntı yaşamadım rahat taşınıyor. Ancak uzun yol için ağır olur 15 inc lere bak sürekli taşıyacaksan
    8-Ekran kartı rakibini bilmiyorumda ekran kartı kuvvetli dediğim gibi 3 yllık laptop olmasına rağmen hiçbir oyunda sıkıntı yaşamadım şuana kadar
    9-Driver sorununu şimdiye kadar tek fifa 17 demo da yaşadım. Bakalım tam sürümde nasıl olacak bekleyip göreceğiz.
    10-Hiç düşürmedim ama kasası çok sağlam o konuda diyecek yok.

• Cevaplarınız için teşekkürler 8 sene diye sorarken kalitesini merak ettiğimden sormuştum.Teşekkürler

• Bir sorarım daha var bu işlemciyi yükseltme yapılıyor mu yapılıyorsa yapan var mı ?
    İşlemci overclock edilebilir mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Temerrut

Bir sorarım daha var bu işlemciyi yükseltme yapılıyor mu yapılıyorsa yapan var mı ?
    İşlemci overclock edilebilir mi?

bu adam overclock etmişhttps://www.youtube.com/watch?v=PhjIEpm8slg

işlemci yükseltilmesi için aynı ürünün üst markası çıkması gerekiyor, yükseltme işi yatar yani çıkmaz daha
  • O videonun altındaki yorumda sormuş biri Nasıl yaptın diye YouTube kanalında şu linki yazmış
    https://m.youtube.com/watch?v=EZhpJJFjwEU&feature=youtu.be
    Yabancı dil olduğu için anlayamadım translate zaten düşük çevirir

• mango z nin yaptıklarını yapmaya çalıştım ama olmadı malesef bi tek 3.2 ghz sabitleme yapabildim oda 1-5 fps fark ettirdi

birde BATLEFİLD 1 BETA oynayan varsa yazsın arkadaşlar bilelim FPS değerlerini ona göre alim bu oyunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ariva01 -- 18 Eylül 2016; 15:47:27 >

• driver güncelleyebilen varmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ariva01

driver güncelleyebilen varmı ?

Güncellemeye çalıştım. Çöktü.

• 
Sayfa: önceki 6566676869
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.