Şimdi Ara

MSI GX70 Kullanıcıları Kulübü (69. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.500
Cevap
13
Favori
75.615
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6768697071
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar msi gx70 3be kullanan overwatch-csgo-league of legends-rise tomb raider oynayanlar kaç fps veriyo bu leptop arkadaşıma almayı düşünüyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxsavasxx2

Arkadaşlar msi gx70 3be kullanan overwatch-csgo-league of legends-rise tomb raider oynayanlar kaç fps veriyo bu leptop arkadaşıma almayı düşünüyorum

BU LAPTOPUN ÖMRÜ BİTTİ ARTIK FİFA 17 OYNATMIYOR ALMA DERİM
  • Bu notebook un güncel oyunlarda performansı nasıl? Kaç yıl idare eder?
  • pes17 idi sanırim oynadım hiç sıkıntı yaşamadim full ayardaydi ayrıca bi oyun oynamiyosa kasıyosa muhtemel crack sıkıntı vardır orjinaldede yapiyosa oyun sıkıntılıdır mesela battlefild en kral pclerdese sıkınti yapabiliyor wach dogs vs vs
  • 256 bit ekran kartı yok mu bunlarda ? satan varsa mesaj atsın istanbul içi
  • Güncel oyunları gayet iyi onatıyor önceki gün Resident Evil 7 yi full ayarlarda bitirdim. Fifa 17 yi de gayet rahat oynatacağını düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ABUX

Güncel oyunları gayet iyi onatıyor önceki gün Resident Evil 7 yi full ayarlarda bitirdim. Fifa 17 yi de gayet rahat oynatacağını düşünüyorum.

Eğer bu laptopta FİFA 17'yi oynanabilir düzeyde oynatan varsa laptopu ona bedava vereceğim. Ha diğer oyunlarda sıkıntı yok zaten onları her türlü oynatıyor sıkıntı Fifa'da
  • sendeki fifa orjinalmi yoksa korsanmi? korsansa çünki yeterli performans alamassın düzgün crac çıkmayana kadar.Bide oyun orjinal veya korsan fark etmez DÜZGÜN DRIVER YOKSA TAM PERFORMANS ALAMASSIN en son sürüm nasıl yüklenir gösterdim

https://m.youtube.com/watch?v=3bxWCGYL0xU

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2. El 3500'e alınır mı arkadaşlar? Ya da ederi nedir. Bİ arkadaş satıyor bana fazla geldi 3500 2014'te almış 3 yıl olmuş alalı vs. Tabi makine güzel hoş almak isterim de ama 3500 3 yıl ofiste kullanılmış bir bilgisayar için fazla mı yoksa bu bilgisayar hala bu fiyatı hak eder mi ?
  • KursatTuncay K kullanıcısına yanıt
    Garantisi bitmiş bir kere o kadar etceğini düşünmüyorum 2.500 civarına alınmalı bu bilgisayar.
  • 3000'e aldım hocam kullanılmamış çünkü zamanında 5 tane birden ofise alınmış tanıdık güvendiğim birisinden aldığım için sorun etmedim ve şuan da bilgisayardan memnunum. Msi Ge70 kullanmıştım önceden de biraz da msi özlemim vardı hakettiğini düşünüyorum umarım yanılmam ilerde.

Birşey sorcam şuanda hangi driver ve işletim sistemini kullanıyorsunuz ? Oyun için mi kullanıyorsunuz bilgisayarı ?
  • Beyler driver güncellemesi yapamıyorum yani yaptığımda mavi ekran veriyor, crimsona geçemiyorum windowsun kendi güncellediği driverı kullanmak durumunda kaldım, çözebilen varmı acaba?
  • Yine burada buluştuk kaç yıl geçti hala kendi kendime küfür ediyorum . Vatan bilgisayara gittim msi hiç aklımda yok ama hiç yok neyse Asus falan alacağım 3.500 TL param var nakit ha neyse girdik vatana bir baktım 3.900 tl idi bu GX 70 bir aktım 3.200 TL olmuş yanılmıyorsam GE 60 olmalı oda indirimde (i7 işlemcili) 3.100 TL olmuş hah dedim gördünmü koca MSI bile dedim doğru yolu bulmuş AMD ye dönmüş ( AMD ile masaüstünde çok çok eski dostluğumuz var) dedim baktım param bile cebimde kalıyor aldım GX 70 i heyt be MSİ hemde GX 70 fuyıvvvvvvvvvv vurcam kırbacı vurcam kırbacı oyun kasacağım .......... ya ne kırbacı boynuma idam ipini takmışım offff of

Neler yapmadımki bilgisayarcılara mı götürmedim formatlarmı atmadım attırmadım youtubede video dinlemekten rusça ingilizce yaptım KPDS ye girsem puan alırım yeter be MSİ'a google translate sayesinde ingilizce mail attım (Türkçe bilmiyoruz dediler ilk mailime) yok ağa yok

Bir yerden para bekliyorum gelirse yemin ettim yakacağım bu bilgisayarı videosunu çekip youtubeye koyup MSİ a yine mail atacağım (sizede link atarım) bunun çöpünden kimseye fayda gelmez yeter valla yeter haftanın üç günü uğraşılmaz ki bir bilgisayarla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thundereblue -- 24 Nisan 2017; 19:42:18 >

• thundereblue kullanıcısına yanıt
    kardeş şansına küs vala benimki uçak gibi çalışyor günlük işlerde , oyunlardada aha battlefield 1 oynadım fps otomatik modda 40-60 arası FPS geziniyo YERYER 30-40 FPS oluyor
  • yok aga pc iyi diyorsunuzda 1703 windows güncellemesi geldi ondan bu yana adam gibi driver yükleyemiyorum sürekli mavi ekran veriyor apudaki ekran kartınıda kapatamıyorum artık vasat ve diğer ekran kartını normal yollarla güncellemeye izin vermiyor.
  • Bir iki sayfa önce yükleme metodunu yazmıştım.

Deneyin, çalışıyor.

• Sayfada arama yapamıyorum biraz gezindim ama denk gelemedim. Benim şuanki problemimi en basit şekilde anlatayım.

CS:GO en iyi ayarlarda 49 fps. En düşük ayarlarda da 49 fps.

Yeniden başlat diyorum en iyi ayarlarda 99 fps. En düşük ayarlarda da 99 fps.

Yani bilgisayarı açıp oyuna girdiğimde 49 fps ise yeniden başlatıyorum 99 ile devam ediyorum. Ama şuan aniden 20'ye düşmeye başladı. Aynı şekilde Dota 2'de ultra ayarlarda 23 fps. Low seçtiğimde de yine 25 civarında. bazen nasıl oluyor anlamıyorum 90 yazıyor fps ama bir saniyeliğine 90 yazıyor sonra yine 23-25.

Şimdi ekran kartı aktif olmuyordur diyeceksiniz mesela power tuşu sürekli kırmızı yanıyor pc'yi açmak için tıkladığım gibi beyazdan kırmızıya dönerek açılıyor. 50 kere driver filan uğraştım yüklü olduğuna eminim. Zaten yeniden başlat yaparak düzelmesi saçmaydı, artık yeniden başlatınca da düzelmiyor ani fps düşüleriyle öldürüyor beni çıldırıp tekmelemek üzereyim.

Bu durumları çözebilir miyim yoksa çocuğun birisine vereceğim en azından chrome filan açılıyor. Şimdiden teşekkürler umarım foruma girip hala bakanlar vardır bir cevap bulabilirim.

Farklı modeller de varmış sanırım 16gb ram ssd filan olan model benimkisi 3BE olan işte

Hocam, son driver'ı otomatik yüklemen imkansız çünkü dahili ile çakışıyor ve zorlayınca mavi ekran veriyor ya da PC çöküyör.

Yaşadığın durum da bence işlemci ile alâkalı.

Ben de 3BE modelinin kullanıyorum. Ekran kartımız kötü değil fakat online oyunlar işlemci gerektirdiği için sıkıntı yaşatıyor.

Knight online gibidir vasat bir grafiğe sahip oyunda bile stabil 30 FPS göremedim. Öyle açıklayayım, inanmak sana kalmış.

Yapabileceğin şeyler, termal macunu yenilemek, fanların tozunu temizlemek (kolay bir işlem, kasayı resmen buna göre dizaynı etmişler diyebilirim.) ve son driver'ı yüklemek.

Şu an evde değilim driver yüklemeyi yeniden paylaşırım, iyi günler diliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheDcdy -- 21 Mayıs 2017; 12:50:54 >
  • TheDcdy T kullanıcısına yanıt
    Eyvallah hocam. 5-6 tane amd driver yüklemiştim şuan hiçbirisi yok. Evet knight bile sıkıntılı biliyorum. Termal macunu ve fan temizliği yapılalı bir ay ya oldu ya olmadı hepsi güzel bir şekilde yapıldı ayrıca baştan savma değil. Bir format denesem en baştan her şeyini tek tek elimle mi kursam diye düşünüyorum belki bir düzelme olur. AMD bizim gx70'e uyumlu yeni işlemci çıkartacakmış sanırım 2 yıldır çıkmıyordu çıkarsa onu değiştiririm kesin.
  • 
Sayfa: önceki 6768697071
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.