Şimdi Ara

MSI H110M PRO-VD BIOS Güncelleme Update 2016 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
1
Favori
2.207
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Aymnı sorun bende de var. i3 6100 işlemci ve h110m pro -vd anakart. bios a giremiyorum daha doğrusu windows açılana kadar usb ler çalışmıyor diye düşünüyorum. Siz nasıl çözdünüz sorunu?
  • seckınbukulmez S kullanıcısına yanıt
    Ana kartın sitesine girin destek>araçlar kısmından msi fast boot uygulamasıni indirin kurun uygulamayı acıp fast boot sekmesi aciksa kapatin sonra click2bios yazisina tiklayin bios a gecer hemen pc. Videoda anlattim oradan da bakabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2.5 için önceki sürümleri kurmak gereklimi peki ? Yani şuan 2.1 sürümüm direk 2.5 kursam olur mu?

Edit: Teşekkür ederim bilgilendirme için kardeşim, gerekli değilmiş kurdum şuan sıkıntı yok v2.5.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ONUR251 -- 28 Mayıs 2016; 17:09:15 >
  • ONUR251 O kullanıcısına yanıt
    Editlemişsin mesajını ama yinede söyleyeyim gerek yok 2.5 e yükseltmek için direk yükseltebilirsiniz.
  • Bios güncellemek çok stresli bir şey.Az önce 2.0 dan 2.7 ye güncellemeye karar verdim.Yükledikten sonra kapandı açıldı açılmadı bekledi onlarca şey oldu.Bildiğin ecel teri döktüm.Böyle saçma bir bios güncelleme görmedim.Allahtan sorunsuz oldu.Teşekkürler video için.
    Hocam size bir sorum var.Bilgisayariniz açılırken siyah ekran arka planında , sol üstte _ _ _ _ _ _ _ _ gibi bir yazı çıkıyor mu?
  • AshtonKutcher kullanıcısına yanıt
    Bende az önce kutudan 2.5 sürüm ile çıkan kartımı 2.7'ye güncelledim. Dediğiniz gibi çok sancılı bir süreç. O güncelleme anında şansızlığınız tutarda elektrik kesilirse geçmiş olsun... Yani 3.0 falan gelirse anca o zaman güncellerim artık biosu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kefelon

Bende az önce kutudan 2.5 sürüm ile çıkan kartımı 2.7'ye güncelledim. Dediğiniz gibi çok sancılı bir süreç. O güncelleme anında şansızlığınız tutarda elektrik kesilirse geçmiş olsun... Yani 3.0 falan gelirse anca o zaman güncellerim artık biosu.

Aynen hocam değmez. 10 larca bios güncelledim böyle bir zorlu güncelleme görmedim.
    Peki hocam sizde pc açılırken sıra sıra siyah ekranlarda
    1-sol en üstte _ sadece bu
    2-sol en üstte _ _ _ _ _ _ _ _
    böyle bir şey geliyor mu yoksa bana mı özgü bu şekiller?Yoksa sizde de fast boot mu yüklü?
  • AshtonKutcher kullanıcısına yanıt
    Fast boot açık hocam. Çıkıyordur belki ama farketmedim şimdiye kadar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: huduhudu

tamam sağolun sordum çünkü arkadaşa pc topladım bu anakartla i3 6100 ile usb klavye ve mouse da sorun oldu onun için sormuştum

Hocam bende de h110m pro vd + i3 6100 işemci var ve kulaklığıma ses gelmiyor. Bios güncellesem düzelme ihtimali var mı acaba ? Hiç bir şekilde düzeltemedim. Bilgisayar yeni toplandı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AdamBaliKokusu -- 26 Temmuz 2016; 21:50:52 >
  • AdamBaliKokusu A kullanıcısına yanıt
    Bu sorunun birden fazla nedeni olabilir arıyorum ben bilgisayarı topladigimda direkt windows 10 yuklemistim o driverlari otomatik yuklediginden kulakliktan ses geliyordu sorunsuz,
    siz farklı bir işletim sistemi kullanıyorsanız anakartin sitesinden driverini indirin,
    On panelden ses alamıyorsanız arka paneli deneyin arkadan da ses gelmezse kulaklığı telefon gibi cihazda bi deneyin belki o sorunludur,
    Arka dan ses geliyor da önden gelmiyor diyorsanız on panelin bağlantısını anakarta doğru yapamamissiniz demektir.

• Win 10 yüklü. Linux denedim onda da çalışmadı. Dediğiniz her şey denendi. Aklıma son 2 çare geliyor. Kasayı söküp tekrar takacagım belki kablolarda bir gevşeklik vs vardır. Veya bios güncelleyeceğim. Olnazsa da usbses kartı takarım artık.

Arka taraftan ses gelmemesi tuhaf kaçtı simdi, win 7 felan deneseniz sonradan kendi driverini kurup.

• Onu da denerim hocam. Sağ alt köşede hoparlor simgesinde ses var gözüküyor. Ses açıp kapamaya tıklayınca orda yeşil ışık inip çıkıyor ama dışa yansımıyor. Anakart mı bozuk acaba. Sıfır aldım halbuki. Bir de o hoparlore sağ tıklayınca sorun gider e tıklıyorum. Bir sorun, sorun gidericinin başlamasını engelliyor yazıyor.

Bastan bi temiz win7 kurulumu yapın dediğim gibi birde bios ta ses ayarı varsa bir kurcalayin mesela benim eski 10 senelik sistemimde de on girişler calismiyordu bios u kurcalarken ses girişi görmüştüm onu açınca mesela önden ses almaya başlamıştım.

Olmadı iade edin anakarttan ses alamıyorum diye değişim yapın ayni kartla yada başka bi kartla.

• Konuyu hortlatıyorum ama MSI H110M PRO-VD anakart ve i5 7400 işlemcim var.Bios nasıl yükseltirim ?
  • Guest-575E87AA4 G kullanıcısına yanıt
    hocam siteleri forumları kurcalıyorum ama bu anakartta 2 tanemi fan girişi var daha fazla fan takmam lazım çoğaltıcı veya powerın molexindenmi güç almam lazım fanlara ?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.