Şimdi Ara

MSI H110M PRO-VD BIOS Güncelleme Update 2016

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
1
Favori
2.206
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar anakartımızın bios güncellemesini yapmak isteyenlere örnek olmak amacıyla bir video hazırladım, mikrofon sesi kısıktaymış fark ettiğimde çok geç olmuştu kusura bakmayın az sesten dolayı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-575E87AA4 -- 22 Mayıs 2016; 17:05:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Version 2.4 - 2016-01-28

- Updated VBIOS and GOP Driver - Graphics Output Protocol dahili grafik kartı çıkışında hata giderilmesi.
    - Updated CPU Microcode - işlemci uyumu artırılması.
    - When USB and Audio controller are disabled and then system would not able to work properly. - USB ve ses kontrolcülerinde hata giderilmesi.
    - Improved memory compatibility - RAM uyum listesinin artırılması.

Bu son BIOS'u yüklemende fayda var. Özellikle kullandığın işlemci için gerekli.
  • Siyah Karga kullanıcısına yanıt
    Çoktan yükledim bios u bilgisayarın açılma hızı daha bi hızlı sanki yada psikolojikmen bana öyle geliyor gerçi pc 5 sn de açılıyor :)
  • biosu nasıl güncellediniz anlatabilirmisiniz sonrasında fabrika ayarı gibi bir şey varmı
  • huduhudu H kullanıcısına yanıt
    Edit.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-575E87AA4 -- 23 Mayıs 2016; 9:46:51 >
  • tamam sağolun sordum çünkü arkadaşa pc topladım bu anakartla i3 6100 ile usb klavye ve mouse da sorun oldu onun için sormuştum
  • huduhudu H kullanıcısına yanıt
    Benimde klavye maus kablosuz usb li hic bir problem olmadi direk taktim actim bilgisayari bios ta maus hareket ettirebiliyordum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    msi h110 pro-vd usb sorunu
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: huduhudu

tamam sağolun sordum çünkü arkadaşa pc topladım bu anakartla i3 6100 ile usb klavye ve mouse da sorun oldu onun için sormuştum

Aymnı sorun bende de var. i3 6100 işlemci ve h110m pro -vd anakart. bios a giremiyorum daha doğrusu windows açılana kadar usb ler çalışmıyor diye düşünüyorum. Siz nasıl çözdünüz sorunu?
  • yakuza_17 kullanıcısına yanıt
    MSI fast boot yada fast boot açık mı?
    Onlar açıksa bios a girmez direk boot yapıp win acar
    MSI h110m pro vd nin sayfasına girin destek menüsünden araçlar diyin işletim sistemini seçin ordan en altta fast boot uygulaması var onu PC ye kurun click2bios a basın PC bios moduna girer

• quote:

Orijinalden alıntı: Emir M.

MSI fast boot yada fast boot açık mı?
    Onlar açıksa bios a girmez direk boot yapıp win acar
    MSI h110m pro vd nin sayfasına girin destek menüsünden araçlar diyin işletim sistemini seçin ordan en altta fast boot uygulaması var onu PC ye kurun click2bios a basın PC bios moduna girer

win 7 kurulu ve açıkcası sistem yeni toplandığı için bios a henüz hiç girmemiştim ve dün bu sorunla karşılaştım. Bios u açılırken 1-2 sn gösterip hemen geçiyor galiba dediğiniz gibi fast boot açık. Söylediklerinizi deneyeyim teşekkürler..
    O programı yukleyin onun sayesinde direk bios ekranına gidersiniz

• quote:

O programı yukleyin onun sayesinde direk bios ekranına gidersiniz

Fast boot u kapattığımda klavye çalışmama sorunu da çözülecek değil mi?
    Yani win 7 nin herhangi bir çökme durumunda bu program da işe yaramayacak...
    ya da şöyle sorayım..

bu pc ye win 7 yi nasıl kurmuşlar? Mantıken win 7 kurarken de klavyenin çalışmaması gerekiyordu. Şu an sadece eski tip ps girişli klave ile mi bios açabilirim bu programı kullanmadan?
    Sanmıyorum sadece 3ski tıp klavye ile açılacağını çünkü ben de kablosuz klavye ve kablosuz maus kullanıyorum markadan markaya farklılık gösterebilir belki benim set logitech

Programı yukleyip fast boot u kapamasan da olur fast boot acikmi onu ilk başta hem fikir olmak gerek sen PC yi açarken sadece MSI logosu mu geliyor yoksa hem MSI logosu hem de altta del e baş f11 e baş tarzı uyarı yazısı var mi?

Her neyse programı yukleyince Click2bios a basarsan PC bios moduna acilir

• quote:

Sanmıyorum sadece 3ski tıp klavye ile açılacağını çünkü ben de kablosuz klavye ve kablosuz maus kullanıyorum markadan markaya farklılık gösterebilir belki benim set logitech

Programı yukleyip fast boot u kapamasan da olur fast boot acikmi onu ilk başta hem fikir olmak gerek sen PC yi açarken sadece MSI logosu mu geliyor yoksa hem MSI logosu hem de altta del e baş f11 e baş tarzı uyarı yazısı var mi?

Her neyse programı yukleyince Click2bios a basarsan PC bios moduna acilir

Yardımların için çok teşekkürler. Dediklerinizi yapayım.. İyi günler dilerim..
    İyi günler

• Arkadaşın önerdiği program sayesinde sorun çözülmüştür. Fast boot açık olduğu için bios açılmıyormuş. Teşekkürler....

Aynı sorunu yaşayanlara bir hatırlatma: Programı kurduğunuzda default ayar olarak fast boot off gözüküyor. Yani program fast boot açık mı kapalı mı algılamıyor. Açık olsa bile kapalı gösterebilir.
    Bunun için programdan fast boot on yapıp pc yeniden başlatın.. ve pc açıldığında tekrar off yapıp tekrar restart atın. Sorunu böyle hallettim.
    Benim otomatik olarak on algıladı :)
    Sorunun çözülmesine sevindim msi fast boot iyidir ama benim pc 2 sn de açılıyor :)
  • Güncellendi.
  • Anakartin sitesinden zip i indir ac zip i tuhaf isimli bi dosya var onu flash bellege at pc yeniden baslat flash takiloyken pc de bios a gir "m flash" bolumunden dosyayi sec o otomatik güncelliyor bios u. Msi uefi bios guncelleme diye arat google dan videosu var

• krmkng88888 K kullanıcısına yanıt
    Konuyu ilk açtığımda farklı bir amaçtı, hazır dün kendi bios umu bir daha güncelleyeyim dedim daha sonra aklıma güncelleme videosu hazırlayayım internette türkçe olarak videosu yok başkalarına yardımım dokunur dedim. Uzun lafın kısası o mesaja takılma ;)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.