Şimdi Ara

msı h110m pro vd yeni anakarta sistem yükleyemiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
25.191
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • anakartı yeni aldım ve çalıştırdım ilk gelen ekranda f1 e basmıştım. dvdden win7 kurmaya çalıştım ve yükleme ekranına geldiğimde mouse ve klavye devre dışı kalıyo. neden fare ve klavye devre dışı kalıyo bilen varmı? bios kurcaladım ama yapılması gereken bi ayar göremedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C6CCD3220 -- 26 Nisan 2016; 23:17:02 >

• Yanlış hatırlamıyorsam skylake sistemlere windows 7 yüklemek için özel bir program ile usb'ye yazmak gerekiyordu.
    Bakın burada var sizin kartınız için.
    tr.msi.com
    Destek: H110M PRO-VD | Motherboard - The world leader in motherboard design | MSI Türkiye
    https://tr.msi.com/Motherboard/support/H110M-PRO-VD.html#down-utility

Buradan win 7 smart tool'u indirin. Video'lu anlatım da varmış.

• catastrop kullanıcısına yanıt
    öncelikle teşekkür ediyorum.ben rufus programı ile win10 attım usb ye oldu fakat bu seferde bu diske windows kuramazsın sorunu ile karşılaştım. benm anlamadığım bu uefi denen sistemde dvd ile windows neden yüklenemiyor?
  • Bu diske windows kuramazsın hatası büyük ihtimal diskin biçimlendirilmesinden kaynaklanıyor.
    MBR yada GPT olması ile ilgili diye biliyorum.
    DVD'den uefi yükleme yapılıyor. Birden fazla windows sürümü içeren dvd ile yüklemeye çalıyorsanız onlarda uefi olmuyor. Başıma geldi biliyorum.
    Zaten usb ile yüklemek daha hızlı oluyor.
    usb ile win10 u kurdum ama bi yavaslik var açılırken.acaba bios ayarlarimmi yanlış benim? en son default ayarlara geri çevirdim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne kadar sürede açılıyor? SSD var mı?
    Ahci mod açık mı, yoksa eski legacy mod mu biostan kontrol edin, ayrıca fast boot özelliğini aktif edin biostan.
    ahci mod acikti ama diger dediklerinize bi bakayim durumu yazarim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    dediginiz fast bootu actim bide orda win7 installer disable var onu enable yapincami win7 kurulabiliyor hocam?

• Tam olarak emin değilim, yanlış bilgi vermeyeyim sana.
    Anakartın kitapçığın bakarsanız orada yazar.
    msi in driverini kurunca hersey normale döndü.anladigim kadariyla biosu kurcalamaya gerek yokmus driveri kurmak yeterli

• Bios ile ilgili bir sorun değildir o. Eğer tekrar sorun yaşarsanız farklı marka anakartta olsa size yardımcı olmak isteriz. Mesaj atmanız yeterlidir.
  • tmm bir sorun yaşarsam sizinle irtibata gecerim sagolun

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.