Selam arkadaşlar 5850 serisi bir ekran kartı almak istiyorum ancak 3 ürün arasında çok kararsız kaldım aşağıdaki verdiğim linklerdeki kartları inceleyerek bana fikirlerinizi söylerseniz memnun olurum.
MSI HD5850 1024 MB R5850 Twin Frozr II FİYAT: 600,00 TL Garanti: 3 YIL
Arkadaşlar MSİ R5850 Twin Frozr II'nin garanti süresinin 3 yıl olmasından ve o kaliteli soğutucusu ile diğerlerinin saat hızlarına rahatca yetişebileceğinden bana daha ağır basıyor. Sizinde fikirlerinizi bekliyorum Saygılar.
gözün kapalı msi olanı al
Çek ordan bi twin frozr
kesinlikle MSI HD5850 Twin Frozr II'yi tercih etmelisin
çok iyi fiyat TF II, şuan param olsa hiç düşünmeden alırdım
MSI after burner ile v-mod imkanı + çift fanlı olması nedeniyle twin frozr
Twin Frozr II stokta kalmamış.Başka nereden bulabiliriz.Yurt dışında bile daha yüksek fiyatı.
bence 3 üde yalan al bi fx5200 bak keyfine
msı 5850 dicektim :)
Ya buraya link koyduk ürün nova'da satılmış iyimi. :D Kim aldı itiraf edin keşke akşam alsaydım son bi tane kalmış oda gitti. Vatan bilgisayara gelmek üzere herhalde world kartınız warsa uygun fiyata alabilirsiniz.
Ya buraya link koyduk ürün nova'da satılmış iyimi. :D Kim aldı itiraf edin keşke akşam alsaydım son bi tane kalmış oda gitti. Vatan bilgisayara gelmek üzere herhalde world kartınız warsa uygun fiyata alabilirsiniz.
Yurt dışından buraya gelene kadar kargo masrafı,gümrük çok tutar.
quote:
Orijinalden alıntı: PcK0P@T
Hafta sonu ben almıştım ürünü.. Sipariş bugün onaylandığı için stok durumunu bugün güncellemişlerdir.Bildiğim kadarı ile Vatan Bilgisayara'da yakında gelecek.Ancak az gelir.Almak isteyenler iyi takip etsin.
twin frozer
Hayırlı olsun üstad. demek sendin ha :D:D Nova bilg. ile görüştüm 1 - 2 ay içinde yeni sevkiyat olur dediler bekleyecez artık Vatan ın fiyatları çok uçuk ya ordan almam ben nova yı beklemeyi tercih ederim.
quote:
Orijinalden alıntı: Kloroform
quote:
Orijinalden alıntı: PcK0P@T
Hafta sonu ben almıştım ürünü.. Sipariş bugün onaylandığı için stok durumunu bugün güncellemişlerdir.Bildiğim kadarı ile Vatan Bilgisayara'da yakında gelecek.Ancak az gelir.Almak isteyenler iyi takip etsin.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme