Şimdi Ara

Msi i5 11400H ssd görmüyor, hangi sürüm?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
349
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Pc'yi yeni aldım. Her zamanki gibi usb'den win10 kurmaya başladıktan sonra ssd'yi hiç görmediğini farkettim. Ufak bir araştrıma sonucunda bunun da İntel'in bir marifeti olduğunu öğrendim. "Intel Rapid Storage Technology" sürücüsünü indirip kurulumda "Sürücü Yükle" kısmından tanıtmak gerekiyor.

Msi i5 11400H ssd görmüyor, hangi sürüm?

Ne İntel'in sitesinden indirdiğim exe kurulumlu sürücüler çalışıyor, ne de indirdiğim f6flpy-x64 zip dosyalarındaki sürümleri geçerli kabul ediyor. Bu işlemci için ssd'yi gösteren hangi sürüm/dosya? Bilen varsa, paylaşırsa sevinirim.

• anakartının modelini yazman lazım onu bulmak için. ayrıca ssd yi m2 ise pcı express 3.0 mı 4.0 mı ona uyumlu yuvaya taktığınıza ein olun. yani biosta görünüyorsa eğer sorun driverle alakalı.

• jackal___61 kullanıcısına yanıt

Bios'ta görünüyor sıkıntı yok. Deneme amaçlı Enterprise sürümünü yükledim, onda sürücüleri gördü, Windows da sorunsuz yüklendi. Eski win sürümlerinde görmüyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende de aynı sorun olmuştu. anakart ayarlarından vmd diye bir sekme var. onu kapattığımda herşey normale dönmüştü.

• Sorunun kaynağını, en azından bendekini, net olarak buldum. Windows'un donanımla uyum sorunu... Kurduktan sonra da ekran kartı seçenekleri gelmemişti. Uyumlu, farklı bir windows sürümü ile sorun/sorunlar ortadan kalkıyor. Deneme yanılmayla bulacaksınız.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.