Şimdi Ara

MSİ ile ilgili çok büyük bir sorunum var bi dakika bakın lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
155
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar çoğunuz biliyosunudr son 48 saatimi iki model arasından seçmeye çalışarak geçirdim
    Hangi modeli alıcağıma karar verdim tamam bunu alıyorum dedim siparişe bastım bi baktım azerty yazıyor yani klavye azerty
    Belçikada yaşıyorum fransızca konuşuluyor o yüzden azerty klavye koymuşlar ve bu olay benim bütün hevesimi kaçırdı mahvetti napıcam şimdi ben ?
    O kadar para verip yazı yazarken zorlanıcammı ? Yada değiştirilir mi sizce tuşları tek tek çıkarıp takarak ? Veya başka bir çözümü var mı mesela almanya sitesinden sipariş etsem belçikaya yollarlar mı ? Off deliricem ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MecnunReyiz -- 1 Şubat 2016; 22:46:06 >

• Özelleştirme kısmı yok mu veya alacağınız yere uluslararsı klavye ile değiştirme imkanı yok mu vs sor...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Storm Raider kullanıcısına yanıt
    Baya bi baktim da yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam alacağınız model amazon uk yada us de varsa oradan getirtmeyi deneyebilirsiniz cebinize uyduğu taktirde hiç yoktan en yada us klavye olur

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • NowOrN3wer kullanıcısına yanıt
    Hocam simdi amazondan baktim ilk defa ve cok daha ucuz burdan. Nasil oluyor bu amazon olayi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kemalcamuz

Hocam simdi amazondan baktim ilk defa ve cok daha ucuz burdan. Nasil oluyor bu amazon olayi ?

Türkiye den birşey alırsanız 80 doların üstünde vergi biniyor yazıyor nekadar olcağı fransanın vergi politikasını bilmiyorum ama birde ürünün şarj aletinin piriz girişi amerikaya uygun olur us den alırsanız uk den alırsanız muhtemelen avrupa piriz olur
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.