Şimdi Ara

MSI'ın son bombası: Performans sınıfı Ultrabook

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    MSI yüksek performanslı oyuncu dizüstü bilgisayarlarından sonra bu defa ultrabook pazarına adım atıyor ve hem tasarımı hem de güçlü donanımıyla dikkat çeken Prestige PS42 modelini kullanıma sunuyor. 

• Çok kalın gözüküyor. Ekran kasa oranı yüksek deniyor ama yine kalın gibi geliyor. Tasarım olarak çok sıkıntılı geldi ürün :/ Belki biraz daha uzun olsa bu kadar hissettirmeyecek, batarya için ek alan hatta soğutmaya da ek kısım olabilecektir. Bir de prestige serisi tasarımları zaten normal ürünlerinde de beni pek sarmıyor belki ondandır :/

• Bilgisayarların inceliğine takılan insanları hiç anlamamışımdır.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ekran çerçeve oranı harika asus gibi yapmamış benden 10 puan

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Geçmiş olsun. Bilgisayarın sağ tarafında gizli bir özellik mi var? Özellikle göstermek istememiş gibisiniz.

• Bay Robot kullanıcısına yanıt
    Aslinda sorun kalilnlik degil agirlik. Surekli yaninda gezdirmek zorunda isen, ozellikle kadinlar icin cok yorucu ve can sikici oluyor.
  • Hocam 8550u mx150 konfigürasyonu zaten normal üst düzey ultrabooklar bu özelliklere zaten sahip.asus S510UN aynı özelliklere sahip ve 4160liraya almıştım vatandan. Neden bu bu kadar ses yaptı hiç anlamadım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bence tasarım olarak pek de iyi değil. Kalın alenen. Ha bu umrum da mı? Tabii ki hayır. Benim için bilgisayarda incelik önemli değil. Sadece tasarımı iyi dendiği için buna anti parantez deyineyim dedim. Donanıma laf yok zaten.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.