Şimdi Ara

MSI Interceptor DS B1 Oyuncu Mouse 60,5TL Kargo bedava (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
2
Favori
4.799
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bende var 2 yıldır kullanıyorum ele oturuşu malzeme kalitesi iyi. Makro falan yok ama. Bu paraya gayet güzel

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -dehşet-

Yeri geliyor 3000 DPI'da da kullanıyorum. Neden sordun?
    dpi yükselticeğine w sens yükselt aynı mantık, genelde herkes mouse u düşük dpi da kullanır o yüzden merak ettim, w sens default, mouse dpi 600 de kullanıyorum masaüstü ve oyunlarda, ss rival 110 var bende. önemli olan dpi değil zaten, dpi göz boyama, önemli olan sensör kalitesi zart zurt.
  • secovaleo S kullanıcısına yanıt
    Logitech G102'yi tavsiye ederim eğer bütçenize uyarsa. Hepsiburada'da 157 lira.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eyw hocam saol

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ismailbbyigit

dpi yükselticeğine w sens yükselt aynı mantık, genelde herkes mouse u düşük dpi da kullanır o yüzden merak ettim, w sens default, mouse dpi 600 de kullanıyorum masaüstü ve oyunlarda, ss rival 110 var bende. önemli olan dpi değil zaten, dpi göz boyama, önemli olan sensör kalitesi zart zurt.

Alıntıları Göster
    Bir fareyi farklı DPI'larda aynı hareket hızında çalıştırmak için dediğin gibi hassasiyeti düşürmek ya da yükseltmek gerekiyor. Hareket hızını eşitlemek için düşük DPI'da hassasiyeti arttırmak; yüksek DPI'da hassasiyeti düşürmek gerekiyor. Aynı hareket hızında hangisi tercih edilmeli? Düşük DPI yüksek hassasiyet mi yoksa yüksek DPI düşük hassasiyet mi? İki senaryo arasındaki temel fark hareket kabiliyetinin keskinliğidir. İki senaryoda da fareyi 1" hareket ettirdiğimiz zaman imleç aynı noktaya varacak ama yüksek DPI düşük hassasiyet şeklinde ayarlandığımız senaryo daha fazla piksel taramış olacak. İstersen bir çizim programı açıp deneyebilirsin. Örneğin bir harf yazmaya çalış yüksek DPI'da daha az tırtık oluşacaktır.(hareket hızı sabit kalması kaydıyla)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -dehşet- -- 23 Ağustos 2019; 23:19:13 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Bir fareyi farklı DPI'larda aynı hareket hızında çalıştırmak için dediğin gibi hassasiyeti düşürmek ya da yükseltmek gerekiyor. Hareket hızını eşitlemek için düşük DPI'da hassasiyeti arttırmak; yüksek DPI'da hassasiyeti düşürmek gerekiyor. Aynı hareket hızında hangisi tercih edilmeli? Düşük DPI yüksek hassasiyet mi yoksa yüksek DPI düşük hassasiyet mi? İki senaryo arasındaki temel fark hareket kabiliyetinin keskinliğidir. İki senaryoda da fareyi 1" hareket ettirdiğimiz zaman imleç aynı noktaya varacak ama yüksek DPI düşük hassasiyet şeklinde ayarlandığımız senaryo daha fazla piksel taramış olacak. İstersen bir çizim programı açıp deneyebilirsin. Örneğin bir harf yazmaya çalış yüksek DPI'da daha az tırtık oluşacaktır.(hareket hızı sabit kalması kaydıyla)

Alıntıları Göster
    valla bilmiyorum, geçmişten bu yana tüm profesyonel cs go oyuncuları falan düşük dpi ile oynuyor, bende onlar öyle oynuyor diye değil gerçekten öyle alıştığım için öyleyim, çoğu arkadaşım benim mouse un ne kadar yavaş olduğunu söyler ama ben bu şekilde rahat ediyorum, senin dediğin gibi piksel tarama avantajı olsa yüksek dpi da kullanmanın herkes dpi yükseltir sens düşürürdü diye düşünüyorum bilemedim

• quote:

Yeri geliyor 3000 DPI'da da kullanıyorum. Neden sordun?
    Monitor 4k heralde goturmek zor mouse u

• G700s mousumu 2k çözünürlükte 1600dpi ve saniyede 200 tarama hızı ile kullanıyorum. Aynı dpi'da 1000 tarama hızına çıktığımda imleç hareketi yavaşlıyor mecbur dip arttırmak gerekiyor.

Mouse'un son dpi sınırı olan 8200'ü sadece ps4'e pc aracılığı ile klavye mouse bağlamak için bir aparat takmıştım o ara kullanmıştım. Dpi 8200 ama ps4'de hissedilen hız anca 1300-1600 arası bir dpi'dır.

Aynı dpi (1600) ile 4k tv'de kullanıyorum onda da sorun yaratmıyor. Ama satışına konu olan mouse keşke daha yüksek dpi olsaydı çünkü 1600 dpi dip seviye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Luc4sHood

Alın arkadaşlar link burda ama sıcak mı değil mi bilmem
    https://www.hepsiburada.com/msi-interceptor-ds-b1-oyuncu-mouse-p-BD805566

95,53 tl. yapmışlar fiyatını ,işin ilginci hb. da yapılan yorumlarda hep övmüşler ama burada yorum yapanlar hiç iyi anlatmamış ?
    o nedenle alamadığım için üzülmedim doğrusu :)

• aldim fakat 3 Eylülde kargoya verilcek diyo,bilsem almazdim yeni farkettim

• msi ekran kartının yanında hediye gelmişti bir senedir kullanıyorum. 60 lira bence gayet uygun. 1 seneden fazladır kullanıyorum gayet memnunum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: C.CEMİL

95,53 tl. yapmışlar fiyatını ,işin ilginci hb. da yapılan yorumlarda hep övmüşler ama burada yorum yapanlar hiç iyi anlatmamış ?
    o nedenle alamadığım için üzülmedim doğrusu :)

Alıntıları Göster
    Hb olumsuz yorumları yayınlamıyor

• black_67 kullanıcısına yanıt
    bende öyle tahmin ettim
    hb. şu huyundan vazgeçmedi gitti
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.