elixir de çok dandikmiş gibi gelio eğer sorun yoksa nie deişiosunki ramleri sölediğin için saol sende ilsr kdvsiz 155 mi aldi bana sadece l için 130dedi
yok ya dandik falan değil teste soktum ikisinide hemen hemn aynı değerleri aldılar zaten dandik olsa ne olur ömür boyu garantisi var performans açısından kingstona yakın değerlere sahip değiştirmemin sebepi ise kinstonun 2 ramdaki 26 $ farkı yüzünden ve anakartı da eksenden 155+kdv ye aldım nemo problemo kafana yattıysa git ve al derim....
k7n2g-l aldım 2*256 kingston aldım yani yinede güvenemedim xp yi kuruorum bakalım tes edicem nası çalışıomuş görelimsss
YA 166*12 anca 2400+ yapar sen nasıl 2600+ dıyorsun ki. yanlis anlamayin merak iste:))
hoppala ki ne hoppala arkadaşlar oyun falan oynadınızmı!! benim 2haftamı yedi yaw
şuadreslere girip bir baksanıza ben kingston256'da çalıştıran duymadım, adamların resmi sitesi kendileride öyle diyor,
bir girip okuıyup bana yorumlarınızı iletirseniz sevinirim
geriye tek açıklama kalır 256 333mhz kingstonlar tek tip değilmi!!!
bu arada bios hangi sürüm ben 256 333 kingston çalıştıran görmedim anakartın ayrı bir sorunuda işlemci ısıssını 10 derece fazla göstermesi
Kingston 256mb pc 2700 with k7n2g-ilsr will not work with integrated graphics. Works albeit very unstable in 2d but crashes immediately upon entering a game. Seemed to be fine with an add on video card though.
I got me one of them K7N2G-L and had the exact same problem using 2- Kingston 256 pc2700s. I did memtest86 and both sticks looked perfect. I even tried both sticks in another system and they workd fine. After talking to MSI they said it was most likely the motherboard. So I exchanged it for another K7N2G- (and upgraded to the ILSR). Same problem. After staying up many nights trying diffrent BIOS settings I came across the post above. I ended up replacing the two 256mb sticks with 1 stick of doublesided Kingston 512mb pc 2700 and my system is working fine. I've contacted both MSI and kingston to let them know I and others have had probs with the 256 sticks.
In regards to the K7N2G-L, I was experiencing numerous BSODs and reboots with the Kingston 256mb PC2700 sticks. However, everything is fine (0 problems) with the Crucial 256mb PC2700 sticks.
şu ana kdr hersey iyi gitti hiç sorun yok dediğin gibi bide oyun yükliyip deniyicem.
hayırlı ugurlu olsun ...
saol. GTA3 ü yükledi bi sorun çıkarmadı.
hayırlı olsun arkadaşım güle güle kullan.ama bence elindeki işlemci daha çıkar
ducati onbord kartla ve 333mhz 256 kingstonlarla kitlenmedimi!! Bf, moha falan denermisin ilk ekranda kitlenmesi lazım yani yanlız benim başıma gelen birşeydeğil yukarda linklerini verdim adamlar kendi sitelerinde kabul ediyor bir uyumsuzluk sorunu oldunu
halla halla çok garip
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by ---MERT---</i> <br />hayırlı olsun arkadaşım güle güle kullan.ama bence elindeki işlemci daha çıkar <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'> ewet ç#305;karda daha overlock i#351;lerine çok yabanc#305;y#305;m yard#305;mlar#305;n#305;z la ç#305;kar#305;cam yba moha yokta senin için bide meda#351; of honour #305; yüklicem
ewet cikarda daha overlock islerine cok yabaniyim yardimlarinizla cikarticam...... Yba mohaa yı yükledim salam bi sekilde çalıstı nazar deymesinde. bide bi arar fazla bisi bilmeme ragmen fsb yle oynadım 166 yaptım 1,4ghlik xp oldu 1,8 küsür sora aksama dogru ekran karti birden costu bilgisiyarı baslatinca aciliıo tam win xp ye giris yapicak cat bekleme moduna gecio. abim safe modda calistirdi tekrardan driverları yükliyip sorunu halletti. bide simdi msi sayfasında bios driver update lere baktım bak ne var...... ------------------------------------------------------------------------------ BIOS Type: Award® BIOS File Size: 287KB Version: 3.4 Update date: 2003-4-16
-Modify CPU temperature detection -Fixed EPSON 2450 scanner cannot be used -Fixed Kingston KVR333 memory cannot be used -Support AMD XP Barton 2600+ (FSB 333) CPU Special note : 1. This BIOS is for K7N2 (MS-6570) and K7N2G-L only. 2. This BIOS cannot be used on K7N2G-ILSR, ------------------------------------------------------------------------------
hayırlı olsun
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme