Şimdi Ara

MSI K7N2G-ILSR çok iyi hatta mükemmel

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
879
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    5 gün önce bu boardı aldım ve yanına birde 1700+ AMD ilk deneme ve 2800+ oldu nemo problemo yalnızca tabi soğutucum kötü olduğundan 10 dakka sonra 2400+ çektim cpu sıcaklığı 58 de sabit işlemci alırsanız en basitinden rengine dikkat edin yeşil olcak kahverengilerin oc şansı çok düşük

• Kardes boardunu gule gule kullan,ben bu boardu baya arastırdım,bir iki yerde bulabildim sadece internet uzerinde,onları da aradıgımda ellerinde kalmadıgını ogrendim.Sen nereden ve kaca aldın acaba ogrenebilir miyim?Bu arada EPoX 8RGA+ nasıl sence? Msi nin sata sı var bi de.Bu ne ise yarar?<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by SPİDERMAN</i>
    <br />herkese merhaba..........
    5 gün önce bu boardı aldım ve yanına birde 1700+ AMD ilk deneme ve 2800+ oldu nemo problemo yalnızca tabi soğutucum kötü olduğundan 10 dakka sonra 2400+ çektim cpu sıcaklığı 58 de sabit işlemci alırsanız en basitinden rengine dikkat edin yeşil olcak kahverengilerin oc şansı çok düşük
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>

• data123 epox8rga+ dan çok daha iyi bir performasa sahip ve serial ata destekli hhdler için ayrıca msı da raid ve bluetooth var ayrıca aldığım yerde EKSEN bilgisayer halen ellerinde var almayı düşünürsen sakın kaçırma ama fiyat 155$+kdv bide bunu bi alt modeli var onda raid sata ve bluetooth yok onun fiyatı 130$+KDv(K7N2G-L) birde ekran kartı olmayan modeli var oda 90$+kdv(K7N2G) kalitesi mükemmel şiddetle öneririm.
  • amd 1700+ oc yaptığımızda 2400+ sıcaklık kaç derece olmalı en fazla ve 2800+ a çıkardığımda beni yarıyolda bırakmıyacak ve fiyatı yüksek olmayan bir fan önerebilirmisiniz............????????????
  • 200+ da 42 dereceler falan işte
  • Thermaltake Volcano 7 16 dolar civarında (andromeda bilgisayar).AMD AthlonXP 2800+ kadar desteği var....

yada THERMALTAKE Volcano 11 Xaser Edition 22$ .Bırak athlonxp 2800+ yı 3400+ ya kadar soğutuyor.

• ya iyi güzelde volcano 11 için bana dün eksen 39+kdv fiyat çekti volcano 7 içinse 32$+kdv bu kadar fiyat değişirmi ya..................
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by SPİDERMAN</i>
    <br />ya iyi güzelde volcano 11 için bana dün eksen 39+kdv fiyat çekti volcano 7 içinse 32$+kdv bu kadar fiyat değişirmi ya..................

Maalesef bu tip firmalar hep böyle..[bore]

Kaptırabildiklerine göre fiyatları yapıyorlar..[ban]

www.andromeda.com.tr
    www.mavibilgisayar.com

bu iki siteye bak ordan almaya bak...
    [bgdnc2][bgdnc2][bgdnc2]

• <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by SPİDERMAN</i>
    <br />herkese merhaba..........

İyi güzel de benim işlemcim kahvernegi mesela. Yeşile boyasam 2700, 2800 MHz görebilirmiyim sizce :P
  • police en basitinden yeşil diye dedim çünkü türkiyey gelen kahverengi işlemcilerin çekirdeği palomino yeşil olanların %90 ı through B çekirdeğine sahip benim anakartta hiç sorunsuz 2800+ yaptım.
  • sağolasın myers orayada baktım ama onların fiyatlarda senin söylediğinden 10$ fazla bi ara senin dediğin fiyatmış ama bu ahfta tekrar zam yapmışlar neyse artık biraz bekliycem..
  • SPİDERMAN vala sen şanşlıymışsın
    ben bu anakarttan neler çektim bir bilsen,
    zaten kendi forumunda da sorunlu çok insan vardı

yanlız sorun onbord ekran kartından kaynaklanıyor 256'lık 333mhz kingstonlarla uyumsuz, en iyi performansı muskin, nanya, century gibi Türkiyede çok zoer bulunabilecek ram'larla veriyormuş. 3-4 hafta evvel çok uğraşmıştım gidip mecburan Asus8170 gforce4mx aldım şimdi sorun kaladı

ama dediğim gibi zaten kendi forumlarındada insanlar diyor MSI'nin adam akıllı test yapmadan bu kartı piyasaya sürmesi ayıp,
    insanları çok uğraştırdı
    birde utanmadan sitesinde en iyi kingstonlarlarla çalışır testlerden geçmiştir diyor

ben sana istersen o adresi bulup yollarım,

512'likle çalışıyor ancak 256'lıklarl çalıştıran duymadım
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by PoLicE</i>

İyi güzel de benim işlemcim kahvernegi mesela. Yeşile boyasam 2700, 2800 MHz görebilirmiyim sizce :P

ben denedim olmuyor. sanırım yeşilin tonu tutmadı.. ;-)
  • YBA iyi söylüyorsunda bende şu anda sistemimde 2*256 ddr 333 kingston var ve hiçbir problem yok
    ama 256 twinmos ve spectek le çalışmamıştı.
  • Peki işlemci çarpanını değiştirmeye izin veriyor mu
    BIOS tan (T-bred B olan CPU larda)?

Benim bildiğim izin vermiyor, sadece FSB arttırarak
    O/C yapabiliyorsunuz.
  • MAvi bilgisayarda satılam şu THERMALTAKE Volcano 11 Xaser Edition varya onu kullanabilirsin.. biz 1700 mhz işlemci ve bu fanla ******* 3000+ ********* da sisteme actırdık. firmware'i 9800 olan radeon 9700 ile birlikte 3d mark 2001 sorunsuz calıştı çok da iyi puan aldı fakat 3d markın sononcusunda nature ye geldiğinde alet reset attı... sıcaklığıda 56 dereceydi.....
  • SPİDERMAN
    onbord ekran kartını kullanıyormusun!!
    Bende de şuan 2*256 ddr 333 kingston ram var ama ASUS 8170ekran kartı kullanıyorum
    ekran kartı olmadan ne ben ne de GOLD PC'nin teknik servisi çalıştıramadı, çalışıyordu lakin hemen kitleniyordu
    eğer sen onbord kartı kullanıyorsan hoppala derim valla

http://www.msi.com.tw/program/e_service/forum/thread.php?threadid=14555&boardid=14&styleid=1&sid=b5dffbf2d179dfc4c0c6b28de68bb283

• SPİDERMAN
    YBA n#305;n sordu#287;u sorunu cvb#305;n#305; bende bekliyorum çünkü akl#305;mda Ms#305;-K7N2G-L ayr#305;ca yan#305;nda 2*256Mb 333Mhz lik kingston ram almay#305; planl#305;odum vede onboard agp yi kullanmak gibi bi fantezimde ward#305;.
    Eksperde(msi tr distürübitörü) bana kingston yerine elixir daha uyumlu dedi bende elindeki ramleri mi kakalamya çal#305;#351;#305;o acaba die dü#351;ünmü#351;tüm...
  • SPiDERMAN
    YBA nin sordugu sorunu cvbini bende bekliyorum çünkü aklimda Msi-K7N2G-L ayrica yaninda 2*256Mb 333Mhz lik kingston ram almayi planliodum vede onboard agp yi kullanmak gibi bi fantezimde wardi.
    Eksperde(msi tr distürübitörü) bana kingston yerine elixir daha uyumlu dedi bende elindeki ramleri mi kakalamya çalısio acaba die düsünmüstüm...
  • hoppala diyeceksin fakat onboard kullanıyorum ekran kartını ve hiç bir sorun yok 2*256 333 DDR kingston ama elixir de problem çıkarmıyor zaten bende sonra gidip ikitane elixir len değiştircem fiyattan dolayı o an elixir yoktu ama adamla anlaştım elixir len değiştircek ve fiyat farkını bana geri ödeyecek.... ha unutmadan ducati kardeş K7N2G-L de sata,bluetoth ve raid yok bilgin olsun diye söylüyorum

ayrıca İZZET evet cpu çarpanıyla oynayabiliyorsun beimki şu nada FSB=166 ve cpu çarpanı da =12

bu değerlerle 2600+ dayım ama birazdab 1826 ya çekcem çünkü soğutucunun kalbi buna dayanmaz :) :D
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.