Şimdi Ara

msi k8n neo2

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bende epox 8rda+ anakart kullanan biriyim ve sistemimi upgrade edeceğim ve yine epox düşünüyordum ama forumda msi k8n noe2 anakartları kullanan arkadaşların övgülerini görünce fikrim biraz bu karta doğru kaymaya başladı ben amd 939 chipsetli nforce3 bir anakart arıyorum sizce bu nasıl? İzmirde bulabilirmiyim? sizce epoxmu msi mi? Bana bir fikir lütfen?

• epox un 939 soketi destekleyen anakartı yok. üretilmedi yani. oc yapacaksan msi k8n neo2 platinum al derim ama bulamazsın..
  • EPOX un s939 boardları 9NDA serisi oluyor.(9NDA3J, 9NDA3+ fln)

Ama s754 deki kadar basarılı degil bu sefer epox. Yani tercihini MSI dan yana kullan derim.
  • Açıkçası ben bayağı araştırdım epox un 939 soketi için. bilgisayarcılar öyle birşey yok demişlerdi bana.
  •  msi k8n neo2
  • evet epox un 9nda serisi var ama aklım msi a kayıyor ya bu arada izmirdeki bilgisayarcılardan istanbuldan istetemezmiyim ben geforce 6800 ü de o şekilde getirtmiştim bu arada geforce 6800 agp yuvasına otururken msi problem çıkarmaz değilmi sanki kuzy köprüsünü soğutan fan agp ye çok yakınmış gibi geldi bana böyle bir sorun yaşayan varmı aranızda?
  • quote:

Orjinalden alıntı: rolandd

evet epox un 9nda serisi var ama aklım msi a kayıyor ya bu arada izmirdeki bilgisayarcılardan istanbuldan istetemezmiyim ben geforce 6800 ü de o şekilde getirtmiştim bu arada geforce 6800 agp yuvasına otururken msi problem çıkarmaz değilmi sanki kuzy köprüsünü soğutan fan agp ye çok yakınmış gibi geldi bana böyle bir sorun yaşayan varmı aranızda?

Kopru uzerindeki fan ince sorun cıkartmaz rahat olabilirsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MSİ K9neo N1996 Socket AM2
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • istanbulda da yokki msi k8n neo2..

Abit AV8 de güzeldir.
  • nasıl yok ya bu millet nasıl alıyo bu anakartları istanbulda yoksa kimsede yoktur zaten bu anakartları ithalatçı firmalar istanbulda değilmi?
  • ankarada var neo2 ankarada bir mağazanın sitesi:http://www.gigatek.com.tr

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Manif3sto -- 13 Şubat 2005, 13:20:30 >
  • tamam da ben izmirdeki bir bilgisayarcıdan getirteceğim acaba bunu getirtebilirlermi? Onlar genelde istanbuldan getiriyorlar ankarya gittiğine göre bu anakart istanbuldada olması gerekmezmi?
  • arkadşalar ya bu msi k8n neo2 nin fsb si 1000mhz değilmi? Mavi bilgisyarın web adresinde 800 yazmışlar? Birde istanbulda bulunuyormuş bu kart izmirede herhalde istanbuldan getirtilir değilmi bilgisayarcılar tarafından?
  • Neo4 kullanıyorum. Bundan öncede Neo2 kullanmıştım. MSI bu sefer gerçekten güzel seri yaptı. Yalnız 2 adet sata yı raid 0 olarak kullanıyorum (Stripping) Windows ta sağ altta donanımı güvenle kaldır (tıklayınca hdd ler çıkıyor) çıkıyor. Ve bir türlü onu kaldıramadım.. Bilen varsa yardım pls......
  • K8N Neo2 nin fsb si 1000 Mhz. dir. Yanlış yazmışlar. Veya düz K8N Neo fsb sini yazmışlardır yanlışlıkla..
  • Micro System İnt. anakartlar su gibi gittiğinden bulması güç ama yok deil
    Epox da çok iyidir farketmez kafana göre seç
  • cevaplar için çok sağolun bakalım çarşamba gününden itibaren bakacam aramaya izmide umarım bulabilirim bir yerlerde ve tabkide uygun fiyata
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.