Şimdi Ara

MSI K9N neo v3 bozuldu :@ YARDIMMM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
580
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Söylediğim gibi MSI K9N NEO V3 anakartım yeni kasa aldıktan sonra bozuldu.Kasayı aldım tüm parçaları monte ettim (ilk defa usb ön panel bağlantılarını yaptım, doğru yaptığımdan emin değilim ama o kadar da odun deilimdir heralde ) sonra denemek için açtım, en son kapattığımda da hazırda bekletmeye almışım, tam windows sürdürülüyor derken pc yi açma tuşuna basılı tutarak kapattım, kabloları sardım topladım ve sonra bir daha görüntü alamadım Biosu resetledim olmadı, ekran kartı, ram vb. parçaları değiştirip denedim olmadı.Şu anda bilgisayar açılıyor ama hiçbir görüntü yok ayrıca ram felan takmadığım zaman ram yok sesi vb. bip seslerinden hiçbiri gelmiyor.

Lütfen en ufak fikrinizi bile söyleyin.

• sadece temel bileşnleri ram e kartı ve işlemciyi takın. hdd takmayın. görüntü alamıyorsanız garantiye yllayın.
  • ram hatası bile vermiyosa o ankart ölmüştür zaten ver garantiye hiç uğraşma
  • @dangerousman

Sadece ram e kartı işlemci ile de birkaç kez denedim ve yinede sonuç alamadım.Artık bana yeni anakart yolu göründü anakart garantideyken boş boş duramam MSI - K9A2-CF ve GIGABYTE GA-M56S-S3 arasında kaldım öneriniz hangisidir? Başka anakart da olabilir tabiki 120$-130$ civarı ve oc yapılacak.
    Herkese teşekkür ederim
  • MSI K9A2-CF al. AMD 790X çipsetli ve CrossFire destekliyor.

MSI K9N neo v3 bozuldu :@ YARDIMMM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fatz -- 3 Şubat 2008; 18:07:08 >
  • Benimde içimden o geçiyor ama crossfire yapmıcam zaten ve 8800gts feln alıcam yaza doğru.Ama yinede chipset olarak feln daha iyi diyosan hemen sipariş vericem?
  • İşlemci olarak AMD kullanamaya devam edeceksen ve ilerde Phenom CPU falan almayı düşünüyorsan bu anakart çok iyi. Ayrıca chipset farketmez ekran kartı için ilerde 8800GTS yi sorunsuz kullanabilirsin.

Ayrıca iki anakart arasından MSI çok daha iyi. Seçtiğin Gigabyte anakart eski nForce 560 yongasını kullanıyor ve AM2 destekli (HT 2.0). MSI K9A2-CF ise AM2+ ve HT 3.0 destekliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fatz -- 3 Şubat 2008; 18:15:50 >
  • Teşekkür ederim bilgiler için. Anakartın overclock performansının nasıl olduğunu bilior musunu ? Bu arada Phenom almayı düşünmüorm çünkü onun yerine daha sonra c2duo e8400 alıcam belki quad ları da düşünebilirim ama yinede en azından 5-6 ay bu anakartı kullanıcam.
  • Daha sonradan E8400 alacaksan şimdi alacağın anakarta fazla para vermene gerek yok bence. O parayı Intel işlemci alırken iyi bir anakart almak için kullan bence. Hatta E8400 ile X38 çipsetli bir anakart süper olur.

MSI K9A2-CF nin overclock performansı konusunda pek bilgim yok ama anakart üzerinde şu an piyasadaki en iyi ikinci AMD çipseti var. Elindeki X2 4000+ ile tahminimce 3100 MHz falan yaparsın belkide daha fazla... (690G çipsetli anakartlarla X2 4000+ 3.2 GHz yapabiliyor 790X çipsetini sen düşün)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fatz -- 3 Şubat 2008; 18:23:46 >
  • İleride e8400 alacağım derken büyük ihtimal yaza doğru yeni bilgisayar toplıycam ama elimde bi tane güzel oc li amd sistem olsun istiorm(nie istediğimi bende bilmiorm ). İnşallah şöle bi 3.3GHz yaparım iyi bi soğutmayla.Soğutma demişken Bide ben şöle 150 liraya feln bi su soğutma bulmak istiorm 2.el feln bulabilir miym(ilk olcaı için büyük ihtimal parçalıycam onun için fazla para yatırmak istemiorm )? bigwater 735 buldum ama benim anakartımı destekleyip desteklemediğini anlamadım...??

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.