Şimdi Ara

MSI - K9N ULTRA-2F Kullananların yardımına ihtiyacım var.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
863
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu anakartı almayı planlıyorum. Fazla ısındığı söyleniyor. Chipsetnin üzerindede herhangi bir fan yok ve soğutmasıda pek iyiymiş gelmedi, kurtlandım açıkcası. İnternetden alacağım için sonra sorun çıksın istemiyorum.
    MSI - K9N ULTRA-2F
    http://www.gigatek.com.tr/urun.php?id=1708
    Alternatif olarak bu var ama PCI slotları az gibi.
    GIGABYTE - M55S-S3
    http://www.gigatek.com.tr/urun.php?id=1951
    90$'ı geçmicek yeni anakart tavsiyelerine açığım. OC yapmicam. Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xhinis -- 10 Haziran 2007; 18:37:17 >

• Arkadasim bende MSI - K9N ULTRA-2F aldim kullaniyorum Chipset hakketen cok fazla isiniyor uzerine fan taktim chipsetin sicakligini 40 dereceye ulastirabildim ancak senin dedigin gigabyte gore ozellikleri daha guzel duruyor fazla incelemedim ama eger epox anakart bulabilseydim nforce5 onu alacaktim ama mecbur msi aldim epox tavsiye ederim.
  • Epox'un hangi modeli acaba teşekkürler.
  • epox'un tum modelleri guzel ama EPOX - MF570 SLI'yi oneririm pahali gelirse EPOX - MF4 ULTRA3 bu modeli oneririm siz yinede arastirin sonradan hosunuza gitmezse beni suclamayin
  • epox un bütün modelleri iyidir...eğer o iğrenç chipset fanı zırıltısına katlanabilirsen,abit kn9 ultra yada gigabyte m55s-s3 al derim,ben ikisinide kullandım,abitle devam ediyorum,tavsiye ederim
  • gigabyt ı hiç düşünme derim bayagı problem yaşadım
  • Hiç bir anakartın chipseti benimki kadar ısınamaz Ultra-2F benimki kadar ısınmıyor.Problem yaratacak düzeyde hiç değil merak etme.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Herkese teşekkürler. Büyük ihtimal pazartesi siparişi vericem başka kullanan arkadaşlar bu zamana kadar görüşlerini bildirirse sevinirim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.