Şimdi Ara

Msi Katana Gf76 11.000TL indirim (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
3.603
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Ben de şu günlerde almayı düşünüyorum, siz kaça almıştınız? Black friday beklemeli miyim sizce

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • maraz9 kullanıcısına yanıt

30 bin ve altı her fiyata alınır hocam ben yurt dışından aldım getirdim 1350 euroya

• 30.000 psikolojik sınır benim için. 3060 lı bir notebook da. Daha fazlası için ram, ekran kalitesi, ssd boyutu vs daha üst düzey olmalı. 12. nesil 3060 lı laptoplar artık 27-28 e satılıyor, aynı şekilde yukarıda belirtildiği gibi 6800 lü asuslar da. Katana fiyatını asla hak etmez. MSI alınıcaksa mutlaka üst düzey modelleri alınmalı, alt düzeyde iyi yapamıyorlar işlerini, üst düzey bilgisayarları ama çok kaliteli.

• Mega Therion kullanıcısına yanıt

Peki hocam üst düzeyden kastınız hangi seriler? sırf görüntüsü için raider serisini incelemiştim şimdi saplantı haline geldi o kasa özellikleri daha iyi olan pc bulsam bile raiderda kalıyor aklım

• TheDark06 kullanıcısına yanıt

MSI zaten birkaç tane "alt" düzey dışında "alt" düzey bilgisayar yapmıyor ki? Raider dediğiniz ürün zaten son derece üst düzey bir kaliteye sahip bir pc, ama bakıyorum mesela fiyatına 77k diyor. Bana sorarsanız asla hak etmez, onun yerine bir adet mack, bri adet de 30 küsüre oyun bilgisayarı alıp yoluma devam ederdim  

• Mega Therion kullanıcısına yanıt
    Hocam bir sürü alternatifi var muhtemelen orta seviye bir modele baktınız tabii ucuz demek mümkün değil ama bahsettiğim modeller 35-40 arası oynayan modeller

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • TheDark06 kullanıcısına yanıt

35-40 arası raider ler gayet mantıklı bu arada eper specler çok kötü değilse. Kasa kalitesi, termal falan elittir msi ın.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.