Bildirim
Msi Klavye Laptop Klavye Bağlantı Yolları Koptu? (Lehim Yardım)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Klavye hangi seri laptopa ait, klavyenin kendi model numarasını yazabilirsen elimdekine uygunsa sana gönderebilirim, bozuk bir MSI laptop var elimde.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: mustyyyyy
Klavye hangi seri laptopa ait, klavyenin kendi model numarasını yazabilirsen elimdekine uygunsa sana gönderebilirim, bozuk bir MSI laptop var elimde.
MSI ge72 6QF APACHE PRO . Steel Series klavye, renkli, ışıklı, ledli....
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Qmer2 -- 27 Ağustos 2017; 15:10:9 > -
Maalesef sizin cihaz daha üst bir seri, elimdeki standart tip klavye.
Merhaba,elinizdeki kablonun üzerindeki beyaz şeritlerin altı bakır ancak bu kablonun tamir olacağını sanmıyorum tamir olacaksa ince işçilik ister çünkü çok ince bir bakır tabakası var . Eğer çözüm bulamazsan en son köşelerden plastiği kaldırıp ekleme yada lehim ile birleştirerek alttan destek olarak bir şey yapıştır önerim bu yönde ama kesinlikle sorumluluk almam ve yöntemin kesinliğinden emin değilim. -
Malesef film kablo lehim tutmaz
Gümüş alaşımlı özel iletken macun kullanarak tamiri yapılabilir.Fakat bu işte işçilik önemli olduğu icin klavye parasına eşit fiyat çıkabilir.
Cevaplarınız için teşekkür ederim. İletken karbon boya siparişi verdim. O gelince onunla deneyeceğim. İnşallah olur. Yoksa 300 liradan olacağız....
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X