Şimdi Ara

Msi Klavye Laptop Klavye Bağlantı Yolları Koptu? (Lehim Yardım)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.011
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Msi laptobumun alt kasasını değiştirirken, klavye sökülürken aşağıdaki resimdeki gibi bağlantı yolları yırtıldı. Basit bir lehim şeklinde olmadığı için nasıl yapacağımı tam olarak bilmiyorum. Bu klavye kanal yollarının bir şekilde tamiri yapılabilir mi? Yardımcı olursanız çok sevinirim....

Msi Klavye Laptop Klavye Bağlantı Yolları Koptu? (Lehim Yardım)

• Klavye hangi seri laptopa ait, klavyenin kendi model numarasını yazabilirsen elimdekine uygunsa sana gönderebilirim, bozuk bir MSI laptop var elimde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustyyyyy

Klavye hangi seri laptopa ait, klavyenin kendi model numarasını yazabilirsen elimdekine uygunsa sana gönderebilirim, bozuk bir MSI laptop var elimde.

MSI ge72 6QF APACHE PRO . Steel Series klavye, renkli, ışıklı, ledli....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Qmer2 -- 27 Ağustos 2017; 15:10:9 >
  • Maalesef sizin cihaz daha üst bir seri, elimdeki standart tip klavye.

• Merhaba,elinizdeki kablonun üzerindeki beyaz şeritlerin altı bakır ancak bu kablonun tamir olacağını sanmıyorum tamir olacaksa ince işçilik ister çünkü çok ince bir bakır tabakası var . Eğer çözüm bulamazsan en son köşelerden plastiği kaldırıp ekleme yada lehim ile birleştirerek alttan destek olarak bir şey yapıştır önerim bu yönde ama kesinlikle sorumluluk almam ve yöntemin kesinliğinden emin değilim.
  • Malesef film kablo lehim tutmaz

Gümüş alaşımlı özel iletken macun kullanarak tamiri yapılabilir.Fakat bu işte işçilik önemli olduğu icin klavye parasına eşit fiyat çıkabilir.

• Cevaplarınız için teşekkür ederim. İletken karbon boya siparişi verdim. O gelince onunla deneyeceğim. İnşallah olur. Yoksa 300 liradan olacağız....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.