Şimdi Ara

MSI laptop model secimi icin onerilerinizi bekliyorum !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
599
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Monster laptop alma taraftariydim. Ancak satis temsilcisi arkadasin pirim ve kaziklamaya yonelik konusmalari yuzunden telefonu yuzune kapatmak zorunda kaldim.

Sonrasinda MSI marka notebook almaya karar verdim.

Fiyat araligim: 2200-2600 tl dir.

Model secimi ise kendimce;

GE70 veya GX60 olarak dusundum. Sorun su ki birinde intel digerinde ise amd a10 islemci kullanilmis. Fakat gaming serisi oldugu icin a10 islemcisi olan GX60 dusunuyorum

Not: 24 saat acik kalacak ve cogu zaman yuksek performans gerektiren oyunlar oynanacak. Ayrica samsung 40 inch smart tv ye baglayip kullanmak istiyorum.

Simdiden tesekkurler, eger yanlis bisey dediysem duzeltiniz :)

Herkese iyi forumlar...

• Hocam ge 60 ya da ge70 al
    Cunku gx60 dali islemci i5 den kotu.
    Oyunlarda darbogaz yaptirir .
    Dusuk perf alirsin.
    İlerde de sikinti cikarabilir bu islemci

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rusted Horse

Arkadaslar oncelikle merhaba...

Monster laptop alma taraftariydim. Ancak satis temsilcisi arkadasin pirim ve kaziklamaya yonelik konusmalari yuzunden telefonu yuzune kapatmak zorunda kaldim.

GE70 veya GX60 olarak dusundum. Sorun su ki birinde intel digerinde ise amd a10 islemci kullanilmis. Fakat gaming serisi oldugu icin a10 islemcisi olan GX60 dusunuyorum

Not: 24 saat acik kalacak ve cogu zaman yuksek performans gerektiren oyunlar oynanacak. Ayrica samsung 40 inch smart tv ye baglayip kullanmak istiyorum.

Herkese iyi forumlar...

hocam eğer mühendislik programları 3dsmax,autocad,render,solid gibi programlar kullanmıyorsan gx60 tavsiye ederim sana darbogazı yapsa yapsa anca bu saydıgım programlarda yapar..yoksa oyun konusunda aralarında fark yok..7970m gtx660m e gore bayagı bi iyi bi kart.

yani özetleyecek olursak sadece oyun internet için istiyorsanız gx60 alabilirsiniz kasasıda gayet saglamdır gt serilerindeki gibi.

• Kullaniyorum, hatta bir sefer hocamin notebook u bu yuzden hurdaya cikti :)
  • Bu modele bakabilirsin

Msı GE60 0ND-412TR

http://www.ebrarbilgisayar.net/Urun/Msi-GE60-0ND-412TR-i7-3630-24Ghz-8GB-750GB-2GB-GTX660-VGA-156-Freedos-Notebook-pmu238618.html

24 saat açık kalacaksa markanın ve modelin bi önemi yok , soğutucu kullanmak zorundasın bunu unutma.. yok turbo fan sistemi varmış , yok bu markada ısınma sorunu olmuyomuş gibi lafların hepsini unut derim ben..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrsheitan -- 3 Nisan 2013; 12:13:35 >
  • ge 60 almanı tavsye ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rusted Horse

Arkadaslar oncelikle merhaba...

Herkese iyi forumlar...

usta gx60 için notebook check de darboğaz yaptığı yazmış.
    ge 60 iyi seçim olacaktır güzel cihaz. kasa kalitesi aynı fiyattaki cihazlar için biraz düşük kaçıyomuş. ama sadece biraz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Pc icin hoparlor tavsiyesi.
    8 ay önce açıldı
    Yazilim icin laptop tavsiyesi
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • MSI CX61 0NE-295TR. Yada bu modelin İ7 olani. Oyun Performansi Oldukca iyi. Fiyati Uygun

GE60 serisinde cok sorun cikiyor. Google amcaya sorabilirsin :-) Kasasi cok dandik ( elizleri fln kaliyor sürekli).

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sayın manset35 haklısınız fikrimi söylemekte hata etmişim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jessie2012

sayın manset35 haklısınız fikrimi söylemekte hata etmişim...

Hayır hocam fıkrınıze de sızede saygı duyuyorum yanlıs anlamayın benı. Sadece bunlara bu kadar takınılmaması gerektıgını dusunuyorum ınsanın canı cok sıkılır yanı ufak seylerden bu kadar rahatsız olunuyosa buyuk seyler ıntıhar sebebı olur o zaman iyi geceler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.