ben VR601-049 kullanıyorum ve sorunsuz... oldukça kullanışlı ve performanslı...
bende m 635 var hala canavar
Msı ortadogunun en iyi anakart üreticisi ve diğer markaların çoğunada anakart üretiyor ucuz olmasının sebebide bu tüm kompanentleri kendisi üretiyor ama kaliteden ödün vermiyor bende m 635 var güç kaynagı FSP marka LCDMonitör paneli Samsung marka diğer markalardan hangisi bu kadar kaliteli bir güç kaynagını ve lcd dizüstü bilgisayarında kullanır.
MSI zaten en büyük oem üreticilerinden biri ben daha önce ex600 kullandım bence fiyat performans olarak süperdi.arkadaşlarımda daha iyi donanimlı notebooklar olmasına rağmen benimki daha hızlı açılıyordu kalite ve performans olarakta daha iyiydi.
Uzakdoğu (taiwan) dendiği zaman akla gelen ilk 2 marka asus ve msi dır ki msi bugün asus la başabaş giden bir firmadır. Eski çalıştığım yerde (msi ın TR yetkili servisi) taiwan taipeideki msi fabrikasından 1 yönetici 2 mühendis ve 2 teknisyen geliyordu devamlı ve TR deki msi şubesindeki işlerin nasıl yürüdüğünü inceleliyorlardı tabiki yapılan işleri çoğu zaman beğenmiyorlardı (kendi teknisyenleri ile bizimkileri kıyaslıyorlardı) ve yapılan işlere ait konuları ayrıntılı gösterimle anlatıyorlardı.
adamlar elektornik malzeme (pcb-komponent vs vs) üretme aşamasında gerçekten oldukça ilerideler. Notebook konusunda (sayısız notebook kullandım her marka yaklaşık 80 küsür tane) kişisel tercihlerimi yazayım
tercihlerimi sağlamlık-kasa yapısı-stabilite-performans-ısı ve arıza kriterlerine göre yapıyorum
1-apple - dell ve ibm (ibm zamanında) 2-sony ve toshiba 3-asus - msi ve lenovo 4-f.siemens ve gateway 5-hp ve p.bell 6.diğerleri
ayrıca msi yukarıda yazdığım 1. ve 2. sıradaki markaların cihazlarından bazı noktalarda üstün çıkıyor.Yani msi kötü marka değildir ve pazar stratejisi gereği fiyatları diğer markaların ürünlerine kıyasla daha uygundur...
msi markasının kalitesini görmek için gt627 modeline bakın bence bir. 2500 lira idi en son
m673 kullanıyorum 2.5 yıldır webcam çalışmıyor kapak ilk günkü günü sıkı değil. biraz boşluk oluştu batarya pil 1 saatten fazla dayanmıyor(aşırı dikkatli kullanmama reğmen)
bunların dışında hiç arıza çıkarmadı..fiyatına göre çok iyi
gx630 var 1 senedir kullanıyorum ki ben normal kullanmam bilgisayarı aşırı yüklenirim 2 oyun açtığım bile oldu banamısın demedi. zamanında 1760tl ye hepsiburada.com dan almıştım şu anda sanırım 1760$ dan daha pahalı (inceleme yapmadan yazıyorum bu fiyatı) hatta aldıktan 1 hafta sonra ben 2700tl fiyat gördüğümü hatırlıyorum. Aldığımız alet gerçekten o performansa göre çok çok ucuz ki drr3 bellekli ekran kartları yoktu piyasada bu notebookta kullanılmıştı. Artık laptop alırken ilk baktığım marka msi hem ucuz hem performansı çok çok iyi. Bi monsterla karşılaştırılamaz belki ama fiyat performansa baktığımızda bir çok markanın ürününü geride bırakıyor. Hele hp diyen arkadaşlar olmuş hp yi kesinlikle kimseye önermiyorum görüntüden ibaret bir makina dışı süper ama içi boş tabi marka parası verdiğinizi de unutmayın. Bu arada laptop alıcaklara msi ın G serisine kesinlikle bakmalarını öneririm. Hp kullanan arkadaşlar 1 kere kullansalar bir daha hp notebook un yüzüne bakmazlar paralarıda ceplerine kalır
İsmi Toshiba veya Sony olmadığı için ucuz..MSI ,kime sorsan, daha doğrusu anlamayan bilmez bu markayı..Ama kullananların çoğu memnundur..Aslında ucuz değil ama yinede ön yargılar buna yol açıyor
up up up :D
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme