Şimdi Ara

MSI M520 YORUMLARI BURAYA (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
4.676
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    bu adrese bakın burada M520 nin + özellikleri 60 gb 5400 rpm harddisk ve 15" parlak ekranın olması fiyatıda 1116.77$+kdv

M520 = http://www.pcsatis.net/site/page.asp?dsy_id=2972

Ayrıca ekbişiy M635 bu sitede peşin fiyatı 1189$+kdv pc depoda 1199$+kdv

M635 = http://www.pcsatis.net/site/page.asp?dsy_id=2971

MSI nin teknik bilgileri içinhttp://www.msi.com.tr/

• m635 farlı bir ürün zaten o paraya değmez
  • urunde dvd yazıcıya dıkkat
  • arkadaşlar iyice kafam karıştı ya..şimdi bu acer 4104lci ile bu aleti kıyaslıyorum , acer da dvd rw yok , kart okuyucu yok , ama ilemci 2.0 , bluetooth var , ramler 533mhz ama birde 100dolar fark var..pil sürelerinde acerdaki rakam doğruysa mobilitesi daha iyi gözüküyor..başka farkları yok gibi..birde so-dimm slot 400mhz ram destekliyor mu? ya eğer destekliyorsa aradaki fiyat farkıyla msi 520 nin rami 2 gb 400 mhz yapılabilir ve işlemci 1.73 , 2.0 dan daha iyi bir performans verebilir...siz ne dersiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emercerd -- 24 Şubat 2006 19:40:28 >
  • Merhaba,

İş için kullandığım bir M510 var.Özellikleride gayet hoş.Tabiki pil süresiyedek pil ile 12 saati geçiyor çoğu zaman...
    Şimdi satıp S serisi almayı düşünüyorum.Marka belki Laptop markası değil,yeni yeni giriyorlar ama bence en eskiler,en iyiler kadar iddalı ve bunun yanında gayet ucuz.1100$'a 12.1 Laptop biraz zor,üstelik öyle confg. neredeyse imkansız

Saygılarımla,

MERTŞENER
  • özellikleri güzel en azından bilinen bir marka
  • quote:

Orjinalden alıntı: tolga145

urunde dvd yazıcıya dıkkat

nesi var dvd yazıcının?
  • dvd yazıcıda bişey yok sadece bu fiyata olan laptoplarda dvd yazıcı olmaz böyle bir üründe olması güzel bence
  • bu cihazda dvd yazıcı olduguna emınmısınız
  • evet var
  • Arkadaşlar yaklaşık 6 ay araştırmamdan sonra almaya karar verdiğim MSI M520 kasa olarak özellik olarak
    ve çok sessiz bir makina.
    Dell inspiron işlemcisi mobil değilmiş o yüzden devamlı çalışan fanı kafa yiyormuş
    Yani kısacası MSI M520 notebook bence alınır bi makina centrino işlemcisi 1,73 dvd-rw'si kart okuyucusu
    ve 15'' tft lcd ekranı orjinal xp yazılımı bu fiyata bu özellikte makina bulmak zor almak isteyenler kaçırmasın derim
    Bu makinayla ilgili soruları olanlara cevap yazabilirim dilim döndüğünce

Saygılar...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozeretci

Dell inspiron işlemcisi mobil değilmiş o yüzden devamlı çalışan fanı kafa yiyormuş

nasıl mobil değilmiş???
  • www.saturn.com.tr adresinden alıntıdır...

Intel Centrino Tekonolojisi aşağıdaki 3 bileşeni içeren bir platformdur.

Intel® Pentium® M Processor
    Intel PRO/Wireless Network Connection 802.11b
    Intel® 855 PM Chipset
    Yalnızca bu 3 bileşeni içeren (İşlemci, Chipset ve Wireless Card) sistemler centrino olarak adlandırılmaktadır. Yeni Intel M işlemciler daha az güç kullanıp daha az ısınırlar. İşlemci boyut olarak da daha küçüktür. Bu özellikler, daha uzun pil kullanım süresi ve daha yüksek performans sağlar.

İşlemcinin GHz seviyesinin mevcut P4 işlemcilerden düşük olması, sistemin daha yavaş olması anlamına gelmemektedir.

1 Mb ön belleğe sahip Intel Pentium M 1.3 Ghz işlemci Intel Pentium 4 - Mobile 2.4 Ghz den daha üstün performans ve daha uzun bir pil ömrü sunmaktadır.

Intel in geliştirdiği bu yeni teknoloji notebooklara asağıdaki özellikleri kazandirmaktadır;

Entegre kablosuz LAN yeteneği
    Olağanüstü mobil performans
    Uzun pil ömrü ve çalışma süresi
    Küçük ve hafif dizaynlar
    Intel Centrino Mobil teknolojisi ile internete veya şirketinizi network hattına kablosuz (entegre 802.11b kablosuz network kart ile birlikte) olarak bağlanabilirsiniz. Bu kablosuz network teknolojisi radyo dalgalarını kullanarak bilgisayarları birbirlerine bağlamakta, internete erisimi saglamakta ve gercek bir mobilite sunmaktadır.

Intel Centrine Teknolojisi, kısaca kablosuz network ve internete bağlı kalmanın en kolay yolu olarak tanımlanmaktadır.

• m520 kullananlar sorularımı cevaplarsa sevinirim;
    1- Ekranın kalitesi nasıl?
    2- Sabit Disk rpm i ne kadar?
    3- Kasasının renkleri ve kalitesi nasıl?
    4- DVDRW çift katman mı?
    5- Isısnma problemi var mı?
    6- Pilin tam doluyken ortalama kaç saat gidiyor?

Yanıtlarınız için şimdiden teşekkürler...
  • arkadaşlar ben msi m 520 yi gecen hafta gold bilgisayardan aldım. düşük fiyata işimi görecek bir bilgisayar istedim, uygun olan buydu. ekran kalitesi güzel ama karşıdan bakarsanız. ısınma problemi yok. kasası güzel ama toplama gibi.bir tuşa basınca tuş takımı oynuyor ama sorun yaşanmıyor. batarya oyunda 1 saat, normal kullanım internet gibi şeylerde 3 saat gidiyor. şimdilik memnunun fakat dvd rw 2x hızında yani 4,5 gb lık bilgiyi 3 saatte yazıyor. cd yazarken 12x ten daha hızlı yazarsanız cd yazmayı bitiremiyor ve cd yi yakıyor. her turlu sorularınızı bekliyorum.
    serdarmes@gmail.com
    saygılar
  • beğenmedinmi yani sonuç nedir tam olarak verdiğin paranın hakkını vermiyormu
  • quote:

Orjinalden alıntı: sevota

arkadaşlar ben msi m 520 yi gecen hafta gold bilgisayardan aldım. düşük fiyata işimi görecek bir bilgisayar istedim, uygun olan buydu. ekran kalitesi güzel ama karşıdan bakarsanız. ısınma problemi yok. kasası güzel ama toplama gibi.bir tuşa basınca tuş takımı oynuyor ama sorun yaşanmıyor. batarya oyunda 1 saat, normal kullanım internet gibi şeylerde 3 saat gidiyor. şimdilik memnunun fakat dvd rw 2x hızında yani 4,5 gb lık bilgiyi 3 saatte yazıyor. cd yazarken 12x ten daha hızlı yazarsanız cd yazmayı bitiremiyor ve cd yi yakıyor. her turlu sorularınızı bekliyorum.
    serdarmes@gmail.com
    saygılar

Öncelikle güle güle kullan. 12xten yüksek hızlarda cdyi yakması garip geldi bana. Senin makinanda bi sorun olmasın. Ayrıca 2x dvdRW çok yavaş değil mi. Bi de kasası için toplama demişsin tam olarak biraz açar mısın? Dijital makinan varsa fotoğrafları eklersen sevinirim...

• quote:

Bu ne demek yahu? Ben de hiç bir şey anlamadım???
  • Yani bu yeni çıkan işlemciler (centrino p4 m filan) daha az ısınıyormuş
    Dell inspiron 5150'deki işlemci normal p4 işlemci olduğundan daha fazla ısınacak ve fan daha fazla çalışacak
    Bu nedenle hem pili yiyeceksin hemde sesten kafayı
    Daha nasıl anlatayım
  • Hocam,
    Del inspiron 5150'deki işlemci Pentium 4 doğrudur. Ama şimdi nerden çıktı 5150? Kim bahsetti ki 5150'den??? Burada bahsedilen bir tek Dell dizüstü Inspiron 6000 o da zaten Centrino ve dolayısıyla Penitum M işlemciye sahip. Her Inspiron P4 işlemciye sahip diye bir fikir mi vardı kafanda?

Bahsettiğin Pentium M'ler yeni şeyler değiller ki. Pentium M (ve dolayısıyla ait olduğu Centrino platformu) neredeyse 2 yıldır piyasada. Üstelik verdiğin link de eski. Güncel Centrino'lar 915 Chipset'e, 2 mb önbelleğe, DDR2 desteğine falan sahip..

Olayları biraz karıştırdın sanırım, o yüzden biz de algılayamadık.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.