Şimdi Ara

MSI M520 YORUMLARI BURAYA (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
4.676
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

quote:

Orjinalden alıntı: iasonion

quote:

Dell inspiron işlemcisi mobil değilmiş o yüzden devamlı çalışan fanı kafa yiyormuş

Bu ne demek yahu? Ben de hiç bir şey anlamadım???
  • m520 alanlar bi zahmet geniş bir açıklama yapabilirler mi lütfen? Alabilecek bir çok kişiye rehber olmuş olacak...
  • Evet ya arkadaşlar yukarıdaki cevaplara bakmadan yanlış yere cevap yazmışım karışmış ortalık özür dilerim herkesten

Bu arada ben msi m520 kullanıyorum
    Daha yeni aldım 1 hafta filan oldu ama şu ana kadar kafama takılan hiçbir sorunu olmadı ayrıca sessiz ve hızlı çalışan bir makina
    Yukarıda bir arkadaş tuş takımının oynadığından bahsetmiş bende hiç öyle birşey yok
    Bu fiyata bu özellikler bence iyi tavsiye edebileceğim bi laptop

Herhangi bir sorusu olan varsa yanıtlayabilirim

Not : Tekrar yanlış cevap yazdığım için özür dilerim...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozeretci

Evet ya arkadaşlar yukarıdaki cevaplara bakmadan yanlış yere cevap yazmışım karışmış ortalık özür dilerim herkesten

Bu arada ben msi m520 kullanıyorum
    Daha yeni aldım 1 hafta filan oldu ama şu ana kadar kafama takılan hiçbir sorunu olmadı ayrıca sessiz ve hızlı çalışan bir makina
    Yukarıda bir arkadaş tuş takımının oynadığından bahsetmiş bende hiç öyle birşey yok
    Bu fiyata bu özellikler bence iyi tavsiye edebileceğim bi laptop

Herhangi bir sorusu olan varsa yanıtlayabilirim

Not : Tekrar yanlış cevap yazdığım için özür dilerim...

Arkadaşın biri yukarıda dvd yi 3 saatte yazdığını (artık mecazi mi anlamadım) söyledi. Ayrıca 12x den daha hızlı cd yazdığında ise yaktığını söylemiş. Senin deneyimin ne bu konularda? Hazır m520 sahibi bulmuşken bir kaç soruyu daha yineleyeyim:

- Ekranın görüntü kalitesi nasıl?
    - Kasanın renkleri ve kalitesi konusunda ne söyleyebilirsin?
    - dvdRW markası ne? ve çift katman yazabiliyor mu? Ayrıca hızı nasıl?
    - Şarjı nasıl gidiyor?
    - Ses çıkışı nasıl? yeterli mi?
    - Sence ısınma olayı var mı?
    - Yanında gelen yazılımlar nasıl?

• 1 Ekran kalitesi güzel fakat birşey var mesela bi pencere açık diyelim bu pencereyi taşırken renklerde kayma oluyor zannedersem ekran ayarları ile ilgili olabilir yada driver'i ile alakalı
    2 Kasası kaliteli duruyor öyle hemen kırılacak eskiyecek gibi birşey söz konusu değil gibi klavye siyah diğer kısımlar koyu füme gibi Kapağında (ekranın tam arkasında)ufak yuvarlak çerçeve içinde ışıklı MSI yazıyor
    karanlıkta hoş duruyor meret
    3 Dvd-rw Philips marka kullanmışlar fakat henüz hiç cd yazmadım ama onunla ilgili yine bi ara cevap yazarım
    4 Şarj sitelerde de dediği gibi ortalama kullanıma göre 4 saat kadar gidiyor (winamp çalışıyor,msn çalışıyor,o sıra internette dolanıyorum.)
    5 Kendi içindeki kolonları tabiki yetersiz fakat hiç anlaşılmıyor değil fena ses vermiyor ayrıca ben müzik setine bağladım onunla kullanıyorum onu bile kaldırıyor yani Müzik seti Sony VX-77 Model
    6 Isınma olayı çok aşırı bi ısınması yok hatta fan çalışmıyor desem yeridir
    7 Yazılım hiç çıkmadı içinden nedense hepsi kurulu idi fakat içinde norton virüs programı vardı birde msi ile alakalı programlar vardı MSI live Monitör Msi Update gibi birşeyler

Not : Laptop'u alalı sadece 1 hafta oldu benim izlenimlerim bunlar Ben fazla anlamadığım için dilim döndüğünce yanıtlamaya çalıştım
    Farklı sorular olursa cevaplamaya çalışırım
    Saygılar

• Ayrıca ben bahçelievler gold bilgisayardan aldım orada açık teşhir modeli var eğer yakın iseniz oradan inceleme şansınız var
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozeretci

1 Ekran kalitesi güzel fakat birşey var mesela bi pencere açık diyelim bu pencereyi taşırken renklerde kayma oluyor zannedersem ekran ayarları ile ilgili olabilir yada driver'i ile alakalı
    2 Kasası kaliteli duruyor öyle hemen kırılacak eskiyecek gibi birşey söz konusu değil gibi klavye siyah diğer kısımlar koyu füme gibi Kapağında (ekranın tam arkasında)ufak yuvarlak çerçeve içinde ışıklı MSI yazıyor
    karanlıkta hoş duruyor meret
    3 Dvd-rw Philips marka kullanmışlar fakat henüz hiç cd yazmadım ama onunla ilgili yine bi ara cevap yazarım
    4 Şarj sitelerde de dediği gibi ortalama kullanıma göre 4 saat kadar gidiyor (winamp çalışıyor,msn çalışıyor,o sıra internette dolanıyorum.)
    5 Kendi içindeki kolonları tabiki yetersiz fakat hiç anlaşılmıyor değil fena ses vermiyor ayrıca ben müzik setine bağladım onunla kullanıyorum onu bile kaldırıyor yani Müzik seti Sony VX-77 Model
    6 Isınma olayı çok aşırı bi ısınması yok hatta fan çalışmıyor desem yeridir
    7 Yazılım hiç çıkmadı içinden nedense hepsi kurulu idi fakat içinde norton virüs programı vardı birde msi ile alakalı programlar vardı MSI live Monitör Msi Update gibi birşeyler

Not : Laptop'u alalı sadece 1 hafta oldu benim izlenimlerim bunlar Ben fazla anlamadığım için dilim döndüğünce yanıtlamaya çalıştım
    Farklı sorular olursa cevaplamaya çalışırım
    Saygılar

Yanıtların için saol. Peki HDD nin rpm si kaç 4200 mü yoksa 5400 bi bilgin var mı? DvD yazdıktan sonra ki cvbını bekliyorum. Ayrıca eğer dijital foto. mak. varsa bi zahmet fotoğraflarını koyar mısın?

Saygılarımla...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolgasrc -- 8 Mart 2006; 0:26:53 >

• Sende saol
    HDD Toshiba 4200 Rpm arabellek büyüklüğü 8 Mb yazıyor ATA imiş

Bu arada pilinin 2,5 saat filan gittiğini anladım
    yukarıda 4 saat demiştim ama gitmiyor özellikle denedim yanlış yönlendirmiyim diye söylemek istedim
  • 2-2,5 saat pil ömrü olduğunu duymuştum bende
  • Arkadaşlar ben yaklaşık 3 ay önce m520 aldım. Notebook almadan önce çok araştırma yaptım. Özellikle acer ve hp nin yakın fiyatlı modelleriyle baya bir kıyaslama yaptım ve sonuç olarak m520 net olarak hepsinden daha özellikli. Ayrıca yukarıda arkadaşın birisi 4.5 gb lik dvd yi 3 saatte yazdığını söylemiş bence onun kullandığı cd de sorun var çünkü ben 8.5 lik bir dvd yi full yarım saatte yazıyorum. Kasada çok sağlam, hatta elimde m520 nin üretildikten sonra sağlamlık testi yapıldığını gösteren bir film var. Adamlar notebook'u yerde yere vuruyorlar yineden bişey olmuyor. Ayrıca yine yukarıda arkadaşın birisi tuş takımının sallandığını falan söylemiş bunada bir açıklık getireyim. Tuş takımı çok sert aldığımda bende beğenmemiştim ama bahsettiğim test filmini izleyince daha iyi anladım ki, üzerine ayağınızla bassanız bile dayanıyor. Yani kısacası sağlamlık baz alınarak yapılmış. Notebook'u bu kadar övdüm ama benimde beğenmediğim bir yanı var. Anakart'a dahili bir intel ekran kartı kullanıyor. Ekran kartının özelliklerine baktığınızda 128 mb paylaşımlı gösteriyor fakat. Paylaşımlı kullandığından dolayı ram'in 128 ini kullanması gerekir ama alet sadece 8 mb kullanıyor. Yani makinanın ramı 512 ama baktığınızda 504 mb ram olarak görünüyor. Bu da demek oluyor ki ekran kartı 128 değil 8 mb olarak çalışıyor. Ben notebook'u aldığımda ilk olarak test etmek için most wanted oyununu yükledim. Oyun çalıştı ama ekran ayarlarını en aza indirdiğim halde ekran acayip bir şekilde donmaya başladı. Sonra oynayamadan sildim. Bunun dışında her haliyle bence fiyatına göre mükemmel bir notebook, herkese tavsiye ederim. Sormak istediğiniz şeyler olursa bana yazabilirsiniz.

• bu ürün ddr1 333 mü yoksa ddr2 533 rammı kullanıyor lütfen yardım
  • bu ürün
    MSI MegaBook M520, INTEL Centrino 1.73 GHz, 512 RAM, 40 HDD, DVD Combo, 15' XGA
    adıyla Ankara'da 699+KDV den satılıyor.

ancak DVD-RW yok oda olsaydı mükemmel olacaktı.

ucuz laptop arayanlara tavsiye edilebilir.. (mesela bana)
  • biraz daha bilgi
  • Merhaba bir kaç ay önce msı megabook 520 laptop aldım tv out çıkışına uygun kablo temin edmeme rağmen ( S VİDEO DAN COMPOZİT ÇIKIŞ KABLOSU) çıkış alamıyorum yardıma ihtiyacım var selammlar
  • denetim masası / görüntü den ekran kartı ayarlarına bak...
  • nasıl makıne abi bu msi m520 ? performansı fılan.
  • ekran kartı neden 8 m yaw ? kafam karıştı.Açıklayacak kullanııcı yada kullanan birileri yokmu ?
  • Beyler MSI M 520 G.L.D bilgisayardan satın aldım 5 ay sonunda MAİNBOARD arızası verdi. Ve bazı SERİLERİ tamir edilemeyecek arızalarla TÜRKİYE'YE SATILMIŞ....Msı alırken iyi düşünün hele de G.L.D Bilgisayardan alıyorsanız.....
  • quote:

Orjinalden alıntı: tolgasrc

m520 kullananlar sorularımı cevaplarsa sevinirim;
    1- Ekranın kalitesi nasıl?
    2- Sabit Disk rpm i ne kadar?
    3- Kasasının renkleri ve kalitesi nasıl?
    4- DVDRW çift katman mı?
    5- Isısnma problemi var mı?
    6- Pilin tam doluyken ortalama kaç saat gidiyor?

Yanıtlarınız için şimdiden teşekkürler...

1-orta seviye
    2-5400
    3 renkler siyah kalıcı bozulmayan türde(deformasyon yok 1 yıllık)
    4-dvd writter yok dvd combo cd writter
    5-yok kanımca
    6-2.5 saat film izledim
    7-wirelles war başarılı
    8-gta ,gta vice city ,nfs2 underground ,mostwanted vs oynuyabiliyorum standart ayarlarda atlama yok
    ekran kartı 128 mb
  • selam arkadaşlar bendede bu aletten var yani m520 güzel alet gayet sessiz ısınma yok herşey güzel ama benim bir sorunum var. kullanan arkadaşlar bilirler belki, kulaklık taktığım zaman ses hem bilgisayardan hemde kulatıktan geliyor onu nasıl düzeltebilrim yani ayarları hakkında bir bilgisi olan varmı herşeyi denedim olmadı. bilen varsa bir yardımcı olursa çok makbule geçer. şimdiden ilginize teşekkürler...
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.