Şimdi Ara

MSI MAG B560 Tomahawk WiFi + 10600k kombinasyonu ( combo)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.174
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Trendyoda1343 lira

https://www.trendyol.com/msi/mag-b560-tomahawk-wifi-ddr4-5066mhz-oc-hdmi-dp-m-2-usb-3-2-wi-fi-atx-1200p-p-136434207?boutiqueId=587030

İşlemci

Medimarkta sepette 2501 lira

https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_%C4%B1ntel-i5-10600k-4-10ghz-12m-fclga1200-cpu-fans%C4%B1z-i%C5%9Flemci-box-1211513.html?rbtc=aka%7Cops%7C%7C%7Cp%7Cstandart%7C&v=0.11

Media Markt paraf karta 200 tl çip para veriyor. Ayrica msi geri ödemesi var 405 lira

Edit :

Ayrıca 150 lira da msi shoot out steam kodu kampanyası var

1350+2500-200-400 = 3.250 liraya almış olacam. düşünen varsa böyle kombo yapabilir.

MSI MAG B560 Tomahawk WiFi + 10600k kombinasyonu ( combo)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erkmenson -- 7 Kasım 2021; 14:3:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Trendyoldan iade alamayacağını biliyorsundur umarım? Belli sitelerde geçerli cashback Hepsiburadadan alın anakartı.

edit:
    tr.msi.com
    Black Friday Cashback Promotion 2021- Best Deals and Sales on PC Component Parts| MSI
    https://tr.msi.com/Promotion/Best-Black-Friday-cashback-deals

en altta nereden alınırda olması gerek bu üründe varmış hepsinde denk gelmeyebilir cashbacklerde çok sorun yaşanabiliyor dikkat etmek lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rensjem -- 7 Kasım 2021; 12:7:28 >

• Rensjem kullanıcısına yanıt

Faturanın Trendyol ile alakası yok. Satıcı GPN, yani faturayı kesen firma önemli burada. Fatura üzerinde GPN olduğu sürece sorun yok. GPN ismi de MSI ın kampanya sayfasında Nereden Alınır? listesinde var.

MSI MAG B560 Tomahawk WiFi + 10600k kombinasyonu ( combo)tr.msi.com
    Black Friday Cashback Promotion 2021- Best Deals and Sales on PC Component Parts| MSI
    https://tr.msi.com/Promotion/Best-Black-Friday-cashback-deals?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber
  • Bilen biri varsa, bu anakart bu işlemciyi OC yapmak için uygun mudur? Yoksa Z590 mı almak gerekir. Teşekkürler şimdiden.

• geek90 kullanıcısına yanıt

Ona bakmadım şanslı denk gelmiş

• geek90 kullanıcısına yanıt

Anakarti overclok için müsait.

8-pin EPS

2.5G LAN

Intel Wi-Fi 6E,

PCIe Gen4

5v aRGB ve 12 RG

Bunlar b560 serisinde pek bulunmayan özelikler

• Aynı anakartı Inventus'tan 1190 TL'ye aldım bende geçen hafta.

11400f ile kullanmayı düşünüyorum ama eğer OC kapasitesi varsa 11600k da kovalayabilirim. Ben tüm B560'lar OC için işlevsiz sanıyordum.

Anakart'ın 255 TL MSI iadesinin yanında MSI Shout Out'tan 150 TL Steam kodu da var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snowtger -- 7 Kasım 2021; 12:23:13 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • B560 ların işlemci overclock özelliği yok sadece çarpanı AZALTABİLİRSİNİZ haliyle artıramazsınız ve sınırlı CPU voltajı ayarlayabilirsiniz. Lakin RAM lerin xmp , overclocklaması kilitsiz sorunsuz yapılır.

10700k takılırsa 1. m2 yuvası kullanılamaz,yani 3 m2 slottan 2 tanesini kullanabilirsiniz. ekran kartı yuvası gen3 olur. çarpanı 51 görünür ve asla 52-53 vb çıkaramazsınız ama 50-49.... inebilirsiniz.

11700k takılırsa 1.m2 yuvası gen4 , ekran kartı yuvası gen4 olur. çarpanı yine artıramazsınız..

• Anladım hocam. 11400f aramaya devam edeyim o halde.

Aslında şu an kullandığım 4790k'yı hiç OC'lu kullanmamış biri olarak sanırım tekrar K işlemci almak fuzuli masraf olur benim için.

Teşekkürler.

• snowtger kullanıcısına yanıt

Msi Shout Out kampanyası hala aktif mi? Dün satın aldığım ürünü kaydedip yararlanmaya çalıştım ancak profilde shout out sekmesi görünmüyor.

bu saatten sonra 11. nesile yatırım yapmak pek akıl işi değil. elinizde b560 anakart varsa ve bütçe kısıtlıysa 10400f en mantıklısı olur..10. nesil le 11. nesil arasındaki pce gen4 ten feragat etmek bir şey kaybettirmez.öyle aman aman da fps farkı da yok incelediğim kadarıyla...10400f ikinci elde 1200-1300 civarı bulunabilir..11400f 400-500 lira fazla 10400f ten ..bence gen4 için değer mi? ben 10400f alır geçerdim b560 için..En azından yüksek frekanslı ram kullanma imkanı var

• MSI MAG B560 Tomahawk WiFi + 10600k kombinasyonu ( combo)

Bende gözüküyor hocam. Hatta 'Ürün inceleme linkini gönderin' butonları var sayfanın aşağısında.

Sanırım 31 Aralık'a uzatılmış ama stokla sınırlıymış.

Inventus'un yorumlarımı onaylamasını bekliyorum 5 gündür bende. Neyi bekliyorlarsa artık.

@OSX_win Hocam aslında dediğiniz de mantıklı. Gen 4 M.2 ile Gen 3 M.2 arasında oyunlarda %1 bile fark yok görünüyor. Zaten Gen 4 kaliteli M.2'ler için bütçem yok şu an.

Bir tekrar göz gezdireyim karşılaştırmalara ve ona göre karar veririm artık. 10400f ile 11400f arasındaki fiyat farkı ile de dün düşünmeden aldığım MSI MPG A650GF'nin parası çıkar belki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snowtger -- 7 Kasım 2021; 14:10:48 >

Bana apu işlemci lazim olduğu için k ya da f olmayan bir işlemci almam lazim

• Media Markt ta ,paraf kuponuyla, siparişi verirken garantipay ödemesinde hata verdi sonra tekrar sipariş verirken bu kon kullanılmıştır uyarısı aldım. Kısmet değilmiş sağlık olsun. Yararlanamadım ama olsun. Teşekkürler konu için.

• B560 için "bu anakart overclock" için müsait yorumu yapılıyor...

• No Way Out kullanıcısına yanıt

Ben demiom msi diyor 😆

https://tr.msi.com/blog/Boost-Gaming-Performance-on-your-B560-Motherboard

• Ben vatandan b450 tomahawk mac aldım cashback varmı acaba oona

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 7/24 program çalıştıracağım ve simülasyon yapacağım bir Ubuntu linux sistem kurmam gerekiyordu.

İşlemci (10600k)+anakart (MSI B560) : 3288 TL (mediamarkt sepet indirimi+MSI geri ödeme+150 TL bonus)

Haber veren arkadaşa teşekkürler.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.