Şimdi Ara

MSI MAG Tomahawk Z790 WIFI DDR5 ses vermiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
165
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

bugün gelen anakartımı kurdum, fakât her şey iyi giderken ses alamıyorum Windows 11 Pro kullanıyorum. BIOS en güncel sürümde, güncelledim. Bütün driverları kurdum MSI'ın USB içinde gönderdiği, aygıt yöneticisinde yalnızca HD AUDIO FOR DISPLAY AUDIO, bu monitörün ses çıkışı oluyor ve Realtek USB Audio var, başka bir şey yok. BIOS'ta HD AUDIO özelliği ON konumda. Monitörden sorunsuz ses alıyorum fakât normal sesi alamıyorum hoparlörden. Ek olarak driverı yüklerken windows "bu kaynak güvenilir değil" hatası veriyor ve onayımı istiyor sürücüyü yüklerken. Ürünü Amazon'dan aldım, iade mi etmeliyim ? Aygıt yöneticisi şöyle gözüküyor:

MSI MAG Tomahawk Z790 WIFI DDR5 ses vermiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tobisto -- 24 Kasım 2023; 17:2:1 >

• realtek USb Audio yı kaldır önce. Sonra tekrar tarat . Bilinmeyen bir şey çıkarsa siteden indirdiğini yükle..

tekrar Realtek USB Audio yu bulursa yine kaldır ama güncelleme. kendin el ile yükle.

sertifika uyarısını da yok say. yükle gitsin.. Bir de denetim masasından ses aygıtını realtek olarak seç. Veya diğerini seç..yani değiştir bir dene varsayılan aygıtı..

bir de aşağıyı okursun.

MSI MAG Tomahawk Z790 WIFI DDR5 ses vermiyorsinuzitforum.ecballium.com
    Anakart Ses Sorunu Çözüm Rehberi.Anakartın Sesi Çıkmıyor. - Sinüzit Forum
    http://sinuzitforum.ecballium.com/konu-anakart-ses-sorunu-cozum-rehberi-anakartin-sesi-cikmiyor.html
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.