Şimdi Ara

MSI, Mavi bilgisayar ve Bimtes hakkında.MSI kullanıcılarının dikkatine (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
2.478
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Bend MSI VR330X imi bimtese verdim daha yeni.
    Ama gidene kadar çok düşündüm vermesem de böyle kullanmağa devam mı etsem.(sorun pille çalışmamamsı pilin şarj olmamasıydı) Ynında takmaları için 2GB ram bile verdim dedim bunlar bu ramları değişirler de öyle takarlar bunun için önlem bile aldım.1999 dan eri pc sahibiyim o senesi pc bilmediğim için bilgisayarcılar tarafından fena kazıklanmıştım o zamandan beri bilgisayarcılara ve teknik servisteki elemanlara hiç güvenim yok.
    Allah razı olsunki donanimhaber var. Birçok şeyi burdan öğreniyorum. Başkalaın yaşadıkları bizlere tecrübe oluyor.(yaşayanlar için iyi olmasada)
    Bu olay üzerine daha 5gün olmasına rağmen birazdan bimtesi arıyacam son durum ne diye.
    Tekrar geçmiş olsun.
  • Erulmo kardeş geçmiş olsun. Ben de bu Mavibilgisayar'ın ayrı bir gıcıklığına şahit oldum. Hatta o isimle topic bile açtım. Burayı görmemiştim. (Bu arada bir akademisyen olarak, akademik bilgileri nasıl kopyalamadan gönderdin diye sormadan geçemiyorum. Fotoğraflara bir şey demiyecem artık.)
    Bence senin parayı ya bu forumlardaki yazılardan dolayı ya da bir başka hesapla ödemeyi kabul etmişlerdir. Ama ne olursa olsun bence güvenlerini biraz daha kaybetmiş oldular. Onlar seni mağdur etmeden bimes'midir nedir onlarla sorunlarını halletmeliydiler. Bu çok açık. Tekrar geçmiş olsun. Mavi hakkında soranlara bu topic'i iletelim bence.
  • o mavi bilgisayardaki adam bile sana poz yapmış olabilir mavi bilg. de sütten çıkma ak kaşık değil
    bilmiyorum hiç düşündün mü ama hakem heyeti bu konularda sözünü geçiriyor..telefon konusunda görebilirsin birçok kişi teknik serviste 30 iş günü geçtiği anda para iadelerini aldılar

birde eğer araştırırsanız ne yaptığını bilen firmaların MSİ satmadığını görebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tracy -- 3 Şubat 2008; 8:49:58 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: umutkara1

Erulmo kardeş geçmiş olsun. Ben de bu Mavibilgisayar'ın ayrı bir gıcıklığına şahit oldum. Hatta o isimle topic bile açtım. Burayı görmemiştim. (Bu arada bir akademisyen olarak, akademik bilgileri nasıl kopyalamadan gönderdin diye sormadan geçemiyorum. Fotoğraflara bir şey demiyecem artık.)

Kardeş akademik bilgilerin küçük bir kısmını, aciliyeti olmayan kısımları yedeklememiştim..

quote:

Orjinalden alıntı: tracy

o mavi bilgisayardaki adam bile sana poz yapmış olabilir mavi bilg. de sütten çıkma ak kaşık değil

Ben mavi bilgisayar sütten çıkmık ak kaşık demedim ki..aksine benim gözümde birinci ve tek muhattap..Ben ne bimtesi duymuştum nede çalıştığı kargo şiketinin ismini duymuştum..Ama bana yapılan tavırdan dolayı bir daha msı'ın ankartını dahi almam...allah etme bozulursa yada sorun çıkarsa bimtesele kim uğraşacak sonra:))

• Arkadaşlar bugun yani 4 şubat itibarı ile mavi bilgisayar avukatıma ödemeyi yapmıştır..Sorun çözüldü artık.Fatura bedelini ytl olarak ödediler.Aklınızda bulunsun benzer bir olay yaşarsanız ytl olrak fatura bedeli alacağını unutmayın..kesinlikle işlerine geldiği gibi ödeme($) yapmalarına izin vermeyin..
  • Hadi geçmiş olsun!
  • Merhaba Arkadaşlar,

Ben de Mavibilgisayar'dan MSI M635 alanlardanım. Burda pek çok insanın da anlattığı gibi ben de m635 ile ilgili pek çok sorun yaşadım. Cihazın anakartı üç kere değişti, en son değişimde alet 24 saat bile dayanmadı. Ben de tekrar Bimtes yollarına düştüm. Servise gittiğimde durumu izah ettim ve iade istediğimi söyledim. Durumu değerlendirip bana haber vereceklerini söylediler. Ben de gayet karamsar bir şekilde servisten ayrıldım. Bir gün sonra internetten cihazın durumuna baktığımda cihaz için iade veya değişimi yapılacak deniyordu. Bimtes hiç beklemediğim bir şekilde cihaz için 3 kere aynı arızayı verdiğinden dolayı iade raporu hazırlamış. İade işlemleri için bilgisayarı verdikleri rapor ile mavibilgisayar'a götürmem gerektiğini söylediler.

Mavibilgisayar'la iletişime geçip iade işleminin nası gerçekleşeceğini sordum, bana bilgisayarı yollamamı, fatura bedeli üzerinden iade yapacaklarını söylediler. Ben de laptopu servisten alıp iade raporu ile Mavibilgisayar'a kargoladım. İade para iadesi şeklinde yapılmadı, bana fatura tutarınca(ytl) alışveriş hakkı verdiler, ben de zaten bilgisayara ihtiyacım olduğundan parayı vermeleri için ısrar etmedim. Bimtes'e son gidişim üzerinden 11 gün, M635'i mavibilgisayara yollamamın ardından 1 hafta geçti ve bugün iade işlemim tamamlandı.

Bunları niye yazdın, zaten olması gereken bu diyebilirsiniz. Ama pek çok arkadaş nası sorunlar yaşadığını yazmış, Türkiye'de iade işlemlerinin yolu genelde mahkemeden geçiyor. Forumda genelde yaşanılan sorunlar paylaşılıyor, ben de böyle sağduyulu bir davranışla karşılaşınca bunu paylaşmak istedim.

• Mavi bunu hep yapıyor, bende vr 330 da sorun yasadım daha 4 gunluk cihazı garantiye soktular, sonrada aradan cekiliyolar yok bimtes yok datagate diyolar, ben son kullanıyım, distr. firmaları bilmem senden aldım urunu sen ugrasıcaksın garanti sureciylede, aradan cekiliyolar. Ustelik bu kadar buyuk paralar donduren firma 3-5 kurus icin musterisini zorda bırakıyor, suspanse etmesi cok zor degil, kendisi kaybediyoru, bi daha maviden asla asıl veris yapmadım, yakınlarımada yaptırmıyorum, gecmis olsun umarım fiyat farksız bir ust modeli ile degistirirlerç
  • Konuyu yeni okudum. Geç oldu ama Bimtese yuh yani...
  • BU DEVİRDE MSI ÜRÜNLERİ KESİNLİKLE ALINMAZ

1 YIL ÖNCE SATTIKLARI DİZÜSTÜLER ŞİMDİ SATILMIYOR ( %90 AYIPLI )

MSI SERVİSİ 30 İŞ GÜNÜNÜ ( YAKLAŞIK 40 GÜN ) DOLDURMADAN ÜRÜNÜ TESLİM ETMİYOR BUNUDA HERKESE YAPIYOR

MAVİ BİLGİSAYAR HATALI VEYA SORUNLU ÜRÜNLERİ GETİRİP UCUZA SATIYOR HANGİ MARKA

OLURSA OLSUN UCUZA SATILMAYANLARDA SORUN YOK AMA FİYATI ÇOK YÜKSEK KOYUYOR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yenerbalcı -- 8 Mart 2008; 14:43:34 >
  • gecmiş olsun

bende msı almayı düşünüyordum

şimdi biraz daha karamsarım
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.