Şimdi Ara

MSI MEG CORELIQUID S Serisini Satın Alanlara 450 TL Değerinde Steam Kodu Hediye!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
554
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • MSI MEG CORELIQUID S Serisini Satın Alanlara 450 TL Değerinde Steam Kodu Hediye!

MSI MEG CORELIQUID S serisini satın alın, 450 TL değerinde Steam koduna HEMEN sahip olun!

MSI MEG CORELIQUID S Serisini Satın Alanlara 450 TL Değerinde Steam Kodu Hediye!

Detaylar için:

tr.msi.com
    Sleek. Silent. Sensational.- LIQUID COOLING Campaign 2022|Best LIQUID COOLING| MSI
    https://tr.msi.com/Landing/Sleek-Silent-Sensational?utm_source=forum&utm_medium=duyuru&utm_campaign=LQS-450TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MSI Türkiye -- 17 Haziran 2022; 14:57:56 >

• 4 bin liraya 280lik sıvı soğutma nedir ya ağlayacam yemin ediyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MSI PİŞMANLIKTIR HATASINI KABUL ETMEK ZORUNDA KALDIĞI ''MAG CORELIQUID 360R ÜRÜNÜNÜ'' İLAN ETMESİNE RAĞMEN AMAZON TR DEN ALMA AMAZON ALMANYA GÖNDERİMLİ ÜRÜNÜN DEĞİŞİMİ KABUL ETMEMİŞTİR...SEBEP YURTDIŞI ÜRÜN OLMASI(üstelik ürün orjinal jelatininden dahi çıkmamış ürün ....

• nirvanha kullanıcısına yanıt

size sorunlu seri mi geldi ? seri numarasından mı sorguladınız ?

• Evet aynen dediğiniz gibi oldu.Servispoint'e göndermeme rağmen (öncesinde mail yazışmasıyla) işlem yapılmadan geri gönderildi öylece kapalı kutu duruyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nirvanha -- 18 Haziran 2022; 14:12:8 >

Kullanmadan ürünü servise mi yolladınız?

Hocam amazona iade etsenize, yurtdışı kapalı kutu ürünü burda niye servise gönderdiniz?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sintai kullanıcısına yanıt

Astarı yüzünü geçiyor gümrük kargo ödemiyor...Üstelik ben amazontr den alıyorum bana ne ? Bu da sorgulanması gereken başka şey , MSI yaptığı şerefsizlik...Aslında kırıp video çekeceğim sistemi kurup yaparım denedikten sonra ..

• pcpcpcpc P kullanıcısına yanıt

Doğrudur seri no sorgulama sında hatalı ürün olarak çıkıyor MSI kendi s.çtığı boku temizlemedi...

Hocam hemen talep oluşturup, iki satır chatte yazışıp direk iade edebilirdiniz. Masrafı yok. Adresinizden alırlardı. Hala kapalı kutuysa bir şansınızı deneyin.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Çok garip bi olay olmuş sizinki yav. Ürünü amazona direkt iade edemiyorsunuz da, gümrük ücretini ödemiyorlar çünkü 14 gün geçtikten sonra

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.