< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MSI Türkiye -- 17 Haziran 2022; 14:57:56 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MSI Türkiye -- 17 Haziran 2022; 14:57:56 > |
4 bin liraya 280lik sıvı soğutma nedir ya ağlayacam yemin ediyorum.
![]() |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
size sorunlu seri mi geldi ? seri numarasından mı sorguladınız ? |
Evet aynen dediğiniz gibi oldu.Servispoint'e göndermeme rağmen (öncesinde mail yazışmasıyla) işlem yapılmadan geri gönderildi öylece kapalı kutu duruyor. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nirvanha -- 18 Haziran 2022; 14:12:8 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Kullanmadan ürünü servise mi yolladınız? |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Astarı yüzünü geçiyor gümrük kargo ödemiyor...Üstelik ben amazontr den alıyorum bana ne ? Bu da sorgulanması gereken başka şey , MSI yaptığı şerefsizlik...Aslında kırıp video çekeceğim sistemi kurup yaparım denedikten sonra .. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Doğrudur seri no sorgulama sında hatalı ürün olarak çıkıyor MSI kendi s.çtığı boku temizlemedi... < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Çok garip bi olay olmuş sizinki yav. Ürünü amazona direkt iade edemiyorsunuz da, gümrük ücretini ödemiyorlar çünkü 14 gün geçtikten sonra < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |