Bildirim
MSI MEGA PLAYER 533 RADYO SIKINTISI YARDIM..!!
DeFacto Regular Fit Bisiklet Yaka Kazak : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CGHVQHQK
15 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
walla ben çok uğraştım bu iş için hatta farklı firmware'lerini bile denedim olmadı, içinde radyo entegresi olduğundan emin misin? -
yaa benim bi arkadaş yurtdışıundan getirmişti radyosu filan vardı.. sonra benim cihazla onun cihazı tanıdık bi elektroniçiye gösterdik radyo entegresi olduğunu vee ikisinin birbirinden farkı olmadığını söyledi.. bu işi çözmem lazım... -
evet yurt dışında da iki farklı şekilde satılıyor, vesitelerinde fm radyo sadece ülkeden ülkeye değişiyor diyor. adamlar radyoyu bir şekilde kapamışlar ama nasıl bir türlü çözemedim... -
yaa şunun radyosunu bi açabilsem süper cihaz aslında... eminim bu işi çözenler vardır.. lütfen bizimle paylaşın.. aslında basit bişi ama olmuyor işte... eğerki radyosunu açarsam 50 tane daha alıcam cihazdan 40ytl,ye 60ytlden radyolu7 satıcam..
-
quote:
Orjinalden alıntı: sawashlong
yaa şunun radyosunu bi açabilsem süper cihaz aslında... eminim bu işi çözenler vardır.. lütfen bizimle paylaşın.. aslında basit bişi ama olmuyor işte... eğerki radyosunu açarsam 50 tane daha alıcam cihazdan 40ytl,ye 60ytlden radyolu7 satıcam..
bence fm entegresi varsa da bir şekilde bağlantısını kesmişler, yani mesele creativelerdeki gibi sadece software ile kapanmış gibi değil... -
arkadaşlar yokmu şu sorunu çözecek bi babayiğit..?? -
quote:
arkadaşlar yokmu şu sorunu çözecek bi babayiğit..??
walla @savashlong ben bunun için internette çok araştırma yatpım ama hiçbirşey bulamadım... -
eywallah saol kardeşim ilgilendiğin için
ama bi çaresi olmalı.. -
quote:
eywallah saol kardeşim ilgilendiğin için
ama bi çaresi olmalı..
bulana ben de duacı olurum
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X