Şimdi Ara

MSI MEGA PLAYER 533 RADYO SIKINTISI YARDIM..!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
641
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar.. bu aletin içinde radyo entegresi var ama firmware ile açamadım radyoyu.. bu konuda bilgisi olanlardan yardım bekliyorum..

• walla ben çok uğraştım bu iş için hatta farklı firmware'lerini bile denedim olmadı, içinde radyo entegresi olduğundan emin misin?
  • yaa benim bi arkadaş yurtdışıundan getirmişti radyosu filan vardı.. sonra benim cihazla onun cihazı tanıdık bi elektroniçiye gösterdik radyo entegresi olduğunu vee ikisinin birbirinden farkı olmadığını söyledi.. bu işi çözmem lazım...
  • evet yurt dışında da iki farklı şekilde satılıyor, vesitelerinde fm radyo sadece ülkeden ülkeye değişiyor diyor. adamlar radyoyu bir şekilde kapamışlar ama nasıl bir türlü çözemedim...
  • yaa şunun radyosunu bi açabilsem süper cihaz aslında... eminim bu işi çözenler vardır.. lütfen bizimle paylaşın.. aslında basit bişi ama olmuyor işte... eğerki radyosunu açarsam 50 tane daha alıcam cihazdan 40ytl,ye 60ytlden radyolu7 satıcam..
  • quote:

Orjinalden alıntı: sawashlong

yaa şunun radyosunu bi açabilsem süper cihaz aslında... eminim bu işi çözenler vardır.. lütfen bizimle paylaşın.. aslında basit bişi ama olmuyor işte... eğerki radyosunu açarsam 50 tane daha alıcam cihazdan 40ytl,ye 60ytlden radyolu7 satıcam..

bence fm entegresi varsa da bir şekilde bağlantısını kesmişler, yani mesele creativelerdeki gibi sadece software ile kapanmış gibi değil...
  • arkadaşlar yokmu şu sorunu çözecek bi babayiğit..??
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TV 2+1 SES SİSTEMİ YARDIM.
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

arkadaşlar yokmu şu sorunu çözecek bi babayiğit..??

walla @savashlong ben bunun için internette çok araştırma yatpım ama hiçbirşey bulamadım...
  • eywallah saol kardeşim ilgilendiğin için
    ama bi çaresi olmalı..
  • quote:

eywallah saol kardeşim ilgilendiğin için
    ama bi çaresi olmalı..

bulana ben de duacı olurum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.