Şimdi Ara

MSI MEGABOOK KULLANICILARI DERNEĞİ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
0
Favori
7.017
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bu msi bilgisayarların efsane olanları hangisi allah aşkına ben msi 675 i biliyorum
  • VALLAH BİR AYDIR VR600 Ü KULLANIYORUM BENCE ALET SÜPER TUŞLAR NORMAL KLAVYE GİBİ OLUNCA ÇOK RAHAT ISINMA BENDE HİÇ YOK TEK EKSİ PİLİ 2 SAAT GİDİYOR AMA ALET FİYATINA GÖRE ÇOK İYİ
  • vr 600 dizüstü aldım fakat nfs carbon oynayamıyorum aslıda bir çok oyunda hata veriyor bilgisi olan varsa yardım etsin lütfen

quote:

Orjinalden alıntı:
    Merhaba arkadaşlar, dün bende bir vr600 alıp MSI klubüne katılmış oldum. daha 1 gün olduğu için çok fazla yorum yapmayacağım ama bir sorum olacak. benim alet 512 mb ve vista home kurulu, haliyle baya kasıyo. rami arttıracağım ama 512 bm 667 mhz almaktansa 1 gb 667 mhz alıp, uzun vadeli yatırım yapmış oluyum diyorum. Ram hızları aynı, fakat biri 512, biri 1 gb olursa herhangi bir problem çıkartırmı acaba? ram miktarları farklıyken hala dual channel çalışırmı?yardımlarınız için şimdiden teşekürler

dual çalışırmı bilmiyorum ama ram'ın 1024+512 olur.
  • m 673 modelinde pil sorunu varmı ş çözüm bulunmuşmu bir haber olan varmı
  • Merhaba arkadaşlar,
    Ben de 1 ay kadar önce VR600 aldım, hepsiburda.com dan
    1157 YTL kargo dahil, ideal karta 18 ay taksit yaptılar, aylık 64 e filan gelmişti sanırım.
    işletim sistemi olarak suse linux eterprise dextop gönderiyorlar fakat yüklü olarak değil.
    bilgisayarı açtığınızda dos çıkıyor karşınıza.
    ben de xp yükledim, sorunsuz kullanıyorum.
    512 Mb RAM sadece ofis kullananlar için yeterli bence.
    ama aynı anda birkaç uygulama çalıştırmayı sevenler mutlaka 1024 e geçmeli.

ARTILARI:
    1. Fiyatı
    2. Çok parlak ekranı
    3. Neredeyse 0 sesle çalışması
    4. Kibar ve hafif yapısı
    5. Numerik tuş takımına sahip olması.
    6. Tüm giriş çıkışların yanlarda olması
    7. 4 USB portu
    8. Core duo olması

EKSİLERİ
    1. Pil ömrü
    2. RAM ın 512, Ekran Kartının paylaşımlı 128 olması ve Core 2 Duo olmaması ama bu fiyata bunları da beklemek fazla olurdu.
    3. Ciddi bir eksiklik: gelen bilgisayar kutusunda servis hizmetlerinin nasıl olacağına dair hemen hiç bilgi yok.
    İthalatçı firmanın bir telefonu var, aradım kimse çıkmadı.

• kardesler bende msı kulanıcısıyım... 2 ay oldu vr600 aldım hepsiburda.com dan. valla makina suan a kadar süper calısyo.. hiç bi sorunu yok... ALLAH nazardan saklasın...
  • MSI S430 KULLANIYORUM ÇOK MEMNUNUM.
  • Merhaba , yeni MSI S430 aldım da touch pad'inin en sağ tarafında aşağı-yukarı işareti var ama bir sayfada en sağ tarafa bastırarak aşağı çektiğimde elimi sayfa aşağı inmiyor. Benim kullandığım laptoplarda vardı bu özellik. Bundamı yok , touch pad programı gibi bir şey mi yüklemek lazım yoksa benim laptop'tamı bozukluk var ? Vatancomputer'dan 1.300 ytl ye aldım.

Teşekkürler.
  • http://www.synaptics.com/support/drive.cfm

makinanın hayırlı olsun.yukardaki programı yüklersen sorunun hallolur...
  • bendede s262 mevcut.
    hadi klup hayırlı olsun
  • bende s300 t7200 aldım 1 haftadır kullanıyorum ve çok memnunum. bugun 1gb daha ram ekledim 2gb dual ram ile performansına dicek yok. ekranı mükemmel netlikte. bugun deneme amaçlı half life2 yükledim çalışçağından pek ümidim yoktu ama normal ayarlarda gayet rahat takılma olmadan oynadım. ancak dün 1gb ram ile oynayamamıştım.

tabiki eksileride yok değil mesela çok ısınıyor ve fanı sürekli çalışıyor.

almayı düşünen arkadaşlara kesinlikle tavsiye edebilirim
  • merhaba arkadaşlar,
    1 haftaya kadar msi s420 modelini alabilirim. modeli tavsiye eder misiniz? işlemcisi c2d 1.66 ya da 1.83 daha karar vermedim o günkü mali durumuma göre değişecek. amd işlemci düşünmüyorum elden çıkartmak zor oluyor. konfigurasyon 512 ram ve 80 hdd gayet iyi gibi gözüküyor.

sorularıma gelince;

1 iyi yanları kötü yanları nelerdir?
    2 almaya değer mi?
    3 oyun ve performanslı kullanım eksiklikleri var mı/nedir?
    4 onu alma şunu al diyeceğiniz başka bir marka/model notebook var mı?

yardımcı olursanız sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atrin -- 18 Mayıs 2007; 19:39:33 >
  • MSİ S 420 C2D T5600 1,83 Modelini 2 ay kadar önce almıştım.
    Artı yönleri:
    Taşınabilirlik: (2,1kg.)
    C2Duo işlemci: T5600 serinin şu anki en iyilerinden
    Photosop, corel draw temiz bir şekilde çalışıyor, takılma zorlanma olayı fazla yok, NFS U2 kurulu ondada takılma falan yok, ama yeni oyunları kurmadım bilgin olsun,

Eksi Yönleri:

Pil Ömrü: Bizim hatalı kullanımımızdan mı bilmiyorum tam dolu iken 1,5 saat kadar yazıyor ve pek o kadarı da bulmuyor, Galiba benim ki biraz tembelleşti. Çünkü devamlı prizde adaptörle kullanıyordum.
    Ekran kartı: her ne kadar günlük kullanımda çok hissettirmese de insan 1000$+kdv civarında para vermişken daha iyi bir makina alabilirdim dedirtiyor.

Tavsiye: (Eğer alırsan)
    Kesinlikle 512 667 mhz lik ram eklettir, ayrıca da ram konusunda hassas ol, ucuz marka seçme, çünkü ben ram eklettim ve mavi ekran vermeye başlayınca kendim rami çıkarttım, şimdi ramin garantiden gelmesini bekliyoruz.

Şarj konusunda dikkatli ol, forumda piller ile ilgili tavsiler var onları oku ve uygula..

İnşallah en iyi seçimi yaparsın...

• cevap için çok teşekkür ederim.
  • Nolur biri yardım etsin acele, kafayı sıyırmak üzereyim

MSI M670 aldım, özellikleri:

AMD Turion 64 MK38 2.2 ghz işlemci
    512 ram
    15,4 ekran Nvidia geforce Go6100
    80 gb HDD
    kablosuz ağ

Özellikler bunlar. Vista kuracağım için ayrıca 512 ram daha eklettim. 1 gb olsun diye, şuan 1 gb olması gerekirken 950 mb ram görünüyor sadece.

Vista ultimate edition'u kurdum. Sürücülerini MSI'ın internet sitesinden indirdim. Bir sorun yok. herşey çalışıyor. İnternete bağlanamıyorum şuan için en büyük sıkıntım bu. Kablosuz ağları görüyor ama bağlanmıyor. Aynı oda içinde arkadaşımında bili var, o bağlanıyor ben benim bilgimle aynı ağa bağlanamıyorum. Yanlış yaptığım bir şey mi var, internete kablosuz bağlana bilmem için ne yapmam gerekli?

Şu derecelendirme işini de yaptım, Temel puan 3.0 çıktı, diğer değr şunlar:
    işlemci :4.2
    belek: 4.5
    grafikler:3.1
    oyun grafikleri:3.0
    birincil sabit disk: 4.8

bilgisayarı almadan önce özelliklerine baktıpımda rami 1 gb 'a yüksltirsem canavar lur diye düşünüyorum, fakat windows sadece 3 puan verdi. İlk kez vista kurdum, bu puanı ve performansı yükseltebilir miyim?

Son olarak da ram'im neden acaba 1 GB değil de 950 mb görünüyor ki

biraz uzun oldu ama sabahtan beri deliler gibi uğraşıyorum valla , eğer ki yardımcı olacağını düşündüğünüz bir fikriniz varsa bekliyorum. teşekkürler.

• vistanın3 puan görmesi çok normal. çünkü en düşük puanı gösteriyor ve senin en düşük puanın oyun grafikleri yani ekran kartın, 6100 ile daha fazlasını bekliyemezsin, onun dışındaki puanların gayet güzel.
  • Arkadaşlar MSI notebook düşünen arkadaşlar var ise hepsiburada.com da fiyatlar epey aşağı çekilmiş durumda, Örneğin:
    VR 600'ün yeni serisi gelmiş işlemci t2250 yerine t2350 versiyon ve 699+kdv 1100 ytl ye güzel bir bilgisayar
    M670 599+kdv 942 ytl
    M673 512 mb ram hediyesi ile 849+kdv

Santarose platformunun gelmesi ile fiyatlar daha da dibe vuracak gibi görünüyor.http://www.hepsiburada.com/department.aspx?categoryID=98&sp=brand=msi
  • msi m635 var 1yıldır. hakkını fazlasıyla verdi bilgisayar halada çok iyi. ısınma derdi vardı biraz. onuda forumdan öğrendim kasayı açıp fanı temizleyince düzeldi. ekran parlaklığı azaldı (nadirde olsa yükseliyo bazen) onun dışında birşey yok.

fakat artık değiştirmeyi düşünüyorum. yine msi alıcam. m675 yada kristal arasında kaldım. sizce hangisini alıyım kristal m675?
  • ben de MSI M673 vardı. Ben hem xp hem de vista kurdurm. Wireless sorunu vistaya özel bir sorun. vista kurulu iken orta seviye bir bağlantıya bağlanma sorunu yaşıyordu notebook. Aynı bağlantıya xp ile bağlandığımda bağlanıyordu. Herhalde ileri de service pack ile wirelless sorununu vista düzeltecektir.
    M673 de 7400 ekran kartı vardı vista 3.2 puan vermişti. M670 ile 3.0 puan vermiş. arada pek bir fark yok. Acaba M673 yerine M670 mi alsam diyordum. demekki alınabilir. 7400 kartı çok övmüşlerdi ama demekki 6100 ile fazla fark yok gibi vistaya göre..
    Arkadaşın yazdığı 950 görmesi ekran kartının paylaşımlı olmasından kaynaklanıyordur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ahcan

ben de MSI M673 vardı. Ben hem xp hem de vista kurdurm. Wireless sorunu vistaya özel bir sorun. vista kurulu iken orta seviye bir bağlantıya bağlanma sorunu yaşıyordu notebook. Aynı bağlantıya xp ile bağlandığımda bağlanıyordu. Herhalde ileri de service pack ile wirelless sorununu vista düzeltecektir.
    M673 de 7400 ekran kartı vardı vista 3.2 puan vermişti. M670 ile 3.0 puan vermiş. arada pek bir fark yok. Acaba M673 yerine M670 mi alsam diyordum. demekki alınabilir. 7400 kartı çok övmüşlerdi ama demekki 6100 ile fazla fark yok gibi vistaya göre..
    Arkadaşın yazdığı 950 görmesi ekran kartının paylaşımlı olmasından kaynaklanıyordur.

m673 de ki pil sorununu fark etmedin galiba
    mesela gece %100 iken fişi çekersen sabaha %90 civarına düşüyor. eğer hiç açmassan 3-4 günde pil kendi kendine bitiyor

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.