Şimdi Ara

msi megabook m635den gelen ses...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
913
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Çıkan ses cızırtılı bir dip gürültüsü gibi, trafo sesini de andırıyor. Şarja takılı olsun ya da olmasın ben pili çıkarana kadar devam ediyor, şarja takınca çok azalıyor ama.

Aslında zaten çok kısık bir ses, duyabilmek için kulağımı havalandırma ızgaralarına neredeyse değdirecek kadar yaklaştırmam gerekiyor. Onun dışında normal kullanımda hatta tamamen sessiz bir odada aletin dibinde yatarken bile duyulmuyor.

Sesin yoğun olduğu yerin altında wireless adaptörünün anten bağlantılarıyla pil kontaklarının çevresi ve pille ilgili güç devreleri var sanırım.

Bu ses hakkında yorum yapabilecek olan var mı? Belki sizin notebooklardan da çıkıyordur deyip sizi de kıllandırayım :D

Bilgisayarı yeni aldım ve çok memnunum, o yüzden bunun bir sorun olmamasını umuyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vsonek -- 8 Ocak 2006 14:40:20 >

• Dostum hayırlı olsun dizüstün. Nasıl performansından memnun musun? Nereden aldın ve performansı neye denk sana göre? 635 kullanıcıları pek fazla yorum yapmıyolar nedense?
  • Standart sürücülerle 3D Mark 2003ten 4800 puan aldı, onun dışında çok zorlamadım. Şu ses işini çözebilirsem testlere başlıycam. İlk izlenimlerim çok olumlu.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.